0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25 Απριλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή όμως καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, μίας και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα ευνοήσει τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Μία ημέρα αργότερα κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως τα οικονομικά θα αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης ενδεχομένως και ανησυχιών μέσα σε αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να διευθετήσεις θέματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και καιρό ώστε να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια από τα θέματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε συζητήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου πιθανόν να σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και κάποιες υποχρεώσεις! Αν έχετε κοινό ταμείο θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε συζητήσεις που αφορούν το ταμείο σας, ώστε να μην δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 είναι πιθανόν να νιώθεις πιο συχνά δυσθυμία και αυτό θα μπορούσε να σε απομακρύνει από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε προσεγγίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα ή είναι εξίσου πιθανό εσύ να μην τις αντιμετωπίζεις τόσο θετικά όσο το προηγούμενο διάστημα! Συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποχρεώσεων και συμφωνιών φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους για αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις και κάποιες κινήσεις που φαίνεται πως έχουν κέρδος, όμως αυτό ίσως είναι προσωρινό.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, η είσοδος του Ερμή στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου μία ημέρα μετά στις 20/4, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μία διαφορετική περίοδο για εσένα γεμάτη με ευκαιρίες ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να τα γνωρίσεις καλύτερα και φυσικά να κλέψεις τις εντυπώσεις! Πρόσεξε το πείσμα σου καθώς κατά διαστήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις αποφάσεις σου αλλά και στις αντιδράσεις των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο σου δείχνει ότι το επόμενο διάστημα κάτι φαίνεται πως θα αλλάξει ή θα βελτιωθεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος θα είναι πιο εύκολο να εξελιχθεί μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και ρόλο σε αυτό θα παίξει η αυτοπεποίθησή σου αλλά και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφήσεις μακριά από αυτή διαφωνίες για θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και όχι εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και φαίνεται πως θα έχει αρκετές συζητήσεις για νέες αλλά και παλαιότερες συνεργασίες! Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψει μία νέα πρόταση στον επαγγελματικό τομέα ή να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά, οι οποίες θα είναι προς όφελος σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23/4 μπορεί να δημιουργεί κατά διαστήματα κάποιες εντάσεις, ιδιαίτερα αν οι συζητήσεις γίνονται με πολλά άτομα. Αν κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ σε τέτοιου είδους συνθήκες, θα είναι πιο εύκολο να βγεις κερδισμένος.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν προς διευθέτηση είτε αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορείς να τα διευθετήσεις χωρίς απρόοπτα. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως ίσως κάνεις κάποιες βιαστικές εκτιμήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις σου ή τα έξοδά σου. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα έξοδα προσπάθησε να είσαι φειδωλός με αυτά αλλά και με τις αγορές που έχεις κατά νου, μιας και είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται πως η ηρεμία σε αυτές επανέρχεται! Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στη διευθέτηση διαφωνιών που μπορεί να είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να ανάψει ξανά η φλόγα σε ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος και αφορμή για αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μήνυμα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά ή αφορούν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να «στριμώξουν» αρκετά το χρόνο σου αυτή την εβδομάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η αίσθηση της κούρασης που μπορεί να έχεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τις δραστηριότητες που δίνεις την ενέργειά σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά θέματα που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας και όχι σε φήμες και συζητήσεις για υποθετικά σενάρια.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους φίλους σου ακόμα και με κάποιους που είναι απλά γνωστοί σου, θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά δείχνουν πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα είναι εξωστρεφές! Αυτό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνει τις σχέσεις με πρόσωπα που θα επιλέξεις και να δώσεις «νέα πνοή» σε κάποιες από αυτές. Από τις 23/4 με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, καθώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα κοντρολάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις ουσιαστικά κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς να γνωρίσεις καλύτερα. Είναι πιθανό να υπάρξει και ένα φλερτ μεταξύ φίλων, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην εξέλιξη του, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη φιλία μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 23/4 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου θα πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους σε τυχόν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, κάτι που δεν θα είναι και τόσο εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν νέα όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σχετίζονται με ενέργειες του προηγούμενου διαστήματος, οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις τους λόγους πίσω από κάποια εμπόδια που είχαν προκύψει σε μία επαγγελματική υπόθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μείνεις μακριά από εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας! Μία ημέρα μετά δηλαδή στις 20/4 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο επαγγελματικός τομέας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση, όμως μαζί με τις ευκαιρίες ίσως υπάρξει και αρκετό παρασκήνιο σε θέματα που σε απασχολούν. Αυτές τις ημέρες ίσως να παρατηρήσεις πως κάποιες σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα οι οποίες είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να μείνει λίγο πιο πίσω. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποια θέματα από το παρελθόν τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί πολύ καλά ακόμα. Αν είσαι ελεύθερος οι αρκετές ώρες που θα περνάς στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας θα γίνει πιο συχνή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φέρνει οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα στο προσκήνιο μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει και ευκαιρίες για κέρδος από επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και για επαγγελματική αναγνώριση. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνουν πως θα πρέπει να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, ώστε να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς ίσως κάποιοι να μην είναι τόσο «φίλα προσκείμενοι» απέναντί σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε θέματα σπουδών, εξετάσεων και πιστοποιήσεων, για αυτό αν τα παραπάνω υπάρχουν στα σχέδιά σου για το προσεχές μέλλον, τώρα ξεκινά ένα πολύ ελπιδοφόρο διάστημα για αυτά. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, ένα επαγγελματικό ταξίδι και το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει και μία είδηση από εκεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το φλερτ θα δώσει δυναμικό παρών και αυτή την εβδομάδα και μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Εκτός από την Αφροδίτη θα βρίσκεται και ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η πολυαστρία ευνοεί ιδιαίτερα και την επικοινωνία αλλά και την εξέλιξη των γνωριμιών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το επόμενο διάστημα θα νιώσεις πως αποκτάς ακόμα περισσότερους «κώδικες επικοινωνίας» με το σύντροφό σου, κάτι που θα βοηθήσει στο να υπάρξει αμοιβαία κατανόηση και υποστήριξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα στη δουλειά κάτι που θα βοηθήσει στη διευθέτηση των επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και στην επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων. Αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βάλεις σε μία τάξη επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, χωρίς το άγχος και την ανησυχία του προηγούμενου διαστήματος. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο, το οποίο θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τους στόχους σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως ίσως αλλάξουν οι προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μία καλή οικονομική συμφωνία. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23/4 θα πρέπει να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν είτε ανησυχία είτε εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα είναι εύκολο να καταλάβεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ακόμα και χωρίς να μιλήσει καθόλου! Αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις, καθώς θα ξέρεις εκ των προτέρων τι θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως αυτή η επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε αισθηματικές «περιπέτειες»!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με χαλαρούς ρυθμούς όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν. Από της 23/4 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως η ανοχή σου απέναντι σε ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό αλλά και σε εμπόδια που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε επαγγελματικά ζητήματα θα είναι μειωμένη. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των επαγγελματικών θεμάτων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 κάτι που θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο και θα φέρει στην «πρώτη γραμμή» συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες, το πρακτικό κομμάτι κάποιων συμφωνιών αλλά και ευκαιρίες για τη διευθέτηση μερικών διενέξεων. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά για το επόμενο διάστημα. Από το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου (23/4) είναι πιθανόν να αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Είναι γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να υπήρχε μία συναισθηματική αναστάτωση σε γενικότερο πλαίσιο η οποία θα δώσει τη θέση της σε ένα καλό κλίμα με αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις «εκκρεμότητες» στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον που θα πληροί τα δικά σου στάνταρ και οι εξελίξεις μεταξύ σας θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως ο χρόνος που θα αφιερώσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου θα δουλέψει υπέρ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν μία συνεργασία που ήδη υπάρχει ή μία συνεργασία που ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Η πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ζώδιο του Ταύρου (Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη) τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να φέρει και ευκαιρίες στη δουλειά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου ξεκινά μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις αρκετά, καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 σε βοηθά να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να μην αγχωθείς. Μία ημέρα μετά περνά κι ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα, εργασιακές σχέσεις αλλά και ένα καλό κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον σε γενικότερο πλαίσιο. Την Παρασκευή 23/4 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων και εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να κάνεις πράγματα που θέλεις μαζί με το σύντροφό σου, όμως μην αφήσεις αυτές τις σκέψεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή να σε καταβάλουν, καθώς οι έξτρα απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι προσωρινές. Αν είσαι ελεύθερος οι ώρες που περνάς στη δουλειά δεν αποκλείεται να βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο συνδυασμός επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς και θεμάτων της καθημερινότητας μπορεί να σου δημιουργήσει πίεση ή ανησυχία αυτή την εβδομάδα. Αν μπορέσεις να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα που έχεις κατά νου, είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις τουλάχιστον αυτές τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες όσον αφορά τη δουλειά ή μία επαγγελματική διευθέτηση.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις έμπνευση για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους οι οποίοι είναι πηγή έμπνευσης και χαράς για εσένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έχεις αρκετές ιδέες για διάφορα πράγματα οι οποίες θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βρουν πρακτική εφαρμογή είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση που θα υπάρχει με τους άλλους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 είναι πάρα πολύ πιθανό να εντείνει κάποιες αντιπαραθέσεις ή να δημιουργήσει κάποιες νέες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο αισθηματικός τομέας και οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργία θα βρίσκεται σε προτεραιότητα και αυτή την εβδομάδα καθώς η πολυαστρία στον Ταύρο σε ευνοεί πολύ! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε εμπνεύσει και αυτό μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου έρωτα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά μαζί του αλλά θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική καθημερινότητα δεν φαίνεται πως θα είναι τόσο απαιτητική όσο ήταν το προηγούμενο διάστημα και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν άγχος και ανησυχία. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την έμπνευση που θα έχεις, φαίνεται πως οι επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να πάνε πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσεις την πρέπουσα προσοχή!

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικία σου, τα δικά σου πρόσωπα και τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων σε γενικότερο πλαίσιο! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του ‘Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνει πως το σπίτι θα αποτελέσει και την προτεραιότητά σου αλλά και το καταφύγιό σου. Η επαφή με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου θα βοηθήσουν πάρα πολύ τη διάθεσή σου και οι συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους δεν αποκλείεται να δώσουν τη λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Στις 23/4 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για ξεκούραση και ο κοινός χρόνος μαζί με το ταίρι σου θα είναι πολύ βοηθητικός για τη διάθεση σου. Κάποια θέματα της καθημερινότητας που θα κάνουν την εμφάνισή τους μπορεί να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας, όμως θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος δώσε βάση στη συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από μία συζήτηση μπορείς να βγάλεις πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως εσύ προτιμάς να τις βάλεις στον αυτόματο πιλότο και να μην ασχοληθείς μαζί τους! Η ενέργειά σου φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο αυξημένη ή είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες απαιτήσεις στην καθημερινότητά σου, οι οποίες δεν θα σου αφήσουν το χρόνο που θα ήθελες για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Κράτησε ίσες αποστάσεις σε τυχόν διενέξεις ή διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ προσώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Μία ημέρα μετά περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας τη σημασία που θα παίζουν οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου για τη διάθεσή σου αλλά και για τα θέματα που σε απασχολούν. Οτιδήποτε σχετίζεται με μετακινήσεις, εκπαιδευτικά θέματα αλλά και το εμπόριο ευνοείται το επόμενο διάστημα. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση σε προτρέπει να βρεις μία νέα δημιουργική ενασχόληση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά και να γνωρίσεις καλύτερα πρόσωπα που σε ενώνουν κοινοί φίλοι ή βρίσκεστε μαζί σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ξεκίνησε μία δημιουργική ενασχόληση ή μία αθλητική δραστηριότητα με το σύντροφό σου και η σχέση σου θα ανανεωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια επαγγελματικά ζητήματα ίσως να σου δημιουργούν ανησυχία αυτή την εβδομάδα όμως αυτή η ανησυχία θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη σου ώστε να τα φέρεις εις πέρας. Να θυμάσαι πως οι συζητήσεις που θα έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν αποτέλεσμα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE