0

Το νέο Nokia 6310 διατηρεί το ρετρό σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου, με ανασχεδιασμένη καμπυλωτή οθόνη και γενικότερες αλλαγές προκειμένου να συναντήσει τη σύγχρονη εποχή. Το περίβλημα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό προκειμένου και η νεότερη έκδοση του θρυλικού μοντέλου να διατηρεί τα επίπεδα αντοχής του προκάτοχού του, ένας από τους λόγους της επιτυχίας του.

Παραμένοντας στο σχεδιασμό άλλη σημαντική αλλαγή βρίσκουμε στα μεγαλύτερα κουμπιά αλλά και στην οθόνη η οποία έχει πλέον μέγεθος 2,8 ιντσών και ανάλυση QVGA. Το νέο Nokia 6310 στηρίζεται στην πλατφόρμα S30+ που διακρίνεται για το μεγαλύτερο zoom στα μενού και την επιλογή για μεγαλύτερη γραμματοσειρά, απευθυνόμενο σε όσους δεν χρειάζονται ένα smartphone αλλά ένα κινητό τηλέφωνο απλά για τηλεφωνικές κλήσεις. Μάλιστα η HMD Global κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για όσους θέλουν ένα απλοποιημένο μενού, εμφανίζοντας ένα εικονίδιο ανά οθόνη με αυτόματη αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς καθώς και με αυτόματη ρύθμιση της έντασης της κλήσης, στο ανώτερο επίπεδο.

Αναμενόμενα, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής κυμαίνονται στα γνωστά επίπεδα της κατηγορίας, με 8MB μνήμη, 16MB ROM που μπορούν να επεκταθούν έως τα 32GB με τη χρήση microSD κάρτας. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε και την κλασσική VGA κάμερα με τη συνοδεία φλας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός. Η αποσπώμενη μπαταρία των 1150mAh είναι σε θέση να δώσει αυτονομία 20 ημερών σε κατάσταση αναμονής και έως 20 ωρών για κλήσεις, με ενεργοποιημένη τη Dual SIM λειτουργία.

Το νέο Nokia 6310 δεν υποστηρίζει 4G συνδέσεις όμως ο κάτοχος του μπορεί να ακούσει τους αγαπημένους του ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και να παίξει το κλασσικό φιδάκι. Αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά στο κλασσικό μαύρο χρώμα, με τιμή €59,90.

πηγή: insomnia

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE