0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 05 ως 11 Ιουλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί σε ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποθέσεις καθώς και κάποια θέματα του σπιτιού. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (11/7) σε οδηγούν να δεις με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση κάποιες καταστάσεις. Είναι μία καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν απομακρύνει από οικεία σου πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις περισσότερη προσοχή και στα οικονομικά σου ζητήματα, ώστε να μην δημιουργηθούν «διαρροές» στο ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανός στον Ταύρο που δείχνει πως κάποιες εντάσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να συνεχίσουν να σε απασχολούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου να έχουν καταιγιστική ροή και να καθορίσουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει απόσταση προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα επηρεάσει τη γνωριμία μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών ζητημάτων είναι αυτό που θα σε απασχολήσει για άλλη μία εβδομάδα καθώς φαίνεται πως υπάρχουν συζητήσεις και ίσως διαφωνίες που αφορούν το ταμείο σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε κάποια παρορμητική απόφαση, μιας και αυτές τις ημέρες θα υπάρχει βιασύνη σε γενικότερο πλαίσιο.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα (10/7) θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και το χρόνο σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα είναι αρκετά έντονες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν διαφωνίες και παρεξηγήσεις, αρκεί να αποφύγεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά σε τυχόν εντάσεις. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από το πιεστικό διάστημα που διανύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να μην εξελιχθούν όπως εσύ είχες στο μυαλό σου καθώς αυτή την εβδομάδα το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο ζώδιό σου, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και να αποφύγεις να μεταφέρεις σε αυτή τη γνωριμία ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό, μιας και αυτά θα μπορούσαν να επηρεάσουν και το κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να έχει κάποιες παραπάνω επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση και δεν θα σε αφήσουν να διοχετεύσεις το χρόνο σου σε πράγματα που θέλεις. Να θυμάσαι πως ο κόπος σου και η προσπάθειά σου για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα ανταμειφθεί. Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα αλλάξουν και φαίνεται πως θα βρεις περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείς.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει αναβρασμός σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (11/7) δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσεις/διαπραγματευτείς/συμφωνήσεις θέματα τα οποία σχετίζονται με το ταμείο σου. Προς το τέλος εβδομάδας λόγω του ότι θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές προσπάθησε να δείξεις εγκράτεια ως προς αυτές, ώστε να μην γίνουν από παρόρμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει μία «περίπλοκη» κατάσταση σε μία προσωπική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις «θολά» σημεία σε κάποια ζητήματα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν καχυποψία. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη μιας γνωριμίας, καθώς στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται πως ίσως υπάρξουν κάποιες κινήσεις οι οποίες θα σε μπερδέψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάθε πληροφορία η οποία διακινείται στη δουλειά μιας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην ανταποκρίνονται όλα αυτά που θα ακούσεις στην πραγματικότητα. Έλεγξε, φίλτραρε και αξιολόγησε προσεκτικά κάθε μία πληροφορία πριν τη μεταφέρεις, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η νέα Σελήνη θα σε ωθήσει να εξωτερικεύσεις και να εκφράσεις πράγματα τα οποία κρατάς για πολύ καιρό μέσα σου. Κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές είναι πιθανόν να διαταραχθούν και θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία. Στις 11/7 θα περάσει και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο και θα βοηθήσει ουσιαστικά την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Στις αρχές της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή -λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Διδύμων- και του Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν και κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις από ζητήματα που είχαν συμβεί μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος εβδομάδας που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να υπάρχουν οι ασάφειες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα ενισχυθούν τα συναισθήματα που ήδη υπάρχουν για επαγγελματικά ζητήματα και για τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Έτσι λοιπόν αν είσαι σε μία δουλειά που σε καλύπτει και νιώθεις καλά τότε θα νιώσεις ακόμα πιο έντονα το αίσθημα της πληρότητας. Αν όμως υπάρχουν θέματα σε αυτή φαίνεται πως με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου θα έρθουν με έντονο τρόπο στο προσκήνιο, προκειμένου να βρεις μία λύση.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε κάποιες από τις σχέσεις σου -είτε προσωπικές είτε φιλικές είτε ακόμα και επαγγελματικές- κάτι που θα σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα ακόμα και με την παραμικρή υπόνοια πίεσης. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα αλλά και απωθημένα τα οποία θα καθορίσουν την εξέλιξη συγκεκριμένων σχέσεων. Στις 11/7 θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια, η οποία σε κάποια θέματα θα είναι βοηθητική για εσένα, καθώς θα σε ωθήσει να αφουγκραστείς τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι τόσο ανέμελη καθώς ήρθε η σειρά της Αφροδίτης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο να σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα ή πίεση, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις πως τα όρια σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει είναι στενά και δεν μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θα ήθελες, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως δεν θα παίρνουν αναβολή αυτή την εβδομάδα οπότε θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Το ταυ-τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου/Ουρανού δείχνει πως μπορεί να χρειαστεί να βάλεις σε δεύτερη μοίρα κάποια προσωπικά ζητήματα καθώς προτεραιότητα φαίνεται πως θα έχουν τα θέματα της δουλειάς.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν ομαδικές δραστηριότητες και ανθρώπους που βρίσκεστε μαζί μέσα σε μία παρέα. Στις αρχές της εβδομάδας είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα φέρουν αναστάτωση -λόγω του τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα- και θα χρειαστεί να τις αξιολογήσεις προσεκτικά πριν τις λάβεις υπόψη σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο, χωρίς τις παρανοήσεις του προηγούμενου καιρού.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση σε ορισμένα ζητήματα καθώς το τετράγωνο του Ερμή λίγο πριν φύγει από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δεν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι βέβαια πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο βοηθητική για να δείξει την εξέλιξη της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα στη δουλειά τα οποία θα σου δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις και είναι πιθανό να φέρουν μία αβεβαιότητα σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να τα διαχειριστείς. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τις πρακτικές λεπτομέρειες τους και τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εκτός από τα προσωπικά σου ζητήματα και κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Αυτό είναι πιθανό να γίνει πιο έντονο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 εγείρει επαγγελματικές ανησυχίες. Είναι πιθανό να σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο βήμα στον επαγγελματικό τομέα, όμως θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις. Στις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα αποτελέσει το Α και το Ω για το κλίμα που θα υπάρχει στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις όμως φαίνεται πως με καλή διάθεση αυτές είναι ικανές να ξεπεραστούν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή να έχεις κάποιες συζητήσεις μαζί του που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με κάποιες κινήσεις που θέλεις να κάνεις και δουλειά. Το τετράγωνο του Ερμή -πριν φύγει από το ζώδιο των Δίδυμων- με τον Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας, μπορεί να μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής σε ζητήματα τα οποία μπορούν να καθορίσουν σημαντικές υποθέσεις της δουλειάς.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις ακόμα πως κάποια πρόσωπα και κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν αρκετά, κάτι το οποίο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τώρα έρχεται η σειρά της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα να δημιουργήσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, καθιστώντας «δύσκολη υπόθεση» τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα φέρει ένα διάλειμμα από τις σκέψεις που σου δημιουργούν ανησυχία, καθώς θα στρέψει την προσοχή σου σε μία προσωπική γνωριμία ή μία αισθηματική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με υψηλές απαιτήσεις για εσένα καθώς κάποια σχέδια που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου ενδεχομένως να προκαλέσουν διαφωνίες ανάμεσα σας ή να χρειαστούν αναπροσαρμογή. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης, του Κρόνου και του Ουρανού εξακολουθεί να συντηρεί μία περίεργη κατάσταση με διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις φαίνεται πως καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα καθώς -ακόμα και αν βρίσκεσαι σε άδεια- το μυαλό σου θα είναι σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να φέρουν κάποιες δυσκολίες στη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τη δουλειά. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έχουν πολυπλοκότητα και η διευθέτηση τους σε έχει δυσκολέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 -η ενέργεια της όμως θα γίνει αισθητή από τα μέσα της εβδομάδας- σε προτρέπει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τις κρυμμένες ανάγκες αλλά και τις ανησυχίες σου. Έντονα συναισθήματα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και με αυτό τον τρόπο θα σου υποδείξουν τα θέματα στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή. Στις αρχές της εβδομάδας τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενδεχομένως να μην βοηθήσει στη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να μπερδέψει περισσότερο μία κατάσταση παρά να την ξεδιαλύνει, καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται πως τα έντονα συναισθήματα θα δώσουν δυναμικό παρόν και από τη μία μπορεί να σε αποδιοργανώσουν, από την άλλη όμως να σε φέρουν πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου για ορισμένα ζητήματα αυτή την εβδομάδα. Με το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δεν θα είναι τόσο εύκολο να αποφασίσεις σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και από τις 11/7 -με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου- θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για ζητήματα που υπάρχουν τώρα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα δώσει το ρυθμό σε αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Η νέα Σελήνη σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να δεις τα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί κατά τις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή -λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Διδύμων- με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί σύγχυση και ίσως να φέρει και μπερδεμένα μηνύματα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του καρκίνου στις 11/7 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για να «δεις» διεξοδικά τα δεδομένα σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το ταίρι σου πιθανό να δημιουργήσει ένταση αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες δουλειές στο πλάνο σας οι οποίες ενδεχομένως να έχουν δημιουργήσει κούραση και στις δύο πλευρές. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για επικοινωνία και για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ίσως δημιουργηθούν αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, πράγμα που δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις το χρόνο που θέλεις σε μία γνωριμία που επιθυμείς να εξελιχθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα επαγγελματικά ζητήματα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και αυτή την εβδομάδα καθώς κατά τη διάρκεια της μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους νέα δεδομένα σε αυτά. Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει στη διευθέτηση αυτών καθώς μπορεί να δημιουργήσει αφηρημάδα, η οποία θα επηρεάσει τη ροή του προγράμματος σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είσαι πιο συγκεντρωμένος και θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους για να διευθετήσεις καλύτερα και ίσως πιο γρήγορα τις δουλειές της καθημερινότητας. Φαίνεται πως βρίσκεσαι ή θα βρεθείς άμεσα σε φάση αλλαγών στην καθημερινότητά σου και αιτία για αυτό μπορεί να αποτελεί η αλλαγή των εργασιακών σου καθηκόντων ή η προσθήκη μιας δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του καρκίνου στις 11/7 φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν τη διευθέτηση του προγράμματος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου είναι πιθανόν να υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου στο ζώδιό σου και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθεια να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να αφήσεις για λίγο πίσω μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα και τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτήν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Είναι πιθανό να υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, αυτές ενδεχομένως να σε κάνουν να δεις ορισμένα ζητήματα μέσα από μία άλλη οπτική γωνία, που ίσως τελικά να «δουλεύει» καλύτερα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα ενισχύσει την έμπνευσή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε κάνουν δημιουργικό. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις μέσα σε αυτήν! Στις 11/7 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο να βρεις τρόπους έκφρασης, κάτι το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Άδραξε την ενέργεια και τη διάθεση που θα έχεις αυτές τις ημέρες και προσπάθησε να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα μαζί, καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για το κλίμα στη σχέση σας. Απόφυγε να μοιραστείς μαζί του μόνο τις δουλειές της καθημερινότητας, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια παράπονα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθεί ισχυρή έλξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει στη δουλειά καθώς και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να «τρέξεις», προκειμένου να προλάβεις να τα φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις σωστά τις υποχρεώσεις σου και να δεις το χρόνο που θα χρειαστούν, καθώς αυτό θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο για τη διευθέτηση τους.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE