0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Mαϊου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι καθοριστική για το επόμενο διάστημα και η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να αφορούν εκπαιδευτικά θέματα ή σπουδές, όπως επίσης να χρειαστούν διευθετήσεις όσον αφορά τα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στην επικοινωνία καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 και είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις ή κάποιες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα του παρελθόντος καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα κάνουν την εμφάνισή τους είτε στην καθημερινότητά σου είτε στη σκέψη σου. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είχατε ένα ειδύλλιο παλαιότερα αποτελεί ένα από τα πιθανά σενάρια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου και απόφυγε να φέρεις μέσα στη σχέση σας θέματα που δεν αφορούν εσένα και εκείνο άλλα πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία και η διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τη δουλειά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να τους δώσεις την πρέπουσα προσοχή ώστε να μην υπάρξουν κάποια λάθη ή κάποια εμπόδια σε αυτά. Η έκλειψη ενδεχομένως να δημιουργήσει «βαριά ατμόσφαιρα» για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 είναι το βασικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα δρώμενα. Δεν αποκλείεται να προβληματιστείς αρκετά αυτές τις ημέρες με αφορμή συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «παρακινδυνευμένες», ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες. Στο τέλος εβδομάδας (30/5) ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να διευθετηθούν καλύτερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις μετέωρος σε μία αισθηματική υπόθεση, κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα πραγματοποιηθεί στις 27/5, ενδεχομένως να μην σε αφήσει να δεις κάποιες αισθηματικές υποθέσεις ως έχουν αλλά όπως θα ήθελες να έχουν. Απόφυγε αποφάσεις αυτές τις ημέρες μιας και το κλίμα που θα επικρατεί ίσως σε μπερδέψει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία, ώστε να βγάλεις άκρη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι κινήσεις ενός προσώπου που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να σου περάσουν «διπλά μηνύματα» αυτές τις ημέρες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα αλλά ούτε και στα σωστά συμπεράσματα. Αν υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα προς διευθέτηση χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας και ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα «θολό τοπίο» σε αυτό.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) δείχνει πως κάποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ενδεχομένως να αλλάξουν και κάποιες άλλες να σου δείξουν πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Προσπάθησε να πάρεις τις αποφάσεις σου με «καθαρό μυαλό» και μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να σε παρασύρουν σε αντίστοιχες αποφάσεις. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου κάτι που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο σε σχέσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε αφορά αισθηματικές διευθετήσεις χρειάζεται αρκετή προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ένα θολό τοπίο είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να φέρουν παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο στη διευθέτηση των αισθηματικών σου υποθέσεων και άφησε αυτές τις ημέρες να κυλήσουν χωρίς αποφάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε κρατήσουν απασχολημένο καθ’ όλη τη διάρκεια της. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα και πληροφορίες οι οποίες θα σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση θα μπορούσε να καθορίσει το μέλλον των επαγγελματικών σου υποθέσεων.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία φορτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Αυτές τις ημέρες λόγω του ότι θα έχεις την τάση να κουράζεσαι εύκολα, προσπάθησε να απομακρυνθείς από οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει και σε πιέζει. Αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση σου και άκουσε τις ανάγκες του οργανισμού σου, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται λόγω του εξαντλητικού σου προγράμματος. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και θα δημιουργήσει την τάση για συναισθηματικά «πισωγυρίσματα».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητά σου όπως και οι δουλειές μαζί με τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για το κλίμα που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Όσο περισσότερο κουρασμένος είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνο, για αυτό προσπάθησε ο χρόνος που θα αφιερώσεις τη σχέση σου να είναι ουσιαστικός και να αφορά μόνο εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά μία σχέση του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις και να πάρεις απόσταση από τα πράγματα, για να τα δεις όσο πιο καθαρά γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα καθώς και κάποια εργασιακά θέματα είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό αλλά και κούραση ακόμα και μόνο στη σκέψη τους. Δώσε περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους καθώς θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς σε κάποιες φιλικές ή αισθηματικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως αρκετές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από «κόσκινο». Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως δεν υπάρχουν πλέον κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές απόψεις με πρόσωπα που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο στενό σου περίγυρο και αυτό θα σε ωθήσει σε αποφάσεις. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα παρανοήσεων μεταξύ φίλων ή μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που είσαι μέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα πρόσωπο του παρελθόντος και έτσι η μία σκέψη θα φέρει την άλλη και όλες μαζί μπορούν να δημιουργήσουν την ανάγκη επικοινωνίας μαζί του. Στο τέλος της εβδομάδας όπου ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις καιρό να μιλήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που ξέρεις πως αποτελούν «αγκάθι» ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς όσο τα αφήνεις μπορούν να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις περισσότερη ενέργεια σε κάποιους στόχους που έχεις πάρα σε κάποια θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία μιας δουλειάς, όμως όσο περισσότερο συμβαίνει αυτό τόσο πιο πολύ θα επηρεάζεται και η διάθεσή σου. Αν αποφύγεις το παραπάνω σενάριο είναι σίγουρο πως ο χρόνος στη δουλειά θα είναι εποικοδομητικός.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες, όμως καλό θα ήταν να κερδίσεις χρόνο πριν πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς αυτό που υπάρχει τώρα. Οι τελεσίδικες αποφάσεις και κινήσεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφευχθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που δεν προάγει τη σταθερότητα. Στις 30/5 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που ενισχύει την αποφυγή νέων ξεκινημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης που μπορεί να μην έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα τελευταίο διάστημα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση αλλά να αποστασιοποιηθείς όσο γίνεται από μια κατάστασή προκειμένου να μπορείς να τη δεις πιο αντικειμενικά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια πράγματα που θα σε μπερδέψουν όσον αφορά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που θα αναμοχλευθεί περισσότερο με την έκλειψη Σελήνης στις 26/5. Σε αυτό αξίζει να προσθέσουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το τέλος της εβδομάδας και όλα αυτά μαζί είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν αναστάτωση αλλά και δυσκολία στην επικοινωνία. Να θυμάσαι πως όσο πιο φειδωλός είσαι, τόσο περισσότερο θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από παρανοήσεις στη δουλειά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την επικοινωνία καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει αναστάτωση. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει από την Κυριακή 30/5, για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τα «πολλά λόγια που φαίνεται πως θα είναι φτώχεια» για αυτές τις ημέρες, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος παρανοήσεων αλλά και παρεξηγήσεων με τους γύρω σου. Ακόμα καλό θα ήταν να ελέγξεις τα πρακτικά ζητήματα σε περίπτωση που έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι όπως επίσης και τις λεπτομέρειες των ραντεβού αλλά και των μετακινήσεων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου καθώς αυτές είναι που θα καθορίσουν αν θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα διευκολύνει την επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχεις κατά νου και να είσαι όσο πιο διαλλακτικός γίνεται. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα καρμική γνωριμία μέσω των προσώπων που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα μπορεί να μην έχει το στοιχείο της ρουτίνας των προηγούμενων ημερών καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστούν αλλαγές ή αναθεωρήσεις στο πρόγραμμά σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να φέρει αναβλητικότητα και κάποια εμπόδια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα προς διευθέτηση προσπάθησε να τα φέρεις εις πέρας κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα τα οποία ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα έρθουν στο προσκήνιο. Αυτά δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου, όμως καλό θα είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για ζητήματα που για εσένα είναι σημαντικά. Η έκλειψη θα δημιουργήσει μία «ρευστή» κατάσταση ιδιαίτερα στον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων που θα ξεκινήσει από τις 30/5, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτές τις ημέρες οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σε δεσμεύσει μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα δείχνουν πως είναι πιθανόν να αναμοχλεύσεις αρκετά ζητήματα τα οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει και μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα και το καλύτερο θα ήταν να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες μπορούν να κρίνουν το μέλλον μιας αισθηματικής υπόθεσης, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η έκλειψη Σελήνης αλλά και η αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή δείχνουν πως πολλές από τις σκέψεις, τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου, θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά φαίνεται πως δεν είναι στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει αρκετά τα επαγγελματικά σου θέματα που μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις, καθώς λόγω του ότι ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν αναβολές και καθυστερήσεις και πολύ πιο δύσκολο αυτά που θα αναβληθούν να μπουν μετά ξανά σε μία σειρά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου μία κομβική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021 στον άξονα σου (Δίδυμων-Τοξότη) αλλά θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων (30/5). Οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο και με αυτή την έκλειψη είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο κύκλος κάποιων σχέσεων ενδεχομένως να κλείνει όμως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να αφήσεις χώρο για μία νέα αρχή. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν δεν προάγουν τη σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να έρχονται από το παρελθόν μπορεί να φέρουν «συζητήσεις επί συζητήσεων» με το ταίρι σου και δεν είναι απίθανο να δημιουργήσουν και κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Σίγουρα θα πρέπει να διευθετήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις το παρόν, όμως χρειάζεται επικοινωνιακή μαεστρία προκειμένου να το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο, η οποία θα δείξει πολλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως την ίδια στιγμή είναι πιθανό να νιώσεις πως σε κάποια θέματα έχεις τα χέρια σου «δεμένα» και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμα και αν δεν μπορείς να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα, κράτησε στάση αναμονής και προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά», καθώς κάποιες διαφωνίες είναι πάρα πολύ πιθανόν να παίξουν με την υπομονή σου.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κινητικότητα στα εργασιακά ζητήματα και οι ημέρες στη δουλειά φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Δίδυμων-Τοξότη στις 26/5 δείχνει πως θα πρέπει να προσέξεις αυτά που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου, καθώς είναι αυτά που μπορεί να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τις αντοχές του οργανισμού σου. Οι σκέψεις χρειάζονται προσοχή μιας και μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και αυτό με τη σειρά σου να επηρεάσει αρνητικά τα πάντα. Αφουγκράσου τι θέλει να σου πει οργανισμός σου και κέρδισε πολύτιμο χρόνο για την ξεκούραση σου. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που μπορεί να αλλάξει -έστω και προσωρινά- τα δεδομένα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή είναι μία εβδομάδα που η προσοχή σου δεν θα βρίσκεται τόσο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς υπάρχουν άλλα ζητήματα στα οποία φαίνεται πως έχεις επικεντρωθεί. Ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του αυτές τις ημέρες, όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και λάθος ερμηνείες μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις την καθημερινότητα να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και εργασιακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι αυτά τα οποία θα «αναμοχλευθούν» με την έκλειψη Σελήνης. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και δεν σου μείνει καθόλου χρόνος, κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά απέναντι σε θέματα της δουλειάς. Προσπάθησε να μην κάνεις κάποια τέτοια κίνηση αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη σύντομα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός αισθηματικό ειδυλλίου ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει πρόσφατα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και αυτά να επηρεάσουν την επικοινωνία σου αλλά και τις επαφές σου με τους άλλους. Αν νιώθεις πως έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου πρόσωπα μη διστάσεις να τα συζητήσεις μαζί τους, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και θα αυξήσει τις πιθανότητες αναθέρμανσης σχέσεων του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η έκλειψη Σελήνης φαίνεται πως θα σε οδηγήσει σε κομβικά μονοπάτια όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον της, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ συνετός με αυτές. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο το οποίο με ένα μαγικό τρόπο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία συναισθηματικής ανανέωσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα μόνο που φαίνεται πως εσύ δεν βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση με αυτές και δεν πρόκειται να τους αφιερώσεις την απαραίτητη προσοχή. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή τηρώντας έστω και τα βασικά του πλάνου των υποχρεώσεων σου.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή κάποιες αλλαγές που αφορούν τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αυτές είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βγάλουν λίγο από το πρόγραμμά σου. Αυτό θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους ζητήματα και μάλιστα με επιτυχία. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως για το επόμενο διάστημα δεν χρειάζεται ούτε βιασύνη αλλά ούτε και βιαστικά συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα αλλά και το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνουν πως η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή θα είναι ρευστή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις μία απόφαση η οποία θα μπορούσε να καθορίσει την εξέλιξη μιας γνωριμίας, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω σου. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο στη διάθεσή σας αλλά και στη συνεννόηση μεταξύ σας, για αυτό χρειάζεται να της δώσεις την ανάλογη προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις διάφορες ανησυχίες και σκέψεις που αφορούν το μέλλον μίας δουλειάς ή το επαγγελματικό σου μέλλον σε γενικότερο πλαίσιο, όμως να θυμάσαι πως ίσως να μην είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να βγάλεις συμπεράσματα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία είναι πιθανό να δυσκολέψει, όμως είναι εξίσου πιθανό να καταφέρεις να βρεις λύση σε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE