0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Ιουλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται το Καρκίνο και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε φέρει ιδιαίτερα κοντά με οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα.  Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου και τις ιδέες σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια πρόσωπα που ενδεχομένως βρίσκονται στη δουλειά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και κράτησε αποστάσεις  από αυτούς που ξέρεις πως αυτό είναι το «χόμπι» τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Δία δείχνει πως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μία νέα γνωριμία καθώς «θα σπάσει τον πάγο» και θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Στις 13/7 η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει για εσένα που είσαι ελεύθερος έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ καλή για να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου και να κρατήσετε τις όμορφες εικόνες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία θετική εβδομάδα ξεκινά και για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συζητήσεις και οι προσεγγίσεις που θα έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στις 15/7 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με μεγαλύτερη ευκολία θέματα της δουλειάς. Η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα στις 17/7 είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες όμως θα είναι πρόσκαιρες.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση εκ μέρους σου καθώς το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς δείχνει πως αυτές θα είναι καλές ημέρες για επαφές και δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα αν εμπλέκεσαι σε ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων ή συλλογικές δραστηριότητες φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστα νέα και σε αυτά. Το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στις 15/7 θα σε φέρει ουσιαστικά κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας αυτό το καλό κλίμα μπορεί να επηρεαστεί από την αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα (17/7) που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις πάνω σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους σας. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα βοηθήσει πολύ να αλλάξεις κάτι στο χώρο που ζεις και αν μένεις μαζί με το ταίρι σου τότε οι συγκυρίες θα είναι πολύ ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με το σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος με το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, καθώς θα παρατηρήσεις πως οι απόψεις σας ταυτίζονται σε πάρα πολλά ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αφήσεις λίγο πίσω ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς οι συζητήσεις και οι επαφές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου! Να θυμάσαι πως αυτή θα είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα όσον αφορά την επικοινωνία, για αυτό αξίζει να αξιοποιήσεις το καλό επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρξει για να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα ανοίξει την εβδομάδα η οποία φαίνεται πως θα έχει αρκετή δράση! Οι θετικές όψεις που θα έχουν τα «φώτα» (Ήλιος, Σελήνη) με τον Άρη και το Δία δείχνει πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μόνος σου και θα αναλάβεις ακόμα πιο ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα. Κάποιες γνωριμίες φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα μπορούν να εξελιχθούν και σε νέες φιλίες. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 15/4 θα βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού ζητήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 αλλάζει τις προτεραιότητες σου στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις δικές σου ανάγκες ιδιαίτερα αυτές που είχες καταπιέσει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να «διαπραγματεύεσαι» μία σχέση που ήδη έχεις, αν αυτή δεν καλύπτει αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ειδύλλιο το οποίο φαίνεται πως στην αρχή θα κινείται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο η δική σου αντιμετώπιση στα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς και οι δικές σου ενέργειες. Καλό θα ήταν να αναλάβεις δράση ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα και να μην περιμένεις και πολλά από τους άλλους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 15/4 δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κερδίσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο ή να καταφέρεις να διευθετήσεις προς όφελός σου ένα θέμα που αφορά τη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους για αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ καλό κάτι που θα βοηθήσει τη διευθέτηση συγκεκριμένων θεμάτων και συζητήσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως εκτός από την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα ευνοούνται και τα ταξίδια! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει το σενάριο είτε των κοντινών είτε των μακρινών αποδράσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα! Στο τέλος της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Ηλίου/Πλούτωνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποιες συναντήσεις που θα έχεις καθώς μπορεί να χαλάσουν -έστω και παροδικά- το ήρεμο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση ζητημάτων ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και φαίνεται πως οι επικοινωνιακές σου ικανότητες μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν είσαι ελεύθερος με το τρίγωνο Ερμή/Δία θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα δημιουργηθεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία θα βοηθήσει μία αισθηματική υπόθεση είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία ευνοϊκή εβδομάδα που θα φέρει ευκαιρίες ιδιαίτερα για το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων ξεκινά. Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία (13/7) δείχνει πως θα έχεις τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οποιοδήποτε επαγγελματικό και οικονομικό ζήτημα βρεθεί στο προσκήνιο και να κερδίσεις κάτι. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, που από τη μία δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν έξτρα έσοδα, από την άλλη όμως δείχνει πως ίσως να αυξηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου!

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά κάποια πράγματα και να έχεις αρκετές σκέψεις για πολλά από αυτά. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς σε προτρέπει να ακούσεις τη διαίσθησή σου, καθώς αυτή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις σου. Ακόμα αυτές οι ημέρες είναι βοηθητικές αν έχεις προς διευθέτηση ζητήματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες και θέματα του οικονομικού τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα δείχνει πως θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και ιδιαίτερα στην ξεκούραση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία πολύ ευνοϊκή όψη για θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη που θα γίνει στο δικό σου ζώδιο. Οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ αλλά και οι εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή αποτελούν πιθανά σενάρια αυτής της συνόδου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι στιγμές με το σύντροφό σου θα βοηθήσουν πάρα πολύ τη σχέση σου, καθώς με κάποιο τρόπο φαίνεται πως θα βγείτε από τη ρουτίνα και θα κάνετε νέα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα νέο φλερτ το οποίο θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 15/7 θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν θέματα της δουλειάς. Με την αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα θα χρειαστεί να προσέξεις την καχυποψία, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σε οδηγήσει σωστά όμως σε κάποιες άλλες φαίνεται πως μπορεί να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία ιδιαίτερα βοηθητική και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και στο καλό και επικοινωνιακό κλίμα θα συμβάλει η θετική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς (13/7). Αυτή η όψη συνηγορεί σε επαφές με αρκετό κόσμο και σε νέες γνωριμίες καθώς θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Προς το τέλος της εβδομάδας στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα τονιστεί η συναισθηματική πλευρά προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κάτι που θα αυξήσει την ενσυναίσθηση σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να έχεις γνωρίσει μέσω φίλων σου ή βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η επικοινωνία και τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση θα παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο σε μία αισθηματική προσέγγιση. Με τη σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα υπάρξουν και κάποιες μυστικές συναντήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος καθώς αυτό θα μπορούσε να επαναφέρει κάποιες εντάσεις που υπήρξαν παλαιότερα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό θα είναι για καλό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει έμπρακτη στήριξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα από κάποιους συνεργάτες σου ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κάποιες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα μπορούν να καθορίσουν και την εξέλιξη επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να διευθετήσεις με επιτυχία θέματα της καθημερινότητας. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθουν και κάποια ευχάριστα νέα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οι ευνοϊκές όψεις δεν σταματούν εδώ καθώς στις 15/7 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και θα σου χαρίσει έμπνευση και δημιουργικότητα, η οποία θα βρει πρόσφορο έδαφος έκφρασης ακόμα και μέσα στην καθημερινότητά σου! Με την αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα στις 17/7 θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στο σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση ή σε μία γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί εύνοια σε αυτό τον τομέα. Αν είσαι ελεύθερος οι ημέρες ενδείκνυνται για να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα και μέσω αυτών που φαίνεται πως θα κάνεις και κάποιες νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι συναντήσεις και οι δραστηριότητες με φίλους σας θα δημιουργήσουν στιγμές ευτυχίας και χαράς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της επαγγελματικής σου καθημερινότητας θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της. Παρόλα αυτά το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα δείχνει πως δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα στη διευθέτηση τους, καθώς ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάθε θέμα της δουλειάς και οι ιδέες που θα έχεις σχετικά με αυτό, θα βοηθήσουν σημαντικά στη διεκπεραίωση του!

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να σκέφτεσαι την ιδέα των διακοπών ή πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία ξαφνική εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει στη διευθέτηση και στη διεκπεραίωση θεμάτων που σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας στις 15/7 άλλη μία θετική όψη μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα ρομαντικό κλίμα το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ μία αισθηματική υπόθεση. Το Σάββατο 17/7 η αντίθεση Ήλιου/Πλούτωνα σου λέει να μην αφήσεις συγκεκριμένα πρόσωπα να σου χαλάσουν τη διάθεση και να κρατήσεις αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική υπόθεση φαίνεται πως θα έχει θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα και το τρίγωνο του Ερμή με το Δία θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένας νέος θαυμαστής ο οποίος θα σου δείξει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το καλύτερο σενάριο για αυτή την εβδομάδα είναι να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό ή σε ένα μέρος όπου αγαπάτε να βρίσκεστε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας φαίνεται πως δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν θα παίρνουν αναβολή και αν αποφασίσεις να το αναβάλλεις για αργότερα είναι πιθανόν να είναι πιο δύσκολο να τα διευθετήσεις. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρξει στη δουλειά όπως και η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει σημαντικά ακόμα και στη διευθέτηση επαγγελματικών θεμάτων.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να προσεγγίσεις το κάθε ζήτημα που σε απασχολεί χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να συναντήσεις και να έρθεις κοντά με οικεία σου πρόσωπα, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και επικοινωνιακή κάτι που θα βοηθήσει τις καταστάσεις και στον αισθηματικό τομέα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί εξωστρέφεια η οποία θα αποτελέσει το έναυσμα για νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε γεγονότα του παρελθόντος και να μην τα αφήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρόν, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως έχεις έμπνευση κάτι που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με αποτελεσματικότητα ακόμα και απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον μιας δουλειάς ή το οικονομικό σκέλος αυτής θα βρίσκονται στο προσκήνιο και οι συζητήσεις θα γίνουν γύρω από αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μία συζήτηση που θα καθορίσει ένα οικονομικό ζήτημα, όμως δεν θα πρέπει να ρισκάρεις σε αυτή υπέρ του δέοντος.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία ευνοϊκή όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα φέρει προτάσεις για εξόδους, για διασκέδαση και θα πολλαπλασιάσει τις κοινωνικές συναναστροφές. Η επικοινωνιακή σου άνεση θα κλέψει την παράσταση και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στη διευθέτηση και των πιο απαιτητικών ζητημάτων. Προς το τέλος εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα τονίσει τα συναισθήματα σε μία προσωπική σου σχέση. Το Σάββατο 17/7 πραγματοποιηθεί η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα η οποία μπορεί να ρίξει μία «σκιά» στο θετικό κλίμα της εβδομάδας. Να θυμάσαι πως η επιμονή που θα δείξεις σε συγκεκριμένες υποθέσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα δυσφορίας σε κάποιες περιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία πολύ καλή εβδομάδα προμηνύεται αυτή και για τον αισθηματικό τομέα καθώς από τη μία η επικοινωνιακή διάθεση και από την άλλη η έμπνευση και η φαντασία θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό συνδυασμό, που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα που θα υπάρχει για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα μπορεί να εντείνει κάποιες διαφωνίες, όμως αυτές θα εξαρτηθούν σε ένα μεγάλο ποσοστό από τη δική σου διαχείριση

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του πιο ζεστού μήνα του έτους όμως φαίνεται πως ακόμα και τώρα -ακόμα κι αν κάνεις διακοπές- το μυαλό σου θα βρίσκεται σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι στη δουλειά αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για να «μαζέψεις» κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αυτό θα βοηθήσει η αρμονική επικοινωνία και η συνεννόηση σου με τους άλλους. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά μην τις αφήσεις να επηρεάσουν το καλό κλίμα που θα δημιουργηθεί αυτές τις ημέρες .

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ένα μεγάλο όγκο καθημερινών υποχρεώσεων και εργασιακών ζητημάτων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 13/7 και θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για μία ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητά ή τον οικονομικό τομέα. Όλη η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τους παραπάνω τομείς για αυτό μην αφήσεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια θέματα στο προσκήνιο τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα έρχεται με δώρα και σε προσωπικό επίπεδο καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 13/7 και δείχνει πως θα περάσεις στη δράση όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο ή για να κάνεις μία νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να δημιούργησαν προβλήματα στη σχέση σου και να σε έφεραν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά ακόμα και κάποιες αγγαρείες που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα μπορούν να διευθετηθούν χωρίς κόπο παρά μόνο με τον κατάλληλο επικοινωνιακό τρόπο. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα-κλειδιά για τα επαγγελματικά σου θέματα αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να τα φέρεις εις πέρας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βγεις κερδισμένος μέσα από τη διευθέτηση ενός τέτοιου θέματος.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα που ξεκινά είναι ευνοϊκή για εσένα και για τον αισθηματικό τομέα, καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν δημιουργούν εξελίξεις και φέρνουν νέα σε αυτόν! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 13/7 δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα βοηθήσουν εξαιρετικά τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Οι ευνοϊκές όψεις δεν σταματούν εδώ καθώς στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη ρομαντική σου διάθεση, η οποία θα δημιουργήσει ένα αντίστοιχο κλίμα σε ένα αισθηματικό ραντεβού ή μία νέα γνωριμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συνηγορούν σε όμορφες συναντήσεις, ρομαντικές συζητήσεις και σε ένα πολύ καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα σου δοθούν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να κάνεις την εντύπωση που θέλεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η επαφή με το ταίρι σου θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διάθεσή σου καθώς δεν αποκλείεται να έχεις μία έκπληξη από εκείνο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά δεν θα βρίσκεται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι υποχρεώσεις της δεν θα υπάρχουν! Η επικοινωνία θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων και φαίνεται πως θα είναι εύκολο να κάνεις πολύ καλή εντύπωση σε μία επαγγελματική συνάντηση. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες τότε αυτές τις ημέρες θα έχεις εξαιρετική έμπνευση που θα βοηθήσει πάρα πολύ!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE