0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαΐου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου μία άνετη σε επικοινωνιακό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες και μάλιστα τώρα ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος σε γενικότερο πλαίσιο για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου ή σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 22/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» σε θέματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των διδύμων αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 20/5, δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να προσπαθήσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσα των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μία γνωριμία η οποία φαντάζει πολλά υποσχόμενη. Κράτησε μικρό καλάθι μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να φέρει λόγια και υποσχέσεις οι οποίες όμως θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά από αυτά. Σημαντικό ρόλο σε αυτά θα παίξει η επικοινωνία αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε προτεραιότητα σε επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για τη δουλειά, καθώς όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξει ένας βαθμός δυσκολίας.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των διδύμων στις 20/5 και αυτή η μετακίνηση θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Τώρα ξεκινά μία περίοδος που χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά, μιας και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να κάνεις μία καλή συμφωνία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (20/5) και θα βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος που αφορά τον οικονομικό τομέα και το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να σε έχει απασχολήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα κάνει έντονη την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και είναι αυτή που θα αναζητήσεις αλλά και θα επενδύσεις όσο αφορά μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 22/5, δείχνει πως κάποιες συζητήσεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μην σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα περισσότερο αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν μία επαγγελματική δουλειά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η οικονομική ασφάλεια θα είναι προτεραιότητά σου για το επόμενο διάστημα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που θα έχεις, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 22/5 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις κατά τη διάρκεια αυτών.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 20/5 σηματοδοτεί το μήνα των γενεθλίων σου και μία πολύ καλή περίοδο για να αναδείξεις τον εαυτό σου! Ενδεχομένως να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η δική σου στάση απέναντι σε αυτές, θα καθορίσει τα γεγονότα του επόμενου διαστήματος. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και μία θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο σου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα εκπαιδευτικό ζήτημα ή κάποια θέματα που αφορούν μετακινήσεις ή ένα ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και σε αυτό θα συμβάλει και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση καθώς βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και αυτό είναι που ψάχνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις «ανακρίβειες» όσον αφορά τα θέματα που θα υπάρξουν προς συζήτηση με το ταίρι σου, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στις 22/5, μπορεί να σε παρασύρει και να πεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα που αφορούν τη δουλειά και αυτό είναι κάτι που θα γίνει περισσότερο αισθητό κατά το δεύτερο μισό της. Αν προκύψει μία ευκαιρία για να συμμετάσχεις σε ένα σεμινάριο ή μία πιστοποίηση για τη δουλειά σου, καλό θα είναι να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη καθώς αυτή θα μπορούσε να σου προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στον επαγγελματικό τομέα. Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά αυτά που συμφωνείς στη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανασυνταχθείς. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/5 εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να απομακρυνθείς από πήγες άγχους και τοξικά πρόσωπα. Αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να μαζέψεις δυνάμεις καθώς είναι γεγονός πως θα επηρεαστείς αρκετά από αυτούς που θα συναναστραφείς. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ξυπνήσουν συναισθήματα που αφορούν μία σχέση του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν την αιτία για να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά περασμένα γεγονότα. Καλό θα είναι να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις αν προηγουμένως δεν αξιολογήσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ίσως να υπάρξει μία συζήτηση με το σύντροφό σου η οποία θα μπερδέψει μία κατάσταση, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 22/5 θα δημιουργήσει μία τέτοια πιθανότητα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε και αν ειπωθεί και να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά όσον αφορά την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος καθώς κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αποδοτικός σε αυτό και να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να το φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία όμως θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Απόφυγε να κινηθείς παρασκηνιακά σε κάποια ζητήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσεις το χαμένο χρόνο με τους φίλους σου και με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Μία ευχάριστη εβδομάδα προμηνύεται αυτή για εσένα με επικοινωνία, επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να συμβάλει θετικά στην εξέλιξη μίας αισθηματικής ή μίας φιλικής σχέσης. Τα μικρά και σταθερά βήματα σε τέτοιου είδους σχέσεις θα βοηθήσουν σημαντικά στην πορεία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας ή μιας νέας σχέσης. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σε ενδιαφέρει θα συμβάλει θετικά και αυτό είναι το ευχάριστο νέο της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα άλλων να επηρεάσουν τη σχέση σας, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και επαγγελματικά ζητήματα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει η διάθεση με τα οποία θα τα προσεγγίσεις. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως είναι πολύ καλό και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθεις ακόμα πιο κοντά με κάποιους συναδέλφους σου. Προς το τέλος της εβδομάδας (22/5) το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως θα πρέπει να διαχωρίσεις τα συναισθήματα από τη λογική σε θέματα δουλειάς. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρεις μία απόφαση για τη δουλειά, όμως καλό θα ήταν να το κάνεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά είναι αυτά που θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα επισφραγιστεί από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα επαγγελματικό επίτευγμα το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σου προσφέρει και αισιοδοξία για το μέλλον μιας δουλειάς. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η δουλειά ενδεχομένως να σε απομακρύνει από τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή σχετίζεται με αυτό. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις συζητήσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα που σου έχουν τραβήξει την προσοχή, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως κάποιες συζητήσεις ίσως να δημιουργήσουν παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες θα τον φέρουν στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διεκδικήσεις κάτι σε ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά και ευκαιρίες να διακριθείς για την προσήλωση σου στη δουλειά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάποιες συζητήσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μπερδέψουν περισσότερο κάποια ζητήματα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όμως το τελευταίο διάστημα είχατε χάσει την επαφή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των διδύμων στις 20/5 δείχνει πως αυτή θα είναι μία επικοινωνιακή και εξωστρεφής εβδομάδα. Δεν αποκλείεται με αφορμή κάποιες συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για μία απόδραση σε κοντινό προορισμό! Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε εργασιακές υποθέσεις καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, γιατί φαίνεται πως «τρέχουν».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων είναι μία ευνοϊκή πλανητική μετακίνηση για εσένα, καθώς εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα. Αυτό θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 20/5 θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σου σχέση. Με αυτά θα χρειαστεί να ασχοληθείς και να επενδύσεις χρόνο και προσοχή, προκειμένου να μπορέσεις να τα αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ενώ θα υπάρχουν αρκετές δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως το δικό σου ενδιαφέρον θα είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθεί σε αυτές και αυτό είναι το «σημείο» που πρέπει να προσέξεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Έτσι λοιπόν εσύ είναι πιθανό να σκέφτεσαι ταξίδια, συναντήσεις και επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως οι δουλειές δεν θα περιμένουν! Καλό θα είναι να τους δώσεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με αυτές στις αρχές της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (22/5), μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη διευθέτηση τους και σύγχυση στην επικοινωνία.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5, δείχνει πως αυτός ο τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Βέβαια τώρα ξεκινά μία περίοδος που αν ασχοληθείς με αυτόν υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να καταφέρει να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα και αν έχεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου λέει πως για οτιδήποτε και αν κάνεις χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό και να αποφεύγεις να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα συμβάλει θετικά στην εξέλιξη μιας σχέσης η οποία έχει ξεκινήσει πρόσφατα. Αυτή είναι μία βοηθητική και σταθεροποιητική όψη για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου είναι πάρα πολύ πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα μεταξύ σας, τα οποία σας είχαν απομακρύνει. Προς το τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν αντικρουόμενα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να σε βάλουν σε μία διαδικασία που θα σε μπερδέψει όσον αφορά το τι πρέπει να κάνεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις όπως επίσης και τα βιαστικά συμπεράσματα κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αν κάτι σου φαίνεται αρκετά μπερδεμένο προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο, παρά να πάρεις μία απόφαση που δεν έχεις σκεφτεί καλά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτόν. Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και φαίνεται πως έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί προς όφελος σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εξέλιξη προσωπικών σχέσεων με μία μόνο προϋπόθεση, να έχεις διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου αυτό το διάστημα θα αρχίσει να εξελίσσεται από αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σκέψεις για το επόμενο βήμα σε αυτή. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα ευνοήσει πολύ κάθε αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και η επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας αυτό το διάστημα να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις, καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει μπερδέματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτή. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους, η οποία θα αποτελέσει το Α και το Ω για τη διευθέτηση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικές σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις αφήσει κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 22/5, ίσως δημιουργήσει σύγχυση και αντικρουόμενα μηνύματα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποθέσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχουν πολλά πράγματα προς διευθέτηση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς ζητήματα που αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις, αγγαρείες αλλά και κάποια έκτακτα θέματα τα οποία ενδεχομένως κάνουν την εμφάνισή τους. Καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται και εκείνος τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις ή κάποιες παρανοήσεις μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ισορροπία είναι απαραίτητη αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς είναι γεγονός πως η καθημερινότητα θα απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου αλλά και την προσοχή σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 20/5 δείχνει πως εκτός από τις εργασιακές θα υπάρξουν και αισθηματικές «υποχρεώσεις»! Αν είσαι ελεύθερος δώσε χρόνο σε μία γνωριμία η οποία θα γίνει μέσα σε αυτές τις ημέρες και απόφυγε να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα όπως επίσης και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες φαίνεται πως δεν παίρνουν αναβολή. Μην αφήσεις να σε αγχώσει κάτι από τα παραπάνω καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες και ο τρόπος για να τα διευθετήσεις. Λίγο περισσότερη προσοχή χρειάζεται η επικοινωνία ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει καλυμμένες διαφωνίες, οι οποίες όμως θα αποτελέσουν τροφή για σχόλια.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον για εσένα ή κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Αυτές οι ημέρες θα έχουν ευκαιρίες όσον αφορά την εξέλιξη προσωπικών ζητημάτων, κάτι το οποίο θα επισφραγιστεί και από το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Να θυμάσαι πως αν σε ενδιαφέρει μία σχέση είναι στο χέρι σου να εξελιχθεί, καθώς οι κινήσεις και η αντιμετώπισή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε προσοχή στον οικονομικό τομέα και προσπάθησε να αποφύγεις τις σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι πολύ βοηθητικές για την εξέλιξη ενός φλερτ αλλά και γνωριμιών που έχεις κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει εύνοια στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείς αν και κατά πόσο θέλεις να ανανεώσεις αυτή τη σχέση και να σκεφτείς την εξέλιξη της, καθώς φαίνεται πως θα μπουν ακόμα πιο γερές βάσεις αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή ένα συγκεκριμένο ζήτημα από άλλο τομέα μονοπωλεί τις σκέψεις σου. Να θυμάσαι πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα αρκεί να τους αφιερώσεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (22/5) δείχνει πως ίσως να υπάρξει μία αστάθεια σε αυτόν.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα στις 20/5 δείχνει πως ξεκινά μία νέα περίοδος κατά την οποία θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις του σπιτιού. Ο τρόπος που θα δεις αυτά τα ζητήματα θα επηρεάσει σημαντικά και την εξέλιξή τους και όσο πιο θετικά τα προσεγγίσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διευθετήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία και οι συζητήσεις χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στις 22/5, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία επικοινωνιακή σύγχυση η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε παρανοήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει συζητήσεις με το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται στο τραπέζι των συζητήσεων να υπάρξει και μία συγκατοίκηση ή -αν μένετε ήδη κάτω από την ίδια στέγη- μία αλλαγή που αφορά το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι τόσο «δοτική» σε αισθηματικό επίπεδο και η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από τις οποίες όμως μπορεί να προκύψουν λάθος συμπεράσματα εκατέρωθεν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την εσωστρέφεια σου κάτι που δεν θα βοηθήσει στη διεκπεραίωση επαγγελματικών υποθέσεων, ιδιαίτερα αν αυτές χρειάζονται επικοινωνία και επαφή με άλλους. Αυτή την εβδομάδα θα είσαι πιο αποδοτικός αν δουλεύεις μόνος σου ή όσο γίνεται πιο απερίσπαστος από τις εξωτερικές συνθήκες. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μία επαγγελματική συζήτηση, ώστε να μην προκύψουν παρανοήσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE