0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιανουαρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε την οικογενειακή εστία, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα αναμοχλεύσει αυτούς τους δύο τομείς. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποιοι στο περιβάλλον της δουλειάς σου κινούνται παρασκηνιακά και οι προθέσεις τους δεν είναι ξεκάθαρες. Στον αντίποδα ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις προτεραιότητες. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και μαζί του αλλάζει προς το καλύτερο η διάθεση σου. Η επικοινωνία και η επαφή σου με αγαπημένους φίλους θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συνομιλίες με το σύντροφό σου μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν παράπονα και πράγματα τα οποία δεν έχουν ειπωθεί εκατέρωθεν. Ο διάλογος είναι η μόνη λύση για την αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα δώσει ένταση και στα συναισθήματα αλλά και στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 20/1 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει συναντήσεις και επαφές με φιλικά σου πρόσωπα και μέσω αυτών φαίνεται πως θα φέρει και κάποιες νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Καμία πρόσωπα στη δουλειά μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που νιώσεις πως κινούνται παρασκηνιακά. «Φύλαξε τα νώτα σου» σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή σου τέτοιες ενέργειες και απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Σε πρακτικό επίπεδο προσπάθησε να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου και να μην αφήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις για τελευταία στιγμή.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο κατώφλι σου πολλά νέα τα οποία φαίνεται πως θα αφορούν πρόσωπα όχι μόνο του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα αναμοχλεύσει νέα, ειδήσεις και πληροφορίες και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Κράτησε κοντά σου τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και με κλειστά μάτια και απόφυγε να εκμυστηρευτείς δικά σου ζητήματα σε πρόσωπα τα οποία δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο τη δουλειά και την εξέλιξη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι πολλές πληροφορίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να μπερδέψουν ακόμα και συζητήσεις με το σύντροφό σου, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε περίπτωση που έρθουν θέματα προς συζήτηση τα οποία αφορούν άλλα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία μιας και ίσως να υπάρξει ένταση που μπορεί να δημιουργήσει μία λανθασμένη εικόνα για εσένα αλλά και για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να έχεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν τη δουλειά, όμως αυτές θα δώσουν καλύτερη εικόνα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο και πολύ πιθανό να φέρει και έμπνευση για νέα επαγγελματικά σχέδια.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει απαιτητικά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές εκκρεμότητες, δουλειές της καθημερινότητας και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα. Αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και όχι με θετικό τρόπο, όμως να θυμάσαι πως η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή. Από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να φέρεις το πρόγραμμά σου στα μέτρα σου, να κάνεις κάποια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό και να συναντήσεις πρόσωπα που αγαπάς και έχεις να δεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας μπορεί να σε κρατήσει σε απόσταση από το σύντροφό σου, όμως θα χρειαστεί να διαφυλάξεις τις ισορροπίες προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα μεταξύ σας. Άδραξε κάποια ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο για μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό με το ταίρι σου, καθώς αυτή θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μία συζήτηση που θα υπάρξει μεταξύ σας, πιθανό να σημάνει την αρχή μιας νέας αισθηματικής ιστορίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικές αυτή την εβδομάδα και κάποιες από αυτές δεν θα παίρνουν αναβολή, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 δείχνει πως θα χρειαστεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ραντεβού και συζητήσεις για τη δουλειά, καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι τις διευθετήσεις μετά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία εβδομάδα με έντονα συναισθήματα ξεκινά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερου) στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο κρυφές επιθυμίες, ανομολόγητα συναισθήματα και εκμυστηρεύσεις. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων είναι αυτός που θα «χρωματιστεί» από την ενέργεια αυτού του φεγγαριού και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αποφάσεις όσον αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μείνε μακριά από πρόσωπα που νιώθεις πως προσπαθούν να σε διαχειριστούν συναισθηματικά ή να χειριστούν κάποιες καταστάσεις προς όφελός τους, καθώς αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο αυτή την εβδομάδα. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 θα ξεκινήσει ένα διάστημα περισυλλογής και ενδοσκόπησης αλλά και ένα διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να μην έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου πριν αποφασίσεις να ανοίξεις οποιαδήποτε συζήτηση, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σας επηρεάζουν άμεσα και όχι σε πράγματα τα οποία ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μιας και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι τα πράγματα θα είναι «ρευστά», για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να μην κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση σε ένα νέο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική σου σχέση θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες ή πιθανό να βρίσκεται ήδη και φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά. Κράτησε τη ψυχραιμία σου απέναντι σε πρόσωπα τα οποία θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα και επίσης κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που προσπαθούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις με «αδιαφανείς τρόπους».

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή η εβδομάδα θα δείξει με κάθε τρόπο πως η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι επιβεβλημένη, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετές δουλειές! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και θυμό για κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν στην καθημερινότητά σου και νιώθεις πως σε πιέζουν. Ίσως να αισθάνεσαι πως κάποια πράγματα είναι «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», όμως να είσαι σίγουρος πως όλα έχουν τη λύση τους και τον τρόπο διευθέτησης τους. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο δείχνει πως μπορείς να στηριχθείς σε αγαπημένα σου πρόσωπα, στο σύντροφό σου και σε αγαπημένους σου συνεργάτες, οι οποίοι θα σου δείξουν πως βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία με τη σειρά τους να φέρουν αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Σε περίπτωση που υπάρξουν πιεστικές ημέρες στη δουλειά προσπάθησε να μην τις μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς αυτός θα είναι ένας καλός τρόπος για να αποφευχθούν οι εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο φαίνεται πως θα υπάρξουν προοπτικές για να δημιουργηθεί μία νέα προσωπική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα εργασιακά ζητήματα καθώς και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικές αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο και να κάνεις τα περισσότερα από αυτά μηχανικά. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει και θα υπάρξουν στιγμές ανάσας για εσένα. Κάποιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη δουλειά θα σε φέρουν πιο κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου ένα προσωπικό αισθηματικό ζήτημα ή ένα θέμα το οποίο σχετίζεται με τα παιδιά θα σε απασχολήσει αρκετά για αυτή την εβδομάδα και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 μπορεί να δημιουργήσει ένα πόλεμο συναισθημάτων, καθώς φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο συναισθήματα τα οποία θα είναι έντονα και κατά συνέπεια δύσκολο να διαχειριστείς. Προσπάθησε να αποφύγεις να εμπλακείς σε περίπλοκες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου προσπάθησε να διαφυλάξεις την ενέργειά σου, καθώς ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για εσένα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συμπεριφορές οι οποίες θα ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε ένα θέμα το οποίο έχει προκύψει. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας που η επιρροή της Πανσελήνου θα εξασθενίσει θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσετε τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη μιας γνωριμίας, για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα ούτε και στις προτεραιότητές σου, κάτι που μοιραία μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αφενός ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά, αφετέρου ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα θα έχει απαιτήσεις από εσένα -κυρίως σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο- μιας και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στις 18/1 θα φέρει με τη μορφή του «επείγοντος» ζητήματα που αφορούν τους δύο παραπάνω τομείς. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα δεν ευνοούν σταθερά βήματα αλλά ούτε και αποφάσεις, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις στάση αναμονής σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα, ιδιαίτερα αν αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου η διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και αιτία για αυτό φαίνεται πως θα είναι μία δραστηριότητα με την οποία θα αρχίσεις να ασχολείσαι, ένα νέο χόμπι που μπορεί να ανακαλύψεις, πολύ πιθανό και μία νέα γνωριμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δώσε περισσότερη προσοχή σε ζητήματα του σπιτιού καθώς μπορεί να είναι αυτά τα οποία θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να ρίξει «λάδι στη φωτιά» εξαιτίας παρανοήσεων και παρεξηγήσεων. Από τις 20/1 με την μετακίνηση του Ήλιου το σκηνικό θα αλλάξει και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στις 23/1 δείχνει πως θα υπάρξει επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφο ή δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία συνάντηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το πρόγραμμά σου στη δουλειά μπορεί να μην πάει όπως ακριβώς είχες κατά νου αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα όμως μην το αφήσεις να σου δημιουργήσει ένταση. Από τις 20/1 και μετά θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διαχειριστείς ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, κάτι που θα βελτιώσει και τη σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση για συναντήσεις και επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιες συναντήσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρύβουν παγίδες καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δείχνει πως οι τόνοι θα ανέβουν. Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με οικείους σου και κράτησε απόσταση ασφαλείας από ζητήματα τα οποία αφορούν άλλα πρόσωπα, εκτός αν ζητηθεί η συμβολή σου σε αυτά. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θέματα τα οποία αφορούν οικεία σου πρόσωπα καθώς και ζητήματα του σπιτιού θα έρθουν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν προσπαθήσεις να κρατήσεις μακριά από εσένα και το ταίρι σου ζητήματα τα οποία αφορούν τρίτα πρόσωπα αλλά και διενέξεις ή αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος για αυτή την εβδομάδα να θυμάσαι το ρητό που λέει πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρανοήσεις μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Κράτησε την ουσία και απόφυγε τα περιττά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες φαίνεται πως έχουν μία κινητικότητα ακόμα και στη δουλειά καθώς τα νέα, οι πληροφορίες, οι συναντήσεις αλλά και οι συζητήσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Κράτησε μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσεις, καθώς κάποια από αυτά φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα φτάσουν σε εσένα εντελώς παραλλαγμένα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1. Η στενή σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα «φωτίσει» ανασφάλειες και ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να πυροδοτήσουν αρνητικά σενάρια για καθετί που σε απασχολεί. Προσπάθησε να μην μπεις σε αυτό το φαύλο κύκλο ώστε να διαφυλάξεις τη διάθεσή σου. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προσπάθησε να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις στην τύχη τους. Από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα που θα πάρει το μυαλό σου από τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι στιγμής και σε αυτό θα βοηθήσουν οι συναντήσεις και οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει μία συζήτηση με το σύντροφό σου, όμως η μία κουβέντα να φέρει την άλλη και τελικά να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Για να αποφύγεις αυτό το σενάριο θα χρειαστεί να μην είσαι προκατειλημμένος απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/1 ξεκινά ένα διάστημα που θα φέρει νέες γνωριμίες μέσα από επαφές με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος και αρνητικά συναισθήματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες της, όμως μην τα αφήσεις να σε πτοήσουν. Μετά την Πέμπτη 20/1 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετηθούν, αρκεί να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερω) στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο θετικά και αρνητικά συναισθήματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις. Αν υπάρχουν σχέσεις στη ζωή σου οι οποίες έχουν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως με αυτή την Πανσέληνο θα οδηγηθείς σε τελικές αποφάσεις για αυτές. Από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξουν ευκαιρίες να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικά θέματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, μάλιστα ίσως να έχεις και κάποιες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα είναι «φλέγοντα» αυτή την εβδομάδα μιας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση έλεγξε μήπως η «ρίζα» ορισμένων ζητημάτων τα οποία έχουν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου να βρίσκεται πίσω σε παρελθοντικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διαχειριστείς μία αισθηματική υπόθεση, άκουσε τη διαίσθησή σου και απόφυγε παρορμητικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία που έχεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτές τις ημέρες καθώς είναι πιθανό να δεις συμπεριφορές οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Προσπάθησε να μην αφήσεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να επηρεάσουν την εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις κάποια από τα ζητήματα που θα προκύψουν στις αρχές της.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία ανασκόπηση στο πρόσφατο παρελθόν και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις και κάποια συναισθήματα τα οποία φαίνεται πως έχεις αγνοήσει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα φέρει στο φως κρυμμένα συναισθήματα αλλά και ανησυχίες σε ζητήματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συναισθηματική παρόρμηση να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και κράτησε αποστάσεις από κάποια ζητήματα, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να τα δεις ρεαλιστικά. Στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου και ένα διάστημα το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο, ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να επαναφέρεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν, κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να επηρεάσει τις ισορροπίες που υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε την αναμόχλευση ζητημάτων τα οποία έχουν παρέλθει, εκτός αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 20/1 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με πρόσωπα με τα οποία θα έχεις αρκετά κοινά. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 23/1 μπορεί να φέρει και επικοινωνία με ένα παλιό σου γνώριμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως τα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων μπορεί να εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις κάποια από αυτά. Από τις 20/1 ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες και στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα έρθουν μέσω επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω στις 18/1 μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα είναι παρορμητικές. Να θυμάσαι πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διαχειριστείς καταστάσεις που σε απασχολούν, αρκεί να τις δεις ρεαλιστικά. Μία προσωπική σχέση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που μπορεί να υπάρξουν στιγμές έντασης. Από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να ξεπεράσεις κάποιους «σκοπέλους» σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και να διευθετήσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η διαχείριση των συναισθημάτων θα παίξει κομβικό ρόλο για την προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς όσο περισσότερο μπορέσεις να τα διαχειριστείς, τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις οποιαδήποτε κατάσταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις εντάσεις της στιγμής να σε παρασύρουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα βρίσκονται στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και στις πληροφορίες που θα πάρεις από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μία λάθος εικόνα σε θέματα της δουλειάς, για αυτό χρειάζονται προσοχή.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE