0

Θα έχεις παρατηρήσει μάλλον ότι τους τελευταίους μήνες τα ‘mom’ jeans κυριάρχησαν στα trend charts. Γιατί; Η νοσταλγία μας για όλα τα ρούχα της δεκαετίας του ’90 ευθύνεται γι’ αυτό.

Πώς να φορέσεις τα mom jeans: Τα mom jeans είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που διακατέχει μια 80s, ρετρό αισθητική. Αποτελούν ένα casual ρούχο που φοράμε συνέχεια. Γι’ αυτό, αποτελούν ένα από τα must κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι. Με πολύ ψηλή μέση (φτάνει ίσως και μέχρι πάνω απ’ τον αφαλό) και ίσια γραμμή, αυτό είναι το ιδανικό παντελόνι για να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου crop top!

Πως να τα φορέσεις το καλοκαίρι χωρίς να ιδρώνεις;

Πρόσεχε όμως! Τώρα που έχει πολύ ζέστη, πρέπει να γνωρίζεις ποιο jean παντελόνι είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ψάξεις την ταμπέλα του jean σου, όπου αναγράφεται το «βάρος» του υφάσματος, το οποίο μετριέται σε ουγγιές (oz). Οι 12oz είναι ιδανικές για το καλοκαίρι, ενώ οτιδήποτε πάνω από αυτό, καλύτερα να φορεθεί τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Επίσης εννοείται πως αποφεύγεις το μαύρο, και επιλέγεις τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το γκρι, και το λευκό. Επιπλέον, τα σκισίματα στα γόνατα βοηθούν το δέρμα να αναπνέει, άρα είναι τέλεια για το καλοκαίρι.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να ανακαλύψεις τους τρόπους ώστε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου mom jean αντλώντας έμπνευση από το Instagram.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE