0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 06 ως 12 Σεπτεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή μπορεί να μην είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αλλά είναι αυτή η εβδομάδα που θα αποτελέσει το έναυσμα και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα της καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 υπόσχεται λύσεις σε εργασιακά ζητήματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει και μία νέα εργασιακή συμφωνία που θα επηρεάσει θετικά και το οικονομικό τομέα. Η αρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία επιτέλους θα βρουν τον τρόπο για να διευθετηθούν, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται είτε με την καθημερινότητά σου είτε με την εργασιακή σου καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μία νέα αρχή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ενδεχομένως να συμβάλει σε μία γνωριμία μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτή η όψη δημιουργεί εύνοια σε αισθηματικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία δραστηριότητα με το σύντροφό σου και τους φίλους σας είναι αυτό που χρειάζεσαι για αυτή την εβδομάδα. Στις 10/9 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μέσα σε αυτά θα είναι και η καχυποψία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις ημέρες καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα σε κάποια από αυτά. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμα και ένα νέο εργασιακό project. Να θυμάσαι πως αν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα και αυτό αφορά τον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως θα εξελιχθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή και θετική εβδομάδα για εσένα καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει στιγμές χαράς και διασκέδασης παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη η όποια γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε θετική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μιλά για θετικά συναισθήματα, χαρούμενες στιγμές και πολύ πιθανό αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου να φέρει και έναν νέο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να παρατείνεις για λίγο την καλοκαιρινή διάθεση και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε βάλει διαδικασία να μάθεις ακόμα περισσότερα πράγματα για εκείνον. Η νέα Σελήνη συνηγορεί σε ένα νέο έρωτα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου θα είναι αρκετές. Στις 10/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να δεις με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα το κεφάλαιο «διαπροσωπικές σχέσεις».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά φαίνεται πως δεν θα σε απασχολήσει τόσο αυτή την εβδομάδα καθώς βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που θα προτιμήσεις να επικεντρωθείς σε πράγματα τα οποία σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα και σε γεμίζουν χαρά. Η δημιουργική διάθεση και η έμπνευση που θα έχεις αυτές τις ημέρες μπορεί να φέρουν και μία πολύ καλή ιδέα για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, για αυτό κράτησε στο μυαλό σου κάποιες σκέψεις που μπορεί να κάνεις σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, μιας και φαίνεται πως μπορεί να τις υλοποιήσεις και να βγεις κερδισμένος.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν, καθώς και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο που ζεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 το ζώδιο της Παρθένου και η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο δείχνουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού καθώς και σε μία μετακόμιση που μπορεί να έχεις στο πλάνο σου. Ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά σου δεν αποκλείεται με τις συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές σχετικά με το σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο «ανοίγει» αυτή την εβδομάδα και υπόσχεται νέες γνωριμίες αλλά και θετικές εξελίξεις όσον αφορά μία αισθηματική σου υπόθεση. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο πρόσφορο για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να «αναλάβεις δράση» σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Στις 10/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια, αλλά την ίδια στιγμή θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα που υπάρχουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή σου καθημερινότητα θα βρίσκεται στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτή την εβδομάδα μιας και φαίνεται πως ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν θα είναι τόσο εύκολο να πάρουν αναβολή. Προσπάθησε να μην αφήνεις απαιτητικές εργασιακές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή, καθώς αυτό είναι το κλειδί για να μην αγχωθείς από αυτά που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 7/9 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει κάποιες νέες ιδέες σχετικά με τη δουλειά, θα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, θα σε κάνει «να ανοίξεις τα φτερά σου» και είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Η δημιουργική σου διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου καθώς φαίνεται πως αυτή η νέα Σελήνη πέρα από τα θετικά συναισθήματα που θα δημιουργήσει θα διευρύνει και τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να βρίσκεται στον ευρύτερο περίγυρό σου, όμως τώρα θα συνειδητοποιήσεις πως έχετε αρκετά κοινά. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις όπως επίσης και η ενασχόληση με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος θα πρωτοστατήσουν στις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού τις 10/9 θα ξεκινήσει ένα πολύ θετικό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει εξωστρέφεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα της δουλειάς όμως όχι τόσο ώστε να δημιουργήσουν άγχος στην καθημερινότητά σου. Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιες δημιουργικές ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να έχεις κάποια θετικά νέα σχετικά με αυτή.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, η οποία φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το ταμείο σου καθώς και κάποια επαγγελματικά θέματα θα βρεθούν σε προτεραιότητα. Η αρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα «φώτα» της νέας Σελήνης μπορεί να φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή να βοηθήσει στην εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ο επαγγελματικός και ο οικονομικός τομέας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με το Δία στον Υδροχόο το οποίο υπόσχεται μία θετική έκβαση ενός απαιτητικού αισθηματικού ζητήματος. Επίσης υπόσχεται να σε φέρει κοντά με το σύντροφό σου σε περίπτωση που είχατε απομακρυνθεί ή είχατε ψυχρανθεί για κάποια συγκεκριμένα θέματα το προηγούμενο διάστημα. Από τις 10/9 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου και είναι πάρα πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν και οι αισθηματικές σου ανάγκες. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως προσπαθεί να σε προσεγγίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θετικά νέα σε ζητήματα που τον αφορούν. Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μία καλή οικονομική συμφωνία είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της εβδομάδας. Σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν τη δουλειά, τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήνεις για αργότερα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιό σου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο ευκαιρίες για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θετική όψη του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου με τα «φώτα» της νέας Σελήνης μπορεί να φέρει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία έρχεται από μακριά, την διεκπεραίωση κάποιων εκπαιδευτικών ζητημάτων και πολλές νέες γνωριμίες οι οποίες θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα! Θέσε νέους στόχους καθώς τώρα αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να τους υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει μία θετική όψη με το Δία στον Υδροχόο η οποία δείχνει πως μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο με κάποιο τρόπο θα «ταράξει τα νερά» και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου! Από τις 10/9 και μετά η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση όλη αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη είτε για να κάνεις κάποια σχέδια με το σύντροφό σου είτε για να υλοποιήσεις κάποια άλλα τα οποία είχατε κάνει μαζί παλαιότερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και όλα αυτά που συνοδεύουν τον επαγγελματικό τομέα θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να σε ανησυχήσει ή να σε αγχώσει! Να θυμάσαι πως θα έχεις τον τρόπο να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να τις διευθετήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις! Μία νέα ευκαιρία ή μία πρόταση για συνεργασία είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθεις λίγο περίεργα όσον αφορά τα ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και τους ανθρώπους με τις οποίους συναναστρέφεσαι μιας και θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σενάρια τα οποία θα σου δημιουργήσουν καχυποψία για συγκεκριμένα ζητήματα και συγκεκριμένα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 θα γίνει στο 12ο ηλιακό σου οίκο και φαίνεται πως μπορεί να έχει παρασκήνιο για εσένα. Πιθανό τώρα να μην είναι η καλύτερη εβδομάδα για να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου ούτε και να τα κοινοποιήσεις, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις «σιγή ιχθύος» τουλάχιστον σε θέματα τα οποία δεν βρίσκονται στο τελικό στάδιο υλοποίησης τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σου και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα εξελιχθούν προς όφελός σου αυτή την εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει έντονα και ξαφνικά συναισθήματα ή είναι εξίσου πιθανό να προχωρήσει μία γνωριμία που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες αισθηματικών ζητημάτων και σε κάποια ζητήματα τα οποία θα κινούνται λίγο παρασκηνιακά, μιας και φαίνεται πως τα πράγματα όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο εργασιακός τομέας και οι υποχρεώσεις που τον συνοδεύουν θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια θέματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία. Η θετική όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με το Δία εξάρει τις διπλωματικές σου ικανότητες αλλά και την επικοινωνία, η οποία θα αποτελέσει σύμμαχο σου για τη διευθέτηση οποιουδήποτε επαγγελματικού ζητήματος, όσο απαιτητικό και αν είναι.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 είναι πολύ υποστηρικτική ως προς το ζώδιό σου και φαίνεται πως θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα είναι και εκείνοι αντίστοιχα υποστηρικτικοί στα σχέδια, στις σκέψεις και τις ιδέες σου. Αυτή η νέα Σελήνη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ομάδες στις οποίες συμμετέχεις και δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των μελών της. Μάλιστα με την επιρροή της δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική φιλική ή ακόμα και επαγγελματική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και επικοινωνιακός πράγμα το οποίο θα φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων προς το πρόσωπό σου. Μία νέα γνωριμία η οποία θα ξεκινήσει μέσω ενός φίλου σου ή μέσω κοινών γνωστών είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο ξεκινά ένα πολύ δυναμικό διάστημα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία σου θα είναι τόσο έντονη που φαίνεται πως θα «παρασύρει» πολλούς στο πέρασμά σου και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με το επόμενο βήμα σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ δημιουργική και για εσένα αλλά και για τη δουλειά σου, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με τα πρόσωπα τα οποία συνεργάζεσαι και θα δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας. Νέες σκέψεις αλλά και μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση κάποιων απαιτητικών επαγγελματικών ζητημάτων, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτή την εβδομάδα που θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη δουλειά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μία νέα θέση στη δουλειά η οποία θα συνοδεύεται από περισσότερες ευθύνες αλλά θα σου προσφέρει και άλλες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της νέας Σελήνης. Η προσήλωση σου σε θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις αρκετά από αυτά και είναι σίγουρο πώς θα σε ανταμείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Παρόλο που η δουλειά θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου φαίνεται πως θα υπάρξουν και αισθηματικά ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν εξίσου. Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα φέρει θετικά νέα σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και μία γνωριμία η οποία θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους ή μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πάρα πολύ πιθανό να επανέλθει μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος, όμως θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή, προκειμένου να μην κάνεις ένα παρορμητικό βήμα προς τα πίσω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά και όλα τα ζητήματα τα οποία την αφορούν θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η νέα Σελήνη και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν θετικές εξελίξεις σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις ένα μπόνους ή να γίνει μία νέα οικονομική συμφωνία από την οποία θα βγεις κερδισμένος.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 θα σου δημιουργήσει «τάσεις φυγής» και είναι αυτές που θα αποτελέσουν την αιτία για να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας σύντομης εξόρμησης σε κοντινό προορισμό. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τα «φώτα» της νέας Σελήνης κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει η ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων. Αυτή η αλλαγή είναι πολύ πιθανό να γίνει και με μία γνωριμία η οποία φαίνεται πως θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο σκέψης σου και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφή κάτι που θα γίνει περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή αλλά και για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική, κάτι που θα σε βοηθήσει και σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Μία νέα ιδέα και η υλοποίηση κάποιων σχεδίων που σκέφτεσαι εδώ και καιρό είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της εβδομάδας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή μία επαγγελματική συνάντηση η οποία θα φέρει ευκαιρίες σε εσένα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 θα σου φέρει σκέψεις οι οποίες αφορούν οικονομικά θέματα, αγοραπωλησίες, επενδύσεις και επιχειρηματικές ιδέες. Αν σε απασχολεί κάτι από τα παραπάνω αυτό το διάστημα φαίνεται πως μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς και μάλιστα έτσι ώστε να βγεις κερδισμένος. Η θετική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα «φώτα» της νέας Σελήνης υπόσχεται ιδέες και λύσεις σε οικονομικές απαιτήσεις και πολύ πιθανό να φέρει και μία καλή οικονομική συμφωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες ημέρες ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο πριν φύγει θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μία όψη «θείο δώρο» για εσένα. Μία μπερδεμένη αισθηματική υπόθεση φαίνεται πως αρχίζει να εξελίσσεται θετικά είτε μία νέα γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα, όπως επίσης και μία έκπληξη από το σύντροφό σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Από τις 10/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη μία μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια από την άλλη όμως θα κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη διαίσθηση σου, κάτι που θα αποτελέσει εξαιρετικό σύμβουλο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών ζητημάτων και επίσης φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν τη δουλειά. Κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα αποτελέσουν το κίνητρο που θα σε βάλει σε σκέψεις και σε ιδέες σχετικά με την αύξηση των οικονομικών απολαβών σου.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Παρθένου στις 7/9 φαίνεται πως θα σου τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία που υπάρχει στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα «φώτα» της νέας Σελήνης μιλάει για ένα νέο κεφάλαιο σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση, το οποίο έρχεται με πολύ καλούς οιωνούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση και για μία νέα συνεργασία από την οποία θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει σημαντικά νέα όσον αφορά μία προσωπική σχέση ή μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί σε μία σχέση. Η νέα Σελήνη και η θετική επίδραση που θα έχει στα δρώμενα των διαπροσωπικών σχέσεων μιλά για μία νέα σοβαρή δέσμευση σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την επιρροή της νέας Σελήνης αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9 είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να συζητήσεις με το σύντροφό σου το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε μία συνεργασία που υπάρχει ήδη ή σε μία συνεργασία που πρόκειται να ξεκινήσει. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία νέα πρόταση καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δείχνουν πως μπορεί να ανοίξει ένας νέος δρόμος στον επαγγελματικό τομέα. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην έχεις δεύτερες σκέψεις αργότερα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE