0

Δεν υπάρχει μόνο ο όρος «ageless beauty» (oμορφιά σε κάθε ηλικία) αλλά και «ageless fashion» (δηλαδή ρούχα που είναι κομψά ανεξαρτήτως το ημερολογιακό έτος γεννήσεως της γυναίκας που τα φοράει). Με αυτόν τον δεύτερο όρο θα ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο και θα παρουσιάσουμε στην παρακάτω gallery πέντε styling tips, βασισμένα σε κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που κυριολεκτικά «δεν έχουν ηλικία» και μπορεί να δείχνουν fashionable και πάνω σε μία κυρία πενήντα ετών αλλά και όταν τα φοράει ένα 20χρονο κορίτσι.

Για να πάρεις μία γεύση για το τι ακριβώς εννοούμε, σκέψου την μαρινιέρα. Έχεις σίγουρα φορέσει αυτήν τη κλασική ριγέ μπλούζα πάνω από σορτσάκι στις πρώτες σου διακοπές, με κοστούμι όταν έπιασε δουλειά με αυστηρό dress code και θα τη φορέσεις και σε κάποια χρόνια που θα έχεις συμπληρώσει τον μισό αιώνα ζωής πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτομάτως αυτή η πολυχρηστικότητα του συγκεκριμένου ρούχο το κατατάσσει στα βασικά fashion staples της ντουλάπας μας και το κάνει αγαπημένο ρούχο «για μια ζωή». Κυριολεκτικά.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις άλλα 4 κομψά και «ageless», κομμάτια που όποτε και αν τα αποκτήσεις -αν δεν τα έχεις ήδη- ποτέ δεν θα πάψουν να σου φαίνονται χρήσιμα και να αποτελούν μία «όαση φινέτσας» στα καθημερινά looks σου! Γιατί η μόδα μπορεί να βασίζεται στις εναλλαγές των τάσεων, αλλά κάποια πράγματα (και ρούχα!) πάντα θα θεωρούνται «σταθερές».

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE