0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Ιανουαρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου τα επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα πρωτοστατήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα τα φέρει στο προσκήνιο και θα τα κρατήσει μπροστά για όλο το επόμενο διάστημα. Στις 26/1 τον ακολουθεί και ο Ερμής καθώς όντας σε ανάδρομη πορεία περνά στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως πέρα από την ανάγκη για νέα ξεκινήματα και ρυθμίσεις επαγγελματικών ζητημάτων θα υπάρξει επικοινωνία και συναντήσεις που θα αφορούν τη δουλειά. Στις 30/1 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω κάτι που θα ξεμπλοκάρει αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις, φέρνοντας ευκαιρίες σε αυτούς τους δύο τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεμπλοκάρουν κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες παρέμειναν αρκετά μπερδεμένες όλο αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος τώρα φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα παλαιότερο ειδύλλιο το οποίο έχει κάνει την επανεμφάνιση του. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποια δείγματα βελτίωσης των θεμάτων που σε είχαν απομακρύνει με το σύντροφό σου, καθώς θα υπάρξει κατανόηση εκατέρωθεν όσον αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα πρωτοστατήσει για το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας. Η παρουσία του Άρη, του ανάδρομου Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σε ωθήσει να περάσεις στη δράση προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά, αλλά και να βγεις κερδισμένος μέσα από επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη αυτή την εβδομάδα, μιας και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο ανάδρομος Ερμής δεν ενδείκνυται για νέα ανοίγματα και δείχνει πως θα πρέπει να έχεις υπομονή και να μη βιάζεσαι.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μία εβδομάδα με ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς ο Ιανουάριος μπορεί στο σύνολο του να αποδείχθηκε ένας απαιτητικός μήνας, όμως τις τελευταίες ημέρες του θα φέρει θετικές εκπλήξεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό και στο ευρύτερο σου περιβάλλον, να κάνεις μία απόδραση σε κοντινό προορισμό, πολύ πιθανό να ετοιμάζεσαι και για ένα ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ταχύτητα η οποία φαίνεται πως θα αρχίσει να αναπτύσσεται -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ιδιαίτερα με την παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο, όμως θα πρέπει να αποφύγεις να πατήσεις το γκάζι και να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση. Στις 26/1 ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία περνά στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν συναντήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από τον Άρη και τον Ερμή που άλλαξαν αμφότεροι ζώδιο -κάτι που δείχνει πως τώρα θα αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις και κυρίως αισθηματικές εκκρεμότητες- υπάρχει άλλο ένα θετικό νέο για την προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 30/1 και θα συναντήσει τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου. Αυτό δείχνει πως θα βρεθούν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σου προκάλεσαν δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με το ταίρι σου κλείνοντας κάποιες παρεξηγήσεις και αν είσαι ελεύθερος μία συνάντηση θα βοηθήσει στο να λυθούν κάποια ζητήματα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως ο Άρης θα περάσει σε ένα ζώδιο φιλικό για εσένα δείχνει πως η πίεση και η φόρτιση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα σε ζητήματα της δουλειάς θα αρχίσει να φθίνει. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στον επαγγελματικό τομέα που θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εξέλιξη επαγγελματικών συζητήσεων, αλλά και για τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων που μέχρι στιγμής βρίσκονται σε αναμονή.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές ή προσωπικές υποθέσεις σου, καθώς φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα αποτελέσουν βασική πηγή άγχους. Απόφυγε τις ατέρμονες σκέψεις για συγκεκριμένα ζητήματα και δες αν υπάρχει τρόπος να αναλάβεις δράση, προκειμένου να τα διευθετήσεις καθώς έτσι θα αποφύγεις να μείνεις σε ένα τέλμα και να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Στις 26/1 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνοντας πως τώρα είναι η ώρα για κάποιες συζητήσεις, οι οποίες έχουν καθυστερήσει και πρέπει να γίνουν, μάλιστα θα αποτελέσουν ρόλο-κλειδί στη διευθέτηση συγκεκριμένων ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνουν αρκετές σκέψεις οι οποίες μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, όσον αφορά προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες διευθέτησης κάποιων ζητημάτων που έχουν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, αρκεί να αποφύγετε και οι δύο εγωιστικές συμπεριφορές. Το γεγονός πως ο Άρης έφυγε από τον Τοξότη αλλά και το ότι Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 30/1 φέρνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες αψιμαχίες που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός ειδυλλίου, αλλά προσπάθησε χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να τις διευθετήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η πίεση που μπορεί να υπήρξε σε μία συνεργασία το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα βρει διεξόδους αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα βοηθήσει στο κλίμα που θα υπάρξει στις επαγγελματικές σου σχέσεις αλλά και στη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, αρκεί να τα προσεγγίσεις με τόλμη!

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 ξεκινά μία περίοδος η οποία μπορεί να φέρει τεστ αντοχής σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου και το επόμενο διάστημα φαίνεται πως οι ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλάζουν, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και αναπόφευκτες συγκρούσεις. Η παρουσία του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 26/1, σε συμβουλεύει να κάνεις ένα διάλογο πριν ξεκινήσεις «πόλεμο», μιας και η επικοινωνία θα αποτελέσει σύμμαχο σου στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία κάτι που θα βοηθήσει πρωτίστως εσένα, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις τις ανάγκες σου και να δεις ποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- είναι λειτουργικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα δημιουργήσει «γλυκόπικρα» συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς από τη μία η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη όμως η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να εξομαλύνει πραγματικά τέτοιου είδους διαφωνίες και διενέξεις. Είναι δική σου απόφαση ποιο δρόμο θα επιλέξεις να ακολουθήσεις ώστε να μην αλλάξουν οι ισορροπίες είτε μία σχέση που έχεις είτε σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία και ο διάλογος θα αποτελέσουν τη μόνη λύση για τη διευθέτηση παρεξηγήσεων που μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα με συναδέλφους σου, αλλά ακόμα και για τη διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων. Η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 26/1 δείχνει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία έχουν παραμένει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Μαζί τους θα εμφανιστούν και ευκαιρίες για να μπορέσεις να τα ρυθμίσεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η εργασία και η καθημερινότητα θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί και εσύ με τη σειρά σου να είσαι περισσότερο προσεκτικός σχετικά με τη δράση σου, να μη σπαταλάς την ενέργειά σου, αλλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου εφοδιάζοντας τον οργανισμό σου με βιταμίνες και ακολουθώντας σωστή διατροφή. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 26/1 συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις σε εργασιακές υποθέσεις, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να τραβήξουν το ενδιαφέρον σου μακριά από ζητήματα που πραγματικά θα έχουν προτεραιότητα αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει τόσο ελεύθερο χρόνο όσο υπολογίζεις, όμως η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 30/1 και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα μαζί με το σύντροφό σου, ακόμα και αν έχετε ελάχιστο κοινό χρόνο μαζί. Τώρα είναι η ευκαιρία να εντάξετε στην καθημερινότητά σας κάτι που θέλετε να κάνετε από κοινού, καθώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει πάρα πολύ ευεργετικά για τη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετηθεί μία αισθηματική υπόθεση, καθώς θα πέσουν γέφυρες επικοινωνίας και από τις δύο πλευρές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο καθώς από τη μία θέλεις να ξεμπερδεύεις με αυτές, από την άλλη όμως ίσως κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες έκτακτες επαγγελματικές δουλειές ή αγγαρείες οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να μην αφήσεις την αναβλητικότητα να κερδίσει.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η πολυαστρία στον Αιγόκερω δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα για εσένα, παρά το γεγονός πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 σου λέει πως χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς και να εντάξεις στο πρόγραμμά σου ενασχολήσεις και χόμπι που σε κάνουν να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου, καθώς αυτό θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για εσένα αυτές τις ημέρες. Στις 26/1 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που μπορεί να φέρει σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μία ερωτική επανασύνδεση. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στις 30/1 δείχνει πως προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο, μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δείχνουν ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία νέα δραστηριότητα θα προκαλέσει ενθουσιασμό και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει η ευκαιρία για μία επανασύνδεση ή είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει διευθέτηση σε ένα «μπερδεμένο» αισθηματικό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να προήλθε από κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα αρχίσει να μειώνεται αυτή την εβδομάδα και η αλλαγή στη διάθεσή σου θα είναι αισθητή. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να αναλάβεις δράση πάνω σε πράγματα τα οποία σκεφτόσουν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, αλλά κάτι σε εμπόδιζε να τα διευθετήσεις. Κάποιες νέες ιδέες σχετικά με τη δουλειά θα σε βοηθήσουν να βγεις κερδισμένος είτε σε πρακτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες προσωπικές σχέσεις ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως σε αυτές μπορεί να προκύψει μία αναστάτωση στην καθημερινότητά σου. Στις 26/1 και ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου- ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε κάποια ζητήματα. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 30/1 ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που θα βοηθήσει στη διαχείριση των πρακτικών αλλά και συναισθηματικών αναγκών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία είναι ένα πολύ καλό νέο για προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, καθώς θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις δικές σου ανάγκες, αλλά να έρθεις και ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες του συντρόφου σου. Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τον Άρη του οποίου η είσοδος στο ίδιο ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης. Αν είσαι ελεύθερος δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σε περίπτωση που υπάρξει μία συζήτηση ή ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή θα καθορίσει και την εξέλιξη του ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές απαιτήσεις φαίνεται πως θα είναι αρκετές αυτή την εβδομάδα, όμως εσύ θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς με αποτέλεσμα αυτές να σου φανούν αρκετά πιεστικές. Να θυμάσαι πως αν τους αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις οποιοδήποτε θέμα αφορά τη δουλειά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 φέρνει επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Επίσης από αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις και να μπει ένα φρένο στα έξοδα του προηγούμενου διαστήματος. Στις 26/1 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ορισμένες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία δείχνει μία βελτίωση των αισθηματικών υποθέσεων και των ζητημάτων που αφορούν την προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Βέβαια αυτό θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο εμφανές από την επόμενη εβδομάδα, αλλάζοντας προς το καλύτερο τη διάθεσή σου. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή καθώς με αφορμή κάποιες συζητήσεις μπορεί να ανέβουν οι τόνοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα αποτελέσουν πρόκληση για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως με τις κατάλληλες επικοινωνιακές προσεγγίσεις θα καταφέρεις να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Η νέα θέση του Άρη σε παρακινεί να περάσεις στη δράση και να επενδύσεις στην επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς αυτή θα αποτελέσει «ακρογωνιαίο λίθο» για τη διευθέτηση των επαγγελματικών σου υποθέσεων.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου το ευχάριστο νέο της εβδομάδας είναι πως ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Αιγόκερω στις 25/1. Αυτό δείχνει πως η πίεση που «αιωρούνταν» το προηγούμενο διάστημα πάνω από το κεφάλι σου, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα αρχίσει σιγά-σιγά να υποχωρεί και να υπάρχουν περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για εσένα. Τώρα το ενδιαφέρον σου χρειάζεται να στραφεί στον οικονομικό τομέα καθώς η παρουσία του Άρη σε αυτόν μπορεί να αυξήσει λίγο τα έξοδα. Στις 26/1 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις όσον αφορά οικονομικές διευθετήσεις, αλλά και συζητήσεις που αφορούν το ταμείο σου. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει λύσεις σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση και ηρεμία μαζί με το σύντροφό σου, όπως επίσης και αρκετές ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα τα οποία σας είχαν φέρει σε αντιπαράθεση. Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή της Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και με βάση αυτές να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό δείχνει πως αυτή η «επιλογή» είναι πάρα πολύ πιθανό να βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα επαγγελματικά ζητήματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα προκύψουν νέα δεδομένα σχετικά με αυτά. Η πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω θα κινήσει τα νήματα και μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για διευθέτηση ζητημάτων που έρχονται κατά κύριο λόγο από το παρελθόν. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις κυρίως οικονομικές υποθέσεις, όχι όμως για να κάνεις νέα ανοίγματα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 25/1 σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία θα αναλάβεις δράση σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων είναι αυτός που θα επηρεαστεί άμεσα από τη νέα θέση του Άρη, καθώς φαίνεται πως η δυναμική σου διάθεση θα κάνει την εμφάνισή της και σε προσωπικές υποθέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Από τις 26/1 που ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία θα ξαναμπεί στο ζώδιό σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ταύρο υπόσχεται εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από τη μία η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από την άλλη η επιστροφή της Αφροδίτη σε ορθή πορεία και η θετική όψη της με τον Ουρανό φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές σου υποθέσεις, αλλά με θετικό πρόσημο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή προμηνύεται μία ήρεμη εβδομάδα αρκεί να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις και κυρίως τα παρορμητικά λόγια ώστε να μην παρεξηγηθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξει μία συνάντηση ή μία συζήτηση η οποία θα λύσει ένα «φλέγον ζήτημα» σε μία γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να αναλάβεις δράση προκειμένου να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η τόλμη, η επιμονή αλλά και η παρόρμηση, θα αποτελέσουν βασικά χαρακτηριστικά των κινήσεων σου για το επόμενο διάστημα! Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «ο τολμών νικά» όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναβάλλεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις, προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστείς ή να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 25/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και -σε πρακτικό επίπεδο- κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που θα μπορούσαν να βαρύνουν τη ψυχολογία σου. Στις 26/1 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε βοηθά να επικοινωνήσεις πράγματα τα οποία θέλεις να πεις εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνει πως αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις κάποιες δυσκολίες στο να εκφράσεις στο σύντροφό σου ή στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Το καλό νέο της εβδομάδας είναι πως η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 30/1 και το τρίγωνο που θα κάνει με τον Ουρανό στον Ταύρο την ίδια ημέρα, φέρνει ευκαιρίες σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει και μία συνάντηση η οποία θα φέρει ξανά στην επικαιρότητα ένα ειδύλλιο το οποίο είχε ξεκινήσει κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες σκέψεις μπορεί να σε αποσυντονίσουν αυτή την εβδομάδα και να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, που θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο και να επικεντρωθείς στη δημιουργική σου διάθεση, η οποία φαίνεται πως μπορεί να σε βοηθήσει πολύ με ιδέες που θα έχεις για τη δουλειά.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και αδυναμία διαχείρισης των καταστάσεων. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 φαίνεται πως η συναναστροφή σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα συμβάλει ουσιαστικά στη διάθεσή σου, ακόμα και στην ενέργεια σου. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα! Στις 26/1 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και φέρνει ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν είτε με συγγενικά είτε με φιλικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω σου δημιουργεί εξωστρέφεια και σε προτρέπει να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Άλλο ένα θετικό αυτής της εβδομάδας είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 30/1, κάτι που ενισχύει το σενάριο θετικών εξελίξεων σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία. Μάλιστα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει και συναντήσεις-έκπληξη για εσένα που είσαι ελεύθερος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και σε είχαν πιέσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα βρουν τρόπους διευθέτησης αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει ανακούφιση για εσένα. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς το ρητό που λέει πως «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» μιας και θα χρειαστεί και η δική σου συμβολή για να μπορέσεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE