0

Τι θα λέγατε φέτος τα Χριστούγεννα να φανούμε πιο δημιουργικοί και κομματάκι ανατρεπτικοί; Να βάζαμε τη φαντασία να δουλέψει και, παρέα με τα παιδιά, να στολίζαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα… αλλιώς; Ή ακόμη, μπορείτε να πάρετε ιδέες για diy δεντράκια που μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα στο δωμάτιο των παιδιών. Κι έτσι, θα υπάρχουν πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα (για περισσότερα δώρα)!

Ποιος δεν έχει μία κούτα με παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες από συγγενείς και φίλους; Μαζέψτε τις, ξεδιαλέξτε τις πιο όμορφες και κολλήστε τις με blue tac στον τοίχο, δίνοντάς τους σχήμα δέντρου. Τα παιδιά θα το διασκεδάσουν πολύ!

Εάν διαθέτετε αρκετά πράσινα βιβλία, ή απλά βιβλία, οποιουδήποτε χρώματος, μπορείτε να τα στοιβάξετε στο πάτωμα και να «χτίσετε» ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έξυπνο, οικονομικό και πολύ δημιουργικό! Μπορείτε να πείτε στα παιδιά να βάλουν και δικά τους παραμύθια, κόμικ, κ.ά! Έχετε μπαλόνια; Έχετε κι εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο! Φουσκώστε τα, δώστε σχήμα δέντρου και όλοι θα χοροπηδάνε από ενθουσιασμό!

Εάν σας αρέσουν τα pom-pom, αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα σας ξετρελάνει! Μπορείτε να πάρετε μικρά, ελαφριά ξυλάκια και να τα ντύσετε με πολύχρωμες κλωστές πλέξης, δίνοντάς τους σχήμα δέντρου και να κρεμάσετε μικρά pom pom! Εάν, μάλιστα, είναι και πολύχρωμα, το δεντράκι μας θα γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό!

πηγή: kidsradio

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE