0

Ώρα για shopping και ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου!

Τις περισσότερες φορές, όταν σκέφτεσαι ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, το μυαλό σου πηγαίνει αναπόφευκτα σε υπέρογκα ποσά και αναρίθμητα items που να μπορούν να συνθέσουν όλα τα looks που έχεις στο μυαλό σου. Το Instagram, άλλωστε, είναι γεμάτο από πληθώρα φωτογραφιών για να πάρεις έμπνευση, ωστόσο, μιας που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για το ανάλογο και πιο συμφέρον shopping.

Η αλήθεια είναι πως κυριαρχεί η λανθασμένη εντύπωση πως όσο περισσότερα ρούχα έχεις τόσο πιο εύκολα μπορείς να πειραματιστείς με το στυλ σου, όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από αυτό που δείχνουν. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου εμφανίσεις είναι μερικά key items που να μπορούν να συνδυαστούν πάνω – κάτω με τα πάντα.

Τα key items που ψάχνεις

Όταν «χτίζεις» την γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να αρχίζεις από τη βάση. Κυριολεκτικά. Δεν είναι τυχαίο που κάποια κομμάτια ονομάζονται «basic». Πρόκειται ουσιαστικά για όλα όσα θα δημιουργήσουν τη βάση του στυλ σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτά που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όποια περίσταση κι αν προκύψει.

Ένα λευκό T-shirt, για παράδειγμα, πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου όχι μόνο επειδή συνδυάζεται εύκολα με κάθε παντελόνι και φούστα αλλά και γιατί αποτελεί και ένα ρούχο για όλον τον χρόνο. Μία μαύρη τσάντα, από την άλλη, είναι η εύκολη λύση σχεδόν για ό,τι χρωματική παλέτα κι αν έχεις επιλέξει την εκάστοτε ημέρα. Με τις εκπτώσεις να έχουν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αγορές, στη συνέχεια έχουμε φτιάξει μία λίστα με 10 διαχρονικά items που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και αξίζει να προμηθευτείς αυτήν την περίοδο.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE