0

Νέα εβδομάδα ξεκινά αύριο και λίγο… #hairspiration ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

Τα μαλλιά απασχολούν όλες μας. Ας το παραδεχθούμε, κορίτσια! Καμία δεν θέλει να βγαίνει με απεριποίητα μαλλιά έξω από το σπίτι, ενώ όταν μια bad hair day κάνει την εμφάνισή της… η γκρίνια έχει την τιμητική της.

Γι’ αυτό και εγώ, αυτό το Κυριακάτικο απόγευμα, αποφάσισα να σου λύσω το πρόβλημα της εβδομάδας που έρχεται και να σου προτείνω επτά χτενίσματα για all-day εμφανίσεις, αλλά και για… κακές μέρες. Πάμε να τα δούμε!

Σωτήρια… hair accessories

Τα hair accessories δεν είναι μόνο στη μόδα. Είναι και οι σωτήρες μας. Γιατί το λέω αυτό; Διότι μπορεί να έχεις μαλλιά λαδωμένα ή μαλλιά σε πολύ κακή κατάσταση, να μην προλαβαίνεις να λουστείς και ένα αξεσουάρ μαλλιών να σε σώσει.

Φρόντισε, λοιπόν, να προμηθευτείς αρκετά scrunchies (και oversized, μάλιστα), στέκες με πέρλες και glitter και τσιμπιδάκια στολισμένα. Θα σου λύσουν το καθημερινό πρόβλημα τού… «πώς κάνουμε σήμερα τα μαλλιά μας;».

Τα πιο WOW χτενίσματα του Instagram

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram την εβδομάδα που πέρασε βρήκα τα πιο WOW χτενίσματα, που σίγουρα θα σε βάλουν στο τρυπάκι να τα δοκιμάσεις από Δευτέρα.

Sleek ponytails, half-up με κλάμερ και κότσοι με scrunchies (για τις bad hair days που λέγαμε πιο πάνω) θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο γραφείο και στο after work drink! Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE