0

Με τόσο κρύο, χρειάζεσαι μερικά cozy ζευγάρια κάλτσες.

Σκέψου μία μέρα με πολλή δουλειά. Έχεις περάσει πολλές ώρες στο γραφείο. Έχεις τρέξει για υποχρεώσεις. Το άγχος είναι αισθητό γύρω σου αλλά κυρίως μέσα σου. Ώσπου φτάνει η στιγμή που τα έχεις τελειώσει όλα και μπορείς επιτέλους να γυρίσεις στο σπίτι. Βάζεις το κλειδί στην πόρτα και, πριν καν προλάβεις να κάνεις το πρώτο βήμα, νιώθεις μία ανακούφιση. Την ανάπαυση της σκέψης σου στην ιδέα ότι είσαι στο σπίτι.

Είναι άλλο πράγμα το σπίτι σου. Δε χρειάζεται να είσαι σπιτόγατος για να το εκτιμήσεις. Όλοι νιώθουμε λίγο ή πολύ πιο «ζεστά» όταν βγάζουμε τα παπούτσια μας και μένουμε με τις κάλτσες. Είναι πιο cozy τα πράγματα όπως και να το κάνεις. Ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός δεν είναι και στα καλύτερά του και έχεις ανάγκη από μία έξτρα ζεστασιά.

Ώρα για cozy κάλτσες!

Οι κάλτσες έχουν πάψει πολύ καιρό πια να είναι απλώς ένα καθαρά διαδικαστικό και πρακτικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ναι, θα μας ζεστάνουν, αλλά δε θα κάνουν μόνο αυτό. Ένα ζευγάρι χουχουλιάρικες κάλτσες μπορούν και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ανάλογα με τα χρώματα και τα σχήματα που η κάθε μία περιλαμβάνει και που ανταποκρίνονται στο προσωπικό μας γούστο.

Στην αγορά, λοιπόν, θα βρεις κάθε τι. Από τις πιο απλές, μονοχρωματικές επιλογές μέχρι όλα εκείνα τα σχέδια που φέρνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο ή girly χαρακτήρα στο home wear. Κάλτσες που θα θες να τις φοράς απλώς για να τις βλέπεις και να τις χαίρεσαι! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε στη συνέχεια μερικά υπέροχα σχέδια με κάλτσες για να διαλέξεις.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE