0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιουνίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και δείχνει ότι αυτές τις ημέρες τα οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν το σπίτι θα έχουν προτεραιότητα για εσένα. Ένα ευχάριστο νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23/6 και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σε φέρουν κοντά με οικεία σου πρόσωπα και θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23/6 δείχνει αυτόματα πως η επαφή και η επικοινωνία σου είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα βελτιωθεί αισθητά. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος όχι απλώς για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά για να βρεις ένα νέο έρωτα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να φέρεις το μυαλό σου δραστηριότητες που σου αρέσουν και βάλε και το ταίρι σου μέσα σε αυτές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα επικοινωνίας όμως κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα παρατηρήσεις πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν να διευθετούνται πιο εύκολα από ότι το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 δείχνει πως θα πρέπει να βάλεις συγκεκριμένες προτεραιότητες σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά να μην τις αφήσεις να «κυριαρχήσουν» και στον προσωπικό ελεύθερο χρόνο σου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ ευνοϊκά για εσένα καθώς ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου (21/6) και θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό από τη μία θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και από την άλλη θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες είτε φιλικές είτε προσωπικές είτε κοινωνικές. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα «ξεκολλήσουν» κάποιες οικονομικές υποθέσεις και κάποια ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου και σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις την αγάπη σου στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένταση σε μία σχέση, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί αν εσύ δεν ρίξεις λάδι στη φωτιά σε αυτή. Στις 27/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα της θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν φαίνεται πως θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε προσωπικές υποθέσεις αλλά και στην επαφή με φίλους σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την έμπνευσή σου και αυτή μπορεί να σε βοηθήσει ακόμα και στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τις τέχνες ή η δουλειά σου χρειάζεται φαντασία και έμπνευση, τότε αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδανική για εσένα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με το Θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες με προοπτικές. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 σου λέει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στις ιδέες και τις σκέψεις σου, καθώς αυτές μπορεί να αποτελέσουν «σωτήρια λύση», ιδιαίτερα για επαγγελματικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα και θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό και ρομαντικό κλίμα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει η παραπάνω όψη ώστε να περάσεις ρομαντικές στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου αλλά και η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6, δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι μετακινήσεις, η επικοινωνία και οι νέες γνωριμίες θα έχουν την τιμητική τους, μιας και φαίνεται πως δεν θα υπάρχουν τα εμπόδια του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα είναι αμελητέες αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως η φαντασία και η έμπνευση σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τους. Με την αρμονική όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά τη διεκπεραίωση αρκετών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Μάλιστα φαίνεται πως θα διευθετήσεις κάποιες από αυτές με ευφάνταστο τρόπο, μιας και οι παραπάνω όψη θα ενισχύσει και τη δημιουργικότητά σου.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με το Θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου που εγκαινιάζει επίσημα το μήνα των γενεθλίων σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων επισφραγίζει πως είναι μία ιδιαίτερα θετική και τυχερή εβδομάδα για εσένα και για τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να μονοπωλείς το ενδιαφέρον των άλλων. Μάλιστα φαίνεται πως και η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 24/6 σου υπενθυμίζει πως χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που απαρτίζουν τις πιο σημαντικές σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σου θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι που δείχνει πως αυτή η εβδομάδα εκτός από γοητεία και ανεβασμένη διάθεση για εσένα, θα έχει και ρομαντικά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έχεις ένα νέο θαυμαστή που πιθανό να συναντήσεις σε μία κοινωνική υποχρέωση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες οι οποίες θα δημιουργήσουν μία πολύ καλή διάθεση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, καθώς από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα κάποιες υποχρεώσεις ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους και να μειώσουν τον ελεύθερο σου χρόνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου και η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσένα και για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Στα συν αυτής της εβδομάδας να προστεθεί και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6, η οποία θα βοηθήσει αισθητά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις με τον καλύτερο τρόπο τον επαγγελματικό σου εαυτό και τις ικανότητές σου στη δουλειά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και από τη νέα του θέση σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στα «ενδότερα». Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετή εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα, όμως ακριβώς αυτή η εσωστρέφεια είναι που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς συναισθήματα αλλά και να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αρκεί να κρατάς «τα χαρτιά σου κλειστά» και να τα ανοίγεις μόνο εκεί που πρέπει. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 23/6 κάτι που θα μειώσει αισθητά τις παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μπορεί να μειώσει την ενέργειά σου και να σε κάνει να νιώσεις κόπωση, όμως αυτό θα είναι κάτι παροδικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει θετική όψη με τον Ποσειδώνα κάτι που δείχνει πως η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα και ισχυρή διαίσθηση, η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα ακόμα κι αν δεν ειπωθούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα είναι εύκολο να αφουγκραστείς τα συναισθήματα του συντρόφου σου αλλά και κάποια παράπονα που μπορεί να έχει. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει το δικό σου ζώδιο θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος ειδικά για εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς θα έχει ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και αισθηματικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 23/6 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με ευκολία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να διευθετηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 27/6 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι εύκολο να προβάλλεις τα επαγγελματικά σου χαρίσματα και τις ικανότητές σου, καθώς φαίνεται πως αυτές δεν θα περάσουν απαρατήρητες και είναι πολύ πιθανόν να φέρουν μία επιβράβευση.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, στις επαφές με φίλους αλλά και σε συλλογικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως μέσω κοινωνικών υποχρεώσεων και συναντήσεων θα υπάρξει ευκαιρία να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 23/6 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα βελτιώσει αισθητά την επικοινωνία και ιδιαίτερα το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μιλά για όμορφα συναισθήματα, τα οποία θα αναθερμάνουν φιλικές αλλά και αισθηματικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη -ευρισκόμενη στο ζώδιο του Καρκίνου- θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων το οποίο επισφραγίζει πως είναι πολύ καλές ημέρες για συλλογικές δραστηριότητες, καθώς μέσω αυτών είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τα έντονα συναισθήματα που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα και εξέφρασε αυτά που νιώθεις το σύντροφό σου. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής και αυτό θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να ρυθμίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σε ταλαιπώρησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Επίσης φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να διευθετήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι το οποίο θα βοηθήσει πέρα από τη διάθεσή σου και τα ζητήματα της δουλειάς.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου 21/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ευκαιρίες σε επαγγελματικές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα. Αν έχεις δουλέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα πάνω σε ένα συγκεκριμένο project φαίνεται πως ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 αρχίζεις ξανά να κάνεις σχέδια για κάποια ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συναντήσεις που είχαν «μπει στον πάγο» το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σε βοηθά να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα αλλά και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με χαλαρή και ρομαντική διάθεση στη προσωπική σου ζωή καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις μαζί με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 αλλά και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6, θα ξεκινήσει ένα ελπιδοφόρο διάστημα για νέες γνωριμίες και φλερτ, τα οποία είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν μέσα σε κοινές παρέες και εξόδους με φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα. Η ευνοϊκή όψη που θα σχηματίσει αυτή την εβδομάδα με το Δία, αλλά και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία επισφραγίζουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα, να κερδίσεις κάτι στη δουλειά αλλά και για να κάνεις εντύπωση με τις ικανότητές σου.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο των Ιχθύων σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι γεγονός πως αυτές οι ημέρες θα είναι αισιόδοξες για εσένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, οι οποίες θα ενισχύσουν αυτή την καλή διάθεση. Στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και η νέα του «θέση» θα είναι καλύτερη για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων αλλά και αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 23/6 σε φέρνει κοντά με πρόσωπα με τα οποία υπήρχε «απόσταση».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για την προσωπική σου ζωή και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στην πρώτη περίπτωση το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι στιγμές που θα περάσεις με το σύντροφό σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό δώσε τους και την ανάλογη προσοχή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 φαίνεται πως θα στρέψεις την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή είναι μία εβδομάδα που δεν θα σε απασχολήσουν τόσο οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή σε κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 δεν θα είναι δύσκολο να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα χρειάζονταν αρκετό κόπο. Από το τέλος της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα (27/6) θα ξεκινήσει μία εντελώς διαφορετική περίοδος, όπου η δουλειά θα είναι για εσένα προτεραιότητα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα ξεκινήσει μία περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Μάλιστα το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να φέρει και μία καλή οικονομική συμφωνία. Από τα μέσα της εβδομάδας (23/6) όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς κάθε είδους ζήτημα, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να επικοινωνήσεις με τους άλλους, χωρίς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 23/6 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα, τα οποία είτε θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- θα σε φέρουν πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου. Πάντως σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος ένα πολύ καλό διάστημα θα ξεκινήσει για εσένα στο τέλος της εβδομάδας (27/6) καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα στη δουλειά φαίνεται πως θα κινούνται κατά κύριο λόγο γύρω από οικονομικές συμφωνίες και το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών σου συμφωνιών. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και το ταμείο σου και πιθανόν να αρχίσουν και κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία νέα επαγγελματική συνεργασία.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τις φέρει στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα για προσωπικές σχέσεις αλλά και για συνεργασίες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα τα ζητήματα της καθημερινότητας και όλα αυτά που σου δημιούργησαν αρκετό άγχος το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 24/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε παιχνίδια επίδειξης ισχύος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά τα μέσα της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς μία διαφορετική άποψη που ενδεχομένως να έχεις μπορεί να σε παρασύρει σε αντιδραστικές κινήσεις οι οποίες θα έχουν κόστος για την ηρεμία σας. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που μπορεί να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος !

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή καθημερινότητα φαίνεται πως θα αρχίσει να γίνεται πιο υποφερτή από αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβάλει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Βέβαια θα πρέπει να έχεις υπομονή καθώς η επικοινωνία θα αρχίσει να αλλάζει και να βελτιώνεται περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες μπορούν να διευθετηθούν άμεσα, αρκεί να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στα θέματα της καθημερινότητας σου καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα βγεις κερδισμένος από την ενασχόληση σου με εργασιακά θέματα και εργασιακά project. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6, που θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση, η οποία μπορεί να σε απομακρύνει έστω και προσωρινά από τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως παρά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις το μυαλό σου θα βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από τις 27/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια θέματα που μπορεί να υπήρξαν με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι εργασιακές υποθέσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα αλλά με το τρίγωνο Ήλιου/Δια καθώς και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, φαίνεται πως δεν έχεις τίποτα να «φοβάσαι» όσον αφορά τη διευθέτηση τους! Η επικοινωνία με τους άλλους θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διεκπεραίωση επαγγελματικών υποχρεώσεων και σίγουρα θα μπορέσεις να βασιστείς σε αυτή!

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα συμβάλουν σε αυτό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα ιδιαίτερα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 σε προτρέπει να κάνεις μία εξόρμηση με το σύντροφό σου, μόνοι μακριά από όλα όσα σας αγχώνουν στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα εξελιχθούν με πολύ καλούς οιωνούς αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα ταξίδια για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πάρε το ταίρι σου και κάντε μία απόδραση έστω και σε κοντινό προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα αρχίσεις να δίνεις βάση στα συναισθήματα που έχει ένα πρόσωπο για εσένα. Από τις 27/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει μία περίοδος όπου θα αυξηθούν οι πιθανότητες να συναντήσεις τον έρωτά σου κατά τη διάρκεια των καθημερινών σου υποχρεώσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα στη δουλειά ιδιαίτερα αυτά που σε είχαν απασχολήσει πολύ κατά το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα βρουν τρόπο για να διευθετηθούν αυτή την εβδομάδα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σε βοηθήσει να βάλεις «σε τάξη» κάποιες σκέψεις αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη δουλειά σου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE