0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Μάϊου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου  η άνοιξη για εσένα φαίνεται πως θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 4 και 9/5 αντίστοιχα.  Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή θα σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα, κάτι το οποίο θα βελτιώσει εμφανώς στη διάθεσή σου. Καλό θα είναι να επενδύσεις στο διάλογο, τις συζητήσεις και την επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς θα σε βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση προσωπικών και επαγγελματικών ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα ενδεχομένως να ξεκινήσει κάπως νωχελικά για εσένα όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο θα βρίσκεις τη διάθεσή σου αλλά και το χαμόγελό σου. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει ο σύντροφός σου ή -αν είσαι ελεύθερος- ένα πρόσωπο με το οποίο φαίνεται πως θα έρθεις ιδιαίτερα κοντά προς το τέλος της εβδομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων την Κυριακή 9/5 αποτελεί μία θετική πλανητική μετακίνηση για εσένα καθώς φαίνεται πως θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα τα οποία είτε γνωρίζεις λίγο είτε δεν γνωρίζεις -ακόμα- καθόλου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ανησυχία όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Φαίνεται πως το ταμείο σου σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν οι προηγούμενες ημέρες είχαν αρκετές αγορές! Να θυμάσαι πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξει μία επαγγελματική ευκαιρία ή μία επιβράβευση για μία δουλειά που έχεις φέρει εις πέρας.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν περισσότερο τα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 η οποία σε οδηγεί σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με το ταμείο σου. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να νιώσεις πιεσμένος από κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διαχειριστείς, να τα διευθετήσεις και τελικά να πάρεις «ανάσα».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις κάποιες ανήσυχες σκέψεις σχετικά με μία σχέση που έχεις, οι οποίες φαίνεται πως θα την επηρεάσουν αρκετά καθώς θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα καλά είτε μιας σχέσης είτε -αν είσαι ελεύθερος- μιας γνωριμίας, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα και αν τα θεωρείς δεδομένα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 6/5 δείχνει πως μία συζήτηση με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο θα αλλάξει το κλίμα μεταξύ σας! Την Κυριακή στις 9/5 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση μπορεί να επηρεάσει διαφορετικά τις προτεραιότητές σου σε αυτό τον τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας ενδεχομένως να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση σε επαγγελματικές υποθέσεις, όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να δημιουργούν ανησυχία. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς σε κάποια θέματα -τα οποία αφορούν είτε τη δουλειά είτε το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης- και τελικά να βγεις κερδισμένος.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου στις αρχές της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο (3/5) είναι πιθανό να είσαι λίγο πιεσμένος, καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όμως κάτι τέτοιο θα είναι μόνο προσωρινό. Με τον Ερμή να περνά στο δικό σου ζώδιο στις 4/5 θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος η οποία μπορεί να βελτιώσει σχέσεις που ήδη υπάρχουν αλλά και να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν και κάποιες νέες! Τα καλά νέα για εσένα δεν σταματούν εδώ καθώς στο τέλος εβδομάδας περνά και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, η οποία υπόσχεται βελτίωση στον αισθηματικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δείχνει πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν έχεις βρει το ταίρι σου το επόμενο διάστημα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για να βρείτε κοινό χρόνο μαζί, να συζητήσετε, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, να κάνετε κοινά όνειρα και σχέδια. Αν είσαι ελεύθερος οι επικοινωνιακές ικανότητες σε συνδυασμό με την γοητεία σου -η οποία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου- θα φέρουν γύρω σου αρκετούς θαυμαστές το επόμενο διάστημα, η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία δυσαρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο η οποία δεν θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που είχες κατά νου και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως από τις 4/5 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου θα είναι πολύ πιο εύκολο να διευθετήσεις αρχικά σε επικοινωνιακό επίπεδο τις δουλειές σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την Κυριακή 9/5 είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για επέκταση μίας συνεργασίας.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που δείχνει πως γεγονότα του παρελθόντος θα παίξουν το δικό τους ρόλο στη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες και πράγματα τα οποία είναι λίγο μπερδεμένα καλό θα είναι να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται. Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά συναισθήματα σε μία φιλική σχέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που κινείται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου θα «συναντήσει» τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αρμονική συνάντησή τους θα βελτιώσει αισθητά είτε μία σχέση που έχεις είτε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Στο τέλος της εβδομάδας (9/5) η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν νέα ειδύλλια, μόνο που αυτά φαίνεται πως στην αρχή θα κινηθούν πιο «μυστικά».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι σκέψεις που κάνεις για ορισμένα επαγγελματικά θέματα μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχία, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 μπορεί να δημιουργήσει μία εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να τα υποστηρίξουν.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια θέματα τα οποία θα αφορούν τη δουλειά και ενδεχομένως να σου βαραίνουν τη διάθεση, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα φέρνει στο προσκήνιο. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων (4/5) θα δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να αναθερμάνεις κάποιες φιλικές ή προσωπικές σχέσεις. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παραπάνω εγχείρημα και φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος σε γενικότερο πλαίσιο απέναντι σε οτιδήποτε απαιτεί επικοινωνιακή μαεστρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις αρχές της εβδομάδας και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το προσεγγίσεις περισσότερο κάτι που θα αναπτύξει τα συναισθήματα που υπάρχουν εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα παίξουν το δικό τους ρόλο στη συνάντηση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 6/5 θα διευκολύνει ιδιαίτερα τις διευθετήσεις επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και των απαιτήσεων της καθημερινότητας. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια θέματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση στις αρχές της εβδομάδας, όμως όσο οι ημέρες περνούν και με τη θετική επίδραση αυτού του τριγώνου είναι σίγουρο πως θα βρεις στην άκρη.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (3/5), που δείχνει πως η καθημερινότητα μαζί με τις υποχρεώσεις της είναι πιθανόν να βάζουν εμπόδια σε κάποια από τα σχέδιά σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 θα διευκολύνει αισθητά όλα αυτά που έχει το πρόγραμμά σου, καθώς θα βοηθήσει την επικοινωνία. Επένδυσε σε αυτή προκειμένου να βάλεις σε τάξη δουλειές, εκκρεμότητες και εργασιακές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα προσφέρει βοήθεια στις αισθηματικές σου υποθέσεις κάτι το οποίο θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της. Το τρίγωνο της Αφροδίτης λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 6/5, δείχνει πως ένα πρόσωπο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στο τέλος της εβδομάδας (9/5) φαίνεται πως θα αρχίσεις να επικεντρώνεσαι περισσότερο σε αυτή και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εξέλιξη της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις προσεκτικά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς φαίνεται πως μπορεί να κάνουν και κάποιες έκτακτες την εμφάνισή τους και να χρειαστεί να αλλάξεις το πλάνο σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να αρχίσεις να διαπραγματεύεσαι κάτι που θέλεις να κερδίσεις στη δουλειά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου μία εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σε ευνοούν απροκάλυπτα! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποφύγεις κάποιες παγίδες που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5 δείχνει πως τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 ενισχύει την επικοινωνιακή σου άνεση, κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που θα επιλέξεις! Στο τέλος εβδομάδας (9/5) περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας σου τη διάθεση να ανανεωθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή φαίνεται πως θα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η διάθεση που θα υπάρχει εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μία συζήτηση που θα έχεις μαζί του θα αποκαλύψει τα πόσα κοινά έχετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως θα είσαι σκληρός διαπραγματευτής και δεν αποκλείεται να καταφέρεις να φέρεις μία συμφωνία στα μέτρα σου. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις αυτές τις ημέρες, καθώς φαίνεται πως θα έχεις αυτή την τάση.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ίσως η εβδομάδα ξεκινήσει με κάποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, όμως αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 δείχνει πως χρειάζεται να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να μην τα αφήνεις να λιμνάζουν μέσα σου, καθώς αυτό είναι το κλειδί ώστε να μην δημιουργηθεί συναισθηματική υπερχείλιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα σε προτρέπουν να εκφραστείς, να εκφράσεις τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειές σου, τα παράπονα αλλά και τα συναισθήματά σου, καθώς όσο τα κρατάς μέσα σου τόσο πιο έντονα θα γίνονται. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις φαίνεται πως θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου και το τρίγωνο της Αφροδίτης λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (6/5) θα παίξει το ρόλο του σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/5 ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει ένταση και πάθος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες δεν θα πάνε έτσι όπως ακριβώς τις είχες στο μυαλό σου, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε απογοητεύσει αλλά να σε πεισμώσει! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία και διάφορες σκέψεις με αρνητικό πρόσημο, όμως όσο περνούν οι ημέρες το κλίμα θα γίνεται περισσότερο πρόσφορο για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε ωθήσουν να τους δώσεις περισσότερη σημασία! Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5 πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Αιτία μπορεί να είναι μία διαφωνία για κάποιο ζήτημα της καθημερινότητας. Το περίεργο κλίμα δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις παρεξηγήσεις αλλά και να έρθεις κοντά με πρόσωπα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει αισθητά την επικοινωνία με το σύντροφό σου και φαίνεται πως θα απαλύνει κάποιες διαφωνίες οι οποίες μπορεί να είχαν επηρεάσει τη διάθεσή σας. Τώρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αναπληρώσεις το χρόνο που μπορεί να είχες απομακρυνθεί από το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες «διαφορές»! Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/5 φαίνεται πως το επόμενο διάστημα μπορεί να έρθει μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στις 3/5 δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται και άλλοι. Η επικοινωνία με μία ομάδα ανθρώπων μπορεί να μην είναι ένα εύκολο σενάριο -τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας- για αυτό θα χρειαστεί να στραφείς στις επικοινωνιακές σου ικανότητες ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έχεις από κοινού με άλλους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδά σου καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5, δείχνει πως θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία για αγορές! Ακόμα φαίνεται πως θα είσαι επιρρεπής στο να ξοδέψεις χρήματα για τη διασκέδασή σου, όμως χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ώστε να μην προκύψουν σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 δείχνει πως θα πρέπει να ενδιαφερθείς για την καθημερινότητά σου, καθώς και αυτή θα έχει κάποιες απαιτήσεις από εσένα! Αν έχεις διαχειριστεί σωστά το χρόνο σου και ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου, τότε θα είναι πιο εύκολο να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 6/5 κάτι που δείχνει πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα μία σχέση. Αυτή η σχέση φαίνεται πως εξελίσσεται ή «μεταμορφώνεται» δημιουργώντας πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/5 είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες, που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στην καθημερινότητά σου είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα έχουν ισχυρή παρουσία στην εβδομάδα σου ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της, όμως η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, δείχνει πως αν θέλεις μπορείς να τις διευθετήσεις με το λιγότερο κόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Το θέμα είναι αν εσύ έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 θα νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τη δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες τότε όλη αυτή η έμπνευση που θα ενισχυθεί από τον Ερμή θα βρει διέξοδο εκεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση φαίνεται πως θα αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Εκτός από τον Ερμή θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα μπορεί να έχει από ένα νέο φλερτ μέχρι και έναν νέο έρωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα αρχίσουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό αυτής της εβδομάδας καθώς η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων τις φέρνει στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα αποτελέσει έμπνευση για εσένα και ένα φλερτ μεταξύ σας θα δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου, καθώς αυτό είναι το κλειδί για να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η βδομάδα μπορεί να έχει κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες ενδεχομένως να αλλάξουν το πρόγραμμά σου, όμως αυτό θα είναι περισσότερο αισθητό κατά το πρώτο μισό της καθώς μετά την Τετάρτη 5/5 όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά! Προσπάθησε να βρεις τρόπο για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τις ιδέες σου και τη γνώμη σου όσον αφορά ένα επαγγελματικό θέμα, καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου αλλά και για την απόδοσή σου στη δουλειά.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (3/5) που δείχνει πως μπορεί να διαφωνήσεις με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, περισσότερο για θέματα που αφορούν το παρελθόν. Μην αφήσεις «σκιές» του παρελθόντος να επηρεάσουν και το παρόν καθώς με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 φαίνεται πως θα υπάρξουν άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για σένα! Μερικά από αυτά είναι η ενασχόληση με το σπίτι, με τη διακόσμηση του και με κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις και θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσω μιας αρμονικής όψης τριγώνου στις 6/5, κάτι που δείχνει πως μία γνωριμία θα αρχίσει να κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον σου! Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη πως θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και αυτό είναι που θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπο για να το καταφέρεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/5 θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να νιώσεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν φαίνεται πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία, μιας και όσο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις αργότερα. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/5 μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια, όμως θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις σωστά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE