0

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΡΙΕΣ & ΓΙΟΡΤΙΝΑ CAROLS

— ON DEMAND διαθέσιμο έως τις 07/01/2022 —

Άριες, lieder, σύγχρονες διασκευές και εορταστικές μελωδίες ερμηνευμένες από την μετζοσοπράνο Σταματία Μολλουδη με συνοδεία κλασικού πιάνου (Φοίβος Φίλκας) και άρπας(Αγάπη Φασούλα).

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσίαση της συναυλίας αυτής τα Χριστούγεννα του 2020, το 2021 η συναυλία “A COVID Christmas Dream” της Σταματίας Μολλούδη έρχεται ξανά να μας συναρπάσει! Η μετζοσοπράνο παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία βγαλμένη μέσα από τα πιο όμορφα γιορτινά μας όνειρα, με άριες, lieder, άριες αντίκες, ευρωπαϊκά κάλαντα, διαχρονικές μελωδίες και εορταστικά τραγούδια εκτελεσμένα με έναν μοναδικό τρόπο. Η φωνή της θα γίνει όχημα και η ατμόσφαιρα των γιορτών θα μας κατακλύσει, έτσι ώστε ο κάθε ακροατής να είναι νοιώσει την θαλπωρή και την μαγεία των ημερών, από όπου και αν βρίσκεται.

Εορταστικές μελωδίες με συνοδεία κλασικού πιάνου και άρπας τραγουδισμένες σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά θα εναλλαχθούν με γνωστές άριες των Rossini, Bizet, Mozart, Gounod και Handel, και πολλές ακόμη γνωστές σε όλους μας μελωδίες. “Oh holy night”, “Ave Maria”, “Noel” και “Habanera”, αλλά και ” Con te partiro ” και ” o sole mio “. Ο Mascagni θα συναντήσει τον Bizet και ο Rossini τον Webber. Όλοι μαζί τραγουδώντας “Halleluja” και “Άγια νύχτα” θα φτιάξουμε την πιο όμορφη μελωδική νύχτα του χρόνου.

Τη μουσική βραδιά θα συνοδεύει βιντεοπροβολή με όμορφες εικόνες που θα μας εντάσσουν στο κλίμα του κάθε τραγουδιού καθώς και υπότιτλοι με ελληνική μετάφραση. Επίσης, ονειρικά σολιστικά κομμάτια στην άρπα και στο πιάνο να συμπληρώσουν την μαγεία της βραδιάς. Φέτος συνεχίζουμε με ασφάλεια να ονειρευόμαστε και να μοιραζόμαστε την αγάπη των γιορτών.

https://www.viva.gr/tickets/opera/streaming/a-covid-christmas-dream/

Συντελεστές

Μέτζο-σοπρανο: Σταματία Μολλούδη
Πιάνο: Φοίβος Φίλκας
Άρπα: Αγάπη Φασούλα
Παραγωγή: VoicePortal

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE