0

Η Δημοτική Αρχή, οι Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι Νομικών Προσώπων και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης είναι μια συμπαγής ομάδα που αγωνίζονται καθημερινά για το καλό του τόπου, για την ευημερία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η ενασχόλησή τους αυτή δεν δικαιολογεί υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις από κανέναν.

Τέτοιες αχαρακτήριστες επιθέσεις δέχτηκε και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα ζώα συντροφιάς κύριος Παναγιώτης Λέντζος από γνωστούς «εργολάβους» της συκοφαντίας και της λασπολογίας του διαδικτύου. Τα τελευταία δύο χρόνια ο αντιδήμαρχος επιτέλεσε ένα εξαιρετικό έργο με εκατοντάδες δράσεις διαχείρισης αδέσποτων και δεκάδες εν μέσω πανδημίας υιοθεσίες.

Το να υβρίζεται και να καταγγέλλεται ένας αιρετός με τέτοια συμπεριφορά είναι τουλάχιστον ανήθικο. Μετά από δική του παράκληση αναλαμβάνω το συγκεκριμένο αντικείμενο για να προστατεύσω τον αντιδήμαρχο αλλά και το φίλο Παναγιώτη Λέντζο ευχαριστώντας τον θερμά για την τεράστια προσφορά του εν μέσω πανδημίας.

ΥΓ: Τους ανεχόμαστε; Όχι δεν ανεχόμαστε τους καθημερινούς υβριστές και συκοφάντες. Προχωράμε μπροστά.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE