0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19 Δεκεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνά σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα τον Τοξότη. Από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να περιορίσεις τα έξοδα τα οποία φαίνεται πως ήταν αυξημένα το τελευταίο διάστημα. Επίσης θα σε ωθήσει να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία κάποια πράγματα και να αναλάβεις δράση για αυτά, καθώς ίσως μέχρι στιγμής να ένιωθες πως είσαι «ακινητοποιημένος» και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσεις -με αφορμή κάποιες καταστάσεις- πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο αλλά και στο στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια την προηγούμενη εβδομάδα όμως και αυτή βρίσκεται σε ισχύ, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα «ανάψουν το φυτίλι» σε μία αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στα καλά στοιχεία αυτής και μην ψάχνεις αφορμές για να ανοίξεις «πόλεμο» με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας το φλερτ θα έχει τιμητική θέση στην καθημερινότητά σου και είναι πολύ πιθανό να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/12 συμπίπτει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια ημέρα, κάτι που δείχνει πως θα αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που βλέπεις και κινείσαι στον επαγγελματικό τομέα. Με τη νέα θέση του Ερμή θα ανοίξουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που το προηγούμενο διάστημα φαίνονταν κλειστές και είχαν παρουσιάσει αρκετά εμπόδια. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανό να σε πιάσει η ανυπομονησία για την έκβαση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων, όμως θα πρέπει να είσαι υπομονετικός.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα ανοίγει την αυλαία της με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα δημιουργήσει μία διαφορετική διάθεση σε εσένα. Η είσοδος του Άρη στο νέο του ζώδιο δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να «κάνεις κράτει» καθώς τα έξοδα ενδεχομένως να αυξηθούν. Από την άλλη η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σου ταιριάζει ενεργειακά και θα δημιουργήσει κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποκτήσεις ξανά επαφή με κάποια πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μακριά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση προκειμένου να σε ωθήσει να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να κλείσουν οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου εξακολουθεί να «ταράζει τα ύδατα» σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις και έντονα λόγια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες για αυτό αξιοποίησε την, προκειμένου να διευθετήσεις κάποια θέματα και κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα σημείο επαφής με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι για θέματα της δουλειάς και αυτό είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει και τη διάθεσή σου αλλά και τα θέματα της δουλειάς. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα, καθώς με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινά ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κάποια έξοδα που δεν περιμένεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς βρίσκονται σε υπερένταση, κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 θα είναι «υπεύθυνη» για αυτό το φαινόμενο και μπορεί να φέρει κάποιες αναταραχές είτε σε μία προσωπική σχέση είτε σε μία συνεργασία. Την ίδια ημέρα αλλάζει ζώδιο και ο Ερμής και περνά στον Αιγόκερω και από τη νέα του θέση δείχνει πως κάποια ζητήματα του παρελθόντος θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) η οποία θα δημιουργήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Με τον Άρη να βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 13/12 φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε αντιπαραθέσεις πριν αξιολογήσεις το θέμα για το οποίο θα δημιουργηθούν, καθώς θα υπάρχει η τάση για διαξιφισμούς με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι ελεύθερος με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως να δημιουργήσουν πίεση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τις δουλειές σου σε γενικότερο πλαίσιο. Ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία δεν θα είναι τόσο φιλικά απέναντί σου ή θα προσεγγίζουν θέματα της δουλειάς με εντελώς διαφορετικό τρόπο από εσένα. Μην αφήσεις κάποιες διαφορές και διαφωνίες να επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική σου καθημερινότητα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα της εργασιακής σου καθημερινότητας καθώς με την είσοδο του Άρη στο Τοξότη στις 13/12 φαίνεται πως αυτά θα κάνουν δυναμική εμφάνιση. Οι απαιτήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον θα αρχίσουν να αυξάνονται όμως αν πειθαρχήσεις στο πλάνο που έχεις κατά νου, τίποτα δεν πρόκειται να σε αγχώσει. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει την επικοινωνία σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στο τέλος της εβδομάδας (19/12) θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία εξελίσσονταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και πολύ πιθανό να αφορούν τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ οπότε φαίνεται πως και αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις ή μπορεί να μην σου δώσει τον τρόπο για να διαχειριστείς έντονα συναισθήματα, λάθη και πάθη. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου αλλά και να μην αφήσεις μία διαφωνία να εξελιχθεί σε έντονη αντιπαράθεση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον σε φλερτάρει και προσπαθεί να βρει τρόπο για να σε προσεγγίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρχουν ζητήματα τα οποία εξελίσσονται σε παρασκηνιακό επίπεδο και είναι πολύ πιθανό να βγουν στο προσκήνιο προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις να μοιραστείς με όλους ανεξαιρέτως τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια, τους στόχους σου και τη γνώμη σου για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 13/12 θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή η νέα πλανητική μετακίνηση θα συμβάλει στην ενέργεια αλλά και την αισιοδοξία σου. Από τη νέα του θέση ο Άρης είναι φιλικός για εσένα και εκτός του ότι θα αυξήσει την δημιουργική σου διάθεση φαίνεται πως θα δημιουργήσει κινητικότητα σε γνωριμίες και νέα φλερτ. Στο τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν μία προσωπική σου υπόθεση, κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες στον αισθηματικό τομέα. Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει θετικές όψεις με τα «φώτα» της Πανσελήνου, κάτι που θα φέρει εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει ουσιαστικά τη διάθεσή σου και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να επιδιώξεις να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να επικοινωνήσεις ώστε να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπο που έχεις γνωρίσει -αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες για αισθηματικές προσεγγίσεις- αλλά και για να φλερτάρεις! Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω όπως δείχνει και η Πανσέληνος στις 19/12 είναι να μην έχεις αφήσει εκκρεμότητες στον αισθηματικό τομέα, αλλιώς οι αισθηματικές υποθέσεις θα αποκτήσουν μία έξτρα δυσκολία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 δείχνει πως ξεκινά μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα, η οποία θα σε βοηθήσει ουσιαστικά με τη διευθέτηση εργασιακών θεμάτων. Ακόμα ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα πάνε κόντρα σε κάτι που θέλεις να κάνεις ή με κάποιο τρόπο θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε αρνητικά συναισθήματα καθώς αν επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κινητικότητα που θα προέλθει από ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τις δουλειές του και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Φαίνεται πως θα μπεις σε μία περίοδο κατά την οποία θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση κάποιες δουλειές που σχετίζονται είτε με το σπίτι είτε με οικεία σου πρόσωπα. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σε βοηθά να διευθετήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής από το νέο του ζώδιο είναι πιο ευνοϊκός για εσένα. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη η οποία μπορεί να φέρει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο μία γνωριμία ή μία σχέση θα αρχίσει να σε απασχολεί πιο έντονα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βοηθήσει την επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή, για αυτό αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε στο διάλογο και τη συζήτηση, προκειμένου να διευθετηθεί οποιοδήποτε θέμα υπάρξει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Μην αφήσεις την κυκλοθυμία που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποια επαγγελματικά θέματα να εμφανιστεί μέσα σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ίσως επιστρέψουν κάποιες αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες μπορεί να επαναφέρουν στο παρόν μία σχέση που είχε τελειώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας φέρνει έντονα συναισθήματα, κινητικότητα αλλά και νευρικότητα η οποία θα κάνει συχνά-πυκνά την εμφάνισή της ακόμα και σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να προσεγγίσεις με διπλωματία «δύσκολους» ανθρώπους και απαιτητικές επαγγελματικές καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα της δουλειάς τα οποία θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 αλλάζει τις προτεραιότητές σου και φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό τα οικονομικά θέματα δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Τώρα το ενδιαφέρον σου θα «κλέψουν» οι επαφές με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, κάποια ραντεβού που προγραμματίζεις για το επόμενο διάστημα, πολύ πιθανό και κάποια εξόρμηση που υπάρχει σαν σχέδιο στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Από τη νέα του θέση ο Άρης ενισχύει την ενέργειά σου και θα σε κάνει να ανεβάζεις ταχύτητα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις μετακινήσεις σου. Στις 19/12 θα ολοκληρωθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη η οποία θα δημιουργήσει μία πολύ επικοινωνιακή διάθεση που θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνεις πολλά σχέδια για εσένα και το σύντροφό σου καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα τον παρακινήσεις για να μη μείνετε σπίτι και να κάνετε πράγματα προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Υπάρχει πιθανότητα το ταίρι σου να μην έχει τα ίδια σχέδια με εσένα όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείξεις κατανόηση και να αποφύγεις τους εγωισμούς. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστα νέα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση ή ίσως να υπάρξει μία γνωριμία η οποία μπορεί να δημιουργήσει και ένα νέο φλογερό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα πάνε λίγο πίσω αυτές τις ημέρες μιας και φαίνεται πως θα σκέφτεσαι συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, καθώς και κάποια σχέδια που μπορεί να έχεις για το Σαββατοκύριακο. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο να εξωτερικεύσεις κάποιες σκέψεις ή κάποιες ιδέες που αφορούν τη δουλειά, όμως σίγουρα δίπλα σου θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα σε καταλάβουν χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου από αυτή την εβδομάδα με την αλλαγή του Άρη (στις 13/12 περνά στο ζώδιο του Τοξότη) θα αλλάξει και η ενέργειά σου και φαίνεται πως θα μειωθούν οι εντάσεις, ο εκνευρισμός και το τεταμένο κλίμα που μπορεί να υπήρχε σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταμείο σου, καθώς από τη νέα του θέση ο Άρης μπορεί να συμβάλει στο να αυξηθούν τα έξοδα ή να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 19/12 ενισχύει το παραπάνω σενάριο και σε προτρέπει να επικεντρωθείς στη σωστή διαχείριση των πόρων σου, ξεκινώντας τη διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ κάτι που δείχνει πως και αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ένταση στα συναισθήματα και θα επηρεάσει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να δημιουργήσει πεδίο αντιπαραθέσεων για εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις αρχές της εβδομάδας θα σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται πως ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα τα οποία έρχονται από τη δουλειά φαίνεται πως θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Να θυμάσαι πως τίποτα δεν γίνεται από μόνο του όμως η ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να μη σε πιέζουν, θα αποτελέσει κίνητρο για εσένα. Αν υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων δώσε τους προτεραιότητα καθώς από αυτές θα κριθούν πολλά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά με φόρα για εσένα καθώς στις 13/12 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα με άλλον αέρα! Η νέα θέση του Άρη δείχνεις πως βγαίνεις από την εσωστρέφεια και τις κρυφές ανησυχίες του προηγούμενου διαστήματος και αναλαμβάνεις δράση για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το μήνυμα του Άρη για εσένα είναι το «δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω» χρωματίζοντας την ενέργεια που θα υπάρχει το επόμενο διάστημα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι κάποια ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) η οποία μπορεί να φανεί πιεστική, μόνο αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου ενισχύει την ενέργειά σου κάτι που θα επηρεάσει και μία προσωπική σου σχέση, καθώς φαίνεται πως θα προσπαθήσεις να παρακινήσεις το σύντροφό σου να κάνετε πράγματα και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Κάποιες στιγμές μπορεί να υπάρχει κυκλοθυμία, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στο τέλος της εβδομάδας σε προτρέπει να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αισθηματικές υποθέσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σχέση σου με ένα συνεργάτη φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά μέσα σε αυτές τις ημέρες καθώς η πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα και κάποια «μελανά σημεία» στο προσκήνιο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 θα ενισχύσει την επιχειρηματολογία σου απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα, κάτι που θα είναι υπέρ σου. Αν υπάρχουν θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα δώσε προτεραιότητα στη διευθέτηση τους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 θα σου δημιουργήσει την εσωτερική ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, τα οποία μπορεί να αφορούν κάτι από την καθημερινότητα μέχρι και κάποια συναισθήματα που κρατάς καιρό μέσα σου. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει εξωστρέφεια κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 19/12 και η διευκολυμένη αντίθεση που θα σχηματίσει μαζί της ο Δίας από τον Υδροχόο δείχνει πως τώρα είναι ένα πολύ καλό διάστημα αν θέλεις να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν στην καθημερινότητα, τα εργασιακά καθώς και κάποια οικονομικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, κάτι που δείχνει πως και αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την συναισθηματική σκληρότητα αυτής της όψης, κάτι που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως για να υπάρξει ισορροπία σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει θα πρέπει αν κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από αρνητικές σκέψεις και σενάρια που μπορεί να προδικάζουν αυτή τη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δεν θα είσαι καθόλου διαλλακτικός με επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στο ζώδιό σου επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθείς το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δημιουργεί μία αμετακίνητη στάση απέναντι σε οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τις δικές σου σκέψεις. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τη Δευτέρα σε προτρέπει να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό, προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 η οποία θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα από το προηγούμενο διάστημα που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη νέα θέση του Άρη φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και σε συλλογικές δραστηριότητες. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση μπορεί να ενισχύσει την καχυποψία, κάτι που θα σε κάνει να αρχίσεις να ελέγχεις προσεκτικά τι λες και σε ποιον το λες. Φαίνεται πως θα υπάρχει κινητικότητα στο παρασκήνιο και αυτή η παραπάνω προσοχή θα είναι για καλό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 19/12 φέρνει μία αισθηματική υπόθεση στο προσκήνιο αλλά και εύνοια σε αυτό τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες ευκαιρίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με μία αισθηματική υπόθεση, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη ακόμα και σε εσένα! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει μία νέα περίοδο που θα έχει φλερτ και αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα έρθουν κοντά σου μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για διάφορες δραστηριότητες με το σύντροφό σου, αλλά και για την επαφή σας με αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος ως το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει μία έκπληξη όσον αφορά μία γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή να έχεις μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ήρθε η ώρα να πάρεις μία ανάσα από τα επαγγελματικά ζητήματα και από οτιδήποτε αφορά τη δουλειά και σου είχε δημιουργήσει άγχος το προηγούμενο διάστημα. Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του Σκορπιού και μαζί του φεύγουν και τα άγχη όπως και οι ανησυχίες οι οποίες είχαν γίνει αρκετά έντονες μέχρι στιγμής. Τώρα ακόμα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα αλλάξει, θα γίνεις περισσότερο εξωστρεφής κάτι που θα βοηθήσει και στη διευθέτηση ορισμένων επαγγελματικών υποθέσεων.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και μαζί της ξεκινά και ένα διάστημα κατά το οποίο τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο και θα βρίσκονται πιο συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σου χαρίζει εξωστρέφεια και βοηθά σε κοινωνικές σχέσεις αλλά και στην επαφή σου με φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να αισθανθείς πως δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία βαριά διάθεση, ιδιαίτερα σε περίπτωση που αρχίσεις να σκέφτεσαι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει περισσότερο χρόνο και περισσότερες ευκαιρίες για να εξελιχθεί μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 13/12 θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία και θα δημιουργήσει εξωστρέφεια, κάτι που θα σε φέρει κοντά με ένα νέο πρόσωπο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αξιοποιήσεις ουσιαστικά το χρόνο που θα έχεις με το ταίρι σου, καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα καραδοκούν, οπότε ίσως να περιορίσουν κάποια από τα σχέδιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά. Την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να δημιουργήσει εμπόδια στη ροή κάποιων θεμάτων. Αξιοποίησε την ενέργεια που θα σου δώσει ο Άρης για να διευθετήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE