0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14 Νοεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει μία εριστική διάθεση η οποία θα φέρει «κοφτερά» λόγια. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με φίλους σου. Μία ημέρα μετά το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως η ανησυχία σου για κάποια πράγματα θα συνεχιστεί, όμως προσπάθησε να τα φιλτράρεις μέσω της λογικής για να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση. Στις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως οι τόνοι θα αρχίσουν να πέφτουν και κάποια ζητήματα να διευθετούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αφορμές οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό δεν θα παίξουν τα θέματα για τα οποία θα υπάρξουν διαφωνίες, όσο ο τρόπος με τον οποίο θα τα διαχειριστείτε. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, καθώς θα έχει στιγμές χαλάρωσης, οι οποίες θα βοηθήσουν σε συζητήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν βλέπουν με καθόλου «καλό μάτι», τις κινήσεις και τις προθέσεις σου. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς στο παραπάνω σενάριο καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο δράσης-αντίδρασης που θα έχει κόστος. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για αρμονικές συζητήσεις.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία, ώστε να μην πάρουν τον κατήφορο. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς δημιουργεί απόσταση μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Μία ημέρα μετά το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενισχύει τη συγκρουσιακή διάθεση, για αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή κατά την επαφή σου με τους άλλους. Στις 12/11 μία θετική όψη έρχεται να απορροφήσει την ένταση αυτής της εβδομάδας, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα βελτιώσει πολύ τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνει δυσκολίες στην επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο αυτές τις ημέρες. Από τις 12/11 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα μπορεί να έχει ένταση, όμως όσο περνούν οι ημέρες αυτή η ένταση θα δίνει τη θέση της στην καλή διάθεση. Το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η ψυχραιμία και η υπομονή θα είναι απαραίτητες για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα δοκιμάσουν την υπομονή σου. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους και προσπαθήσεις να λύσεις τυχόν προβλήματα που θα διευθετηθούν χωρίς να ρίξεις λάδι στη φωτιά, είναι σίγουρο πως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος από ότι αν μπεις σε ένα κύκλο αντιπαραθέσεων και εντάσεων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να ρίξουν μία «σκιά» στη διάθεσή σου καθώς φαίνεται πως θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους, πράγμα που δεν θέλεις καθόλου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 10/11 και δείχνει πως και η επικοινωνία θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα ή κάποια εμπόδια αυτές τις ημέρες. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και στις εργασιακές σου υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως αυτές θα βάλλονται από την ελλιπή ή προβληματική επικοινωνία. Μία ημέρα μετά το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αυξάνει δουλειές και υποχρεώσεις, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις να σε καταβάλλουν και αυτό θα γίνει αν δεν αφήσεις τη διευθέτηση τους για τελευταία στιγμή! Το Σαββατοκύριακο η διάθεση θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα έχεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή φαίνεται πως θα είναι μία εβδομάδα η οποία θα έχει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις, όπως επίσης και δουλειές της καθημερινότητας, κάτι που θα σε απομακρύνει προσωρινά από το σύντροφό σου. Αν έχετε αναλάβει από κοινού κάποιες δουλειές προσπάθησε να μην τις αφήσεις να αποτελέσουν σημείο τριβών και εντάσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στις 12/11 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μία «ζεστή» ατμόσφαιρα και μία καλή διάθεση σε μία επαγγελματική συνάντηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικά το παρόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, πράγμα που δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστο καθώς είναι πιθανό να υπολόγιζες διαφορετικά το πρόγραμμά σου! Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο, δείχνουν πως μπορεί να πιεστείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Κάνε υπομονή καθώς το Σαββατοκύριακο θα σε αποζημιώσει για την κούραση της εβδομάδας!

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αρκετές «ευκαιρίες» για αντιπαραθέσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου για να μην το αφήσεις να συμβεί. Ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν διαδοχικά ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10 και 11/11. Αυτό δείχνει πως αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι λίγο κουραστικές ή λίγο παραπάνω πιεστικές από ότι θα μπορούσε να αντέξει η ιδιοσυγκρασία σου χωρίς να εκνευριστεί. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις με αφορμή θέματα του παρελθόντος, τα οποία θα παίξουν το ρόλο τους στη διάθεσή σου. Στις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προμηνύει πως το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να δημιούργησε κάποιες εντάσεις σε γενικότερο πλαίσιο οι οποίες μπορεί να περάσουν μέσα στη σχέση με το σύντροφό σου. Για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο προσπάθησε να μη μεταφέρεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με θέματα του παρελθόντος είτε με ζητήματα τρίτων μέσα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ο χρόνος που θα αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι περιορισμένος, όμως το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μία συνάντηση-έκπληξη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν μπορείς να δουλέψεις με τον τρόπο που θα ήθελες και ίσως να νιώθεις πως κάποιες ιδέες που έχεις για τη δουλειά βρίσκουν εμπόδια λόγω συνθηκών. Αυτό δεν θα είναι ευχάριστο συναίσθημα, όμως προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε καταβάλει και να επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαχειριστείς κάποια ζητήματα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους με τη μορφή του κατεπείγοντος. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μία ημέρα μετά στις 11/11 δείχνουν πως οι οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά ενδεχομένως και οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις θα έχουν την τιμητική τους. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες δουλειές του σπιτιού ή δουλειές της καθημερινότητας να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα αν υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν θα βοηθήσουν στην επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο Ήλιου/ Ποσειδώνα φαίνεται πως θα σε αποζημιώσει για τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις είτε με κάποιους συνεργάτες σου είτε με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα προκύψουν τελευταία στιγμή, κάτι που θα βαρύνει το ήδη βεβαρημένο κλίμα. Χρειάζεται να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία και να έχεις κατά νου ότι μερικές ημέρες είναι, οι οποίες θα περάσουν!

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11. Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ιδιαίτερα λόγω της αμετακίνητη στάσης που θα κρατήσουν κάποια πρόσωπα. Προσπάθησε να μην αφήσεις επικοινωνιακές δυσκολίες να επηρεάσουν σε γενικότερο πλαίσιο και τη διάθεσή σου αλλά και την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Μία ημέρα μετά και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει την ίδια όψη, κάτι που δείχνει πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ίσως να μην εξελιχθούν τόσο ομαλά από επικοινωνιακής πλευράς. Στις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει να επανέλθει το καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως το ταίρι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους γενικεύσεις, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν από μία διαφορετική γνώμη πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο, όμως το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φαίνεται πως θα βρεις τη διάθεση αλλά και την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή/Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο θα «χρωματίσουν» την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, η οποία φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονη και σε κάποιες περιπτώσεις συγκρουσιακή. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες και να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο εκνευρισμού. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά και σου είχε δημιουργήσει σκέψεις αλλά και εμπόδια.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ του Ερμή και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία, οι συναντήσεις αλλά και τα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες μέσα στο πρόγραμμά σου ή μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου να μην εξελιχθεί έτσι όπως την είχες κατά νου. Με καλή διάθεση και υπομονή φαίνεται πως θα ξεπεραστούν τα παραπάνω εμπόδια. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο οικονομικός τομέας ώστε να διευθετηθούν κάποια ζητήματα προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η διάθεση για διάλογο θα παίξει το δικό της σημαντικό ρόλο σε τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο δείχνουν πως η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς κατά διαστήματα μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα ρίξουν λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως υπάρχει μία στασιμότητα σε μία αισθηματική σου υπόθεση, όμως να θυμάσαι ότι αυτό είναι προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως κάποιες θα εξελιχθούν λίγο διαφορετικά από ότι είχες κατά νου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν εκτός από τη δουλειά και το οικονομικό σκέλος μίας συμφωνίας, καθώς εκεί ενδεχομένως με αφορμή τα οικονομικά να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο οι διαφωνίες και η υποβόσκουσα ένταση θα μειώνονται.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Ερμή και του Άρη και μάλιστα σε σύνοδο στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου στις αρχές της εβδομάδας, δείχνει πως ίσως συναντήσεις ανθρώπους που δεν θα συμμεριστούν τη δική σου οπτική και μπορεί να έρθουν σε κόντρα μαζί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα εξομαλύνει την κατάσταση και θα βοηθήσει να πέσουν οι τόνοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ένταση σε γενικότερο πλαίσιο. Αν δεν θέλεις αυτή η ένταση να κάνει αισθητή την παρουσία της στην προσωπική σου ζωή και στη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από αυτή τα αρνητικά συναισθήματα που ενδεχομένως να σου έχουν δημιουργήσει κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις στη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 12/11 αυξάνει τις πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο πίσω θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή εκνευρισμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες δουλειές που θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση θα σε απασχολήσουν αρκετά για αυτή την εβδομάδα, αυτό όμως δεν θα είναι το «δύσκολο» της υπόθεσης. Το δύσκολο θα είναι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου κάποιες στιγμές που μπορεί να νιώσεις πως συγκεκριμένα πρόσωπα προσπαθούν να δημιουργήσουν εμπόδια στη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων και κατά συνέπεια σε εσένα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις την ησυχία σου, για αυτό και θα μείνεις μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 ενισχύει την παραπάνω ανάγκη, κάτι που θα επηρεάσει και την επικοινωνία αφού θα δημιουργήσει εσωστρέφεια. Μία ημέρα μετά έρχεται η σειρά του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίσει το τετράγωνο του με τον Κρόνο, δείχνοντας πως θα «παλέψεις» για να βρεις την ησυχία σου κυρίως αν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που νιώθεις πως δεν σέβονται τις ανάγκες σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να διαχειριστείς κάποια ζητήματα, τα οποία μπορεί να σου έχουν προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να γίνει μετά εμποδίων μίας και η εσωστρέφεια θα δώσει δυναμικά το παρόν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες θα σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 12/11 μπορεί να δημιουργήσει μία ρομαντική ατμόσφαιρα σε μία γνωριμία έχεις ήδη κάνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετές όμως είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους. Ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό στη δουλειά και η αλληλεπίδραση μεταξύ σας θα έχει εμπόδια. Το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά προς το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα προμηνύεται έντονη καθώς ο Ερμής και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μεταξύ τους -καθώς θα βρίσκονται σε σύνοδο- αλλά και με τον Κρόνο ο οποίος είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Η σύνοδος Ερμή/ Άρη και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο θα χρωματίσουν στη διάθεση της εβδομάδας, που φαίνεται πως θα είναι συγκρουσιακή. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς και σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να ξεκινήσουν σε ήρεμους τόνους όμως τελικά να ανάψουν τα αίματα. Άλλος ένας τομέας που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι ο οικονομικός, για αυτό ένα πλάνο σχετικά με τα έξοδά σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει εκατέρωθεν. Βέβαια η ομαλή επικοινωνία είναι το «στοίχημα» αυτής της εβδομάδας καθώς η σύνοδος Ερμή/Άρη φαίνεται πως θα δυσκολέψει αρκετά το παραπάνω εγχείρημα. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί η εβδομάδα να έχει ένταση όμως στις 12/11 το τρίγωνο του Ηλίου θα αλλάξει τη διάθεση και θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο, ρομαντικό και ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σχετίζονται τόσο με επαγγελματικά όσο και με οικονομικά ζητήματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν δείχνουν πως μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να βρεθεί μία άκρη στα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να έχεις υπομονή απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να νιώθεις που δοκιμάζουν τις αντοχές σου.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει διαξιφισμούς μεταξύ σας, οι οποίοι μπορεί να ενταχθούν λόγω του τετραγώνου του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Θα δώσεις το καλό παράδειγμα και θα βοηθήσεις την κατάσταση αν δεν κρατήσεις μία άκαμπτη και αμετακίνητη στάση απέναντι σε απόψεις οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τις δικές σου. Εκτός από τον Ερμή και ο Άρης που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα χρειαστεί αρκετή επικοινωνιακή διπλωματία εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν και εσύ και εκείνος επιμένετε να κρατάτε μία αμετακίνητη στάση απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη της γνωριμίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα υπάρχει με τα πρόσωπα τα οποία σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα καταδείξει και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια την επικοινωνία, τα οποία θα χρειαστούν «διπλωματική» διευθέτηση.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις πως κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις να εξελιχθούν και να διευθετηθούν μένουν σχεδόν στάσιμα, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα σου. Εξάντλησε τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σου ικανότητες πριν αποφασίσεις να ανεβάσεις τους τόνους, καθώς με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες διευθέτησης των ζητημάτων. Από τις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα αλλάξει τη διάθεση σου και θα προάγει την ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου μπορεί να σου φαίνονται δύσκολο να διευθετηθούν καθώς θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όμως αν κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι δεν πρόκειται να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως το να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αυτή τη βδομάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει επικοινωνιακή απόσταση ανάμεσα σε εσένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα που φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Όσο πιο διαλλακτικός και ανοιχτός είσαι απέναντι σε αλλαγές ακόμα και της τελευταίας στιγμής, τόσο περισσότερο θα διαφυλάξεις την ηρεμία σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας κάποιες διαφωνίες που μπορεί να είχαν προκληθεί κατά τις πρώτες ημέρες της φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου καθώς θα σου φέρει ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν κάποιες καταστάσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE