0

Όπως τις είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας!

Τα αξεσουάρ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου – γι’ αυτό είναι σημαντικό να επενδύεις σε εντυπωσιακά κοσμήματα. Παρόλο που οι διακριτικές και λεπτές αλυσίδες ήταν popular τα τελευταία χρόνια, οι συλλογές για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι και Pre-Fall 2022 έδειξαν ότι ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο τολμηρές με τις επιλογές κοσμημάτων μας. Statement σκουλαρίκια, βραχιόλια και supersized cocktail δαχτυλίδια έχουν επιστρέψει, μαζί με τα ρετρό κοσμήματα εμπνευσμένα από την δεκαετία του 1920 και τις Y2K τάσεις. Συνέχισε λοιπόν να διαβάσεις παρακάτω για να ανακαλύψεις ποια θα είναι τα κοσμήματα που θα φοράμε φέτος για να αναβαθμίσουμε τα looks μας.

It’s cocktail time

Τα τεράστια cocktail δαχτυλίδια ήρθαν για να αναπληρώσουν τον χρόνο που χάσαμε. Μην ντρέπεσαι, ακολούθησε το παράδειγμα του οίκου Dior και Givenchy και πρόσθεσε στα δάχτυλά σου oversized πολύχρωμα πετράδια, chunky κρυστάλλους και διαμάντια καλλιεργημένα σε εργαστήριο.

Oversized σκουλαρίκια
Στις πασαρέλες των Carolina Herrera, Fendi, Versace, Giorgio Armani, Saint Laurent, Prabal Gurung, Giambattista Valli και Etro είδαμε μοντέλα να φοράνε oversized σκουλαρίκια. Είτε πρόκειται για κρεμαστά chandelier σκουλαρίκια είτε για statement vintage εμπνευσμένα κομμάτια, το συνολικό mood φέτος είναι το Old Hollywood glamour.

Αλυσίδες extra chunky για τον λαιμό, τα αυτιά και τους καρπούς
Οι οίκοι Givenchy, Tom Ford, Valentino, Hermès και Balmain θέλουν να σε δουν να προσθέτεις χρυσές αλυσίδες στα σύνολά σου φέτος.

Boho body chains και δαχτυλίδια στα δάχτυλα ποδιών
Η bohemian body chain και toe ring τάση επέστρεψε από τις δεκαετίες του ’70 και του ’90. Τα body chains και τα toe rings εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των Paco Rabanne, Burberry, Marni, Missoni, Acne Studios, Blumarine, Anna Sui και Maryam Nasir Zadeh.

Logomania, η τάση της σεζόν
Η logomania τάση στα κοσμήματα της δεκαετίας του ’80 και του ’90 επέστρεψε, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να δηλώσουν την αγάπη για τους αγαπημένους τους οίκους μόδας φορώντας τα λογότυπά τους σε καρφίτσες, βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ το 2022. Τα είδαμε για παράδειγμα στους Dolce & Gabbana, Ganni, Versace, Fendi και Moschino.

Πες ναι στους κρίκους, όχι όμως στα αυτιά σου
Οι οίκοι Isabel Marant, Proenza Schouler, Nina Ricci, Versace και Marni δημιούργησαν πολύχρωμα και ευκολοφόρετα κολιέ – must-have για το καλοκαίρι. Θα αναβαθμίσουν τα σακάκια και τα office outfits σου.

Γοητευτικά γούρια της δεκαετίας του ’70

Τα υπέροχα ’70s αποτελούν ξεκάθαρη έμπνευση για τη μόδα S/S 2022 και, κατά συνέπεια, για τις τάσεις στα κοσμήματα που θα θελήσεις να φορέσεις φέτος. Ως αποτέλεσμα, θα δεις φέτος πολλές χαριτωμένες καρδιές, αστέρια, λουλούδια, λογότυπα, και ζώδια να κρέμονται από κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Συνδύασε αυτά τα vintage εμπνευσμένα κομμάτια με άλλες τάσεις στα κοσμήματα που αναφέραμε παραπάνω, όπως τα κολιέ με bold chains.

Arm cuffs
Ο οίκος Prada παρουσίασε πλεκτά διακοσμημένα με arm cuffs αντί για βραχιόλια. Αυτό το κόσμημα φορέθηκε με αμάνικα tops την δεκαετία του ’90, αλλά το 2022, θα τα φορέσουμε πάνω από πουλόβερ ή πουκάμισα.

πηγή:

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE