0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Απριλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιό σου η οποία θα αποτελέσει κίνητρο για να εκπληρώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Είναι πιθανόν να είσαι έτοιμος και για αλλαγές που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση η οποία θα είναι έντονη. Η μαχητική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πράγματα για τα οποία θα προσπαθήσεις! Στις 15/4 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει μία πολύ ευχάριστη ημέρα που θα έχει επικοινωνία με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τα «κακώς κείμενα» μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Καλό θα ήταν να προσεγγίσεις τα αισθηματικά θέματα με καλή διάθεση, καθώς η παρόρμηση σου μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις το πείσμα σου να οδηγήσει την εξέλιξη μιας συζήτησης. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ξεκινά ένα διάστημα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου αυτός που θα σου προσφέρει αισθηματική ασφάλεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες προς το τέλος της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Άρη με το Δία στις 15/4 δείχνει πως μία νέα εποχή ανατέλλει σε κάποιες επαγγελματικές σχέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή είναι γνωστός σου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σε βάλει στη διαδικασία να ανατρέξεις σε παρελθοντικές υποθέσεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Οι βοηθητικές όψεις που θα κάνει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος που είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οποιοδήποτε τομέα πριν διευθετήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει πολύ μία επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/4 είναι ένα θετικό νέο όχι μόνο για εσένα αλλά και για όλο το ζωδιακό, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά. Από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερος καθώς θα δημιουργήσει φλερτ αλλά και νέα ενδιαφέροντα στον περίγυρό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές τις ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορείς να σας είχαν απομακρύνει και να περάσεις ένα «μήνα του μέλιτος» μαζί με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτές τις ημέρες, για αυτό θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τις διευθετήσεις. Καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν καθώς αυτά θα είναι περισσότερο απαιτητικά. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξει μία συζήτηση η οποία θα διευκολύνει ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα, κάτι το οποίο θα δώσει ανακούφιση.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα ανοίξει την εβδομάδα η οποία φαίνεται πως θα έχει αρκετή δράση! Οι θετικές όψεις που θα έχουν τα «φώτα» (Ήλιος, Σελήνη) με τον Άρη και το Δία δείχνει πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μόνος σου και θα αναλάβεις ακόμα πιο ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα. Κάποιες γνωριμίες φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα μπορούν να εξελιχθούν και σε νέες φιλίες. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 15/4 θα βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού ζητήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 αλλάζει τις προτεραιότητες σου στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις δικές σου ανάγκες ιδιαίτερα αυτές που είχες καταπιέσει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να «διαπραγματεύεσαι» μία σχέση που ήδη έχεις, αν αυτή δεν καλύπτει αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ειδύλλιο το οποίο φαίνεται πως στην αρχή θα κινείται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο η δική σου αντιμετώπιση στα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς και οι δικές σου ενέργειες. Καλό θα ήταν να αναλάβεις δράση ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα και να μην περιμένεις και πολλά από τους άλλους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 15/4 δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κερδίσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο ή να καταφέρεις να διευθετήσεις προς όφελός σου ένα θέμα που αφορά τη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 η οποία φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία νέα θέση στη δουλειά που ήδη έχεις είναι πολύ πιθανά σενάρια με την επιρροή αυτής της νέας Σελήνης. Απαραίτητη προϋπόθεση για θετικά γεγονότα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Στις 15/4 ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή η όψη θα βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές που έχεις από το παρελθόν, καθώς και να κάνεις κάποιες διευθετήσεις στον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα στη σχέση σου «εδώ και τώρα», όμως αυτό χρειάζεται και τη συμμετοχή του συντρόφου σου! Κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν εσένα και εκείνον μπορούν να δημιουργήσουν εκνευρισμό αν προηγουμένως δεν έχουν συζητηθεί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα διευρύνει τον περίγυρό σου θα σε φέρει πιο κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα, το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να φέρει και ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις την «παγίδα» που λέγεται πείσμα. Αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες δεν θα είναι βοηθητικές για εσένα και θα αποτελέσουν μέρος παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας! Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως μία φιλία ή μία συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις και να ενισχύσεις κάποιες σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και έχεις επενδύσει σε αυτές. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εργασιακά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό τον εκνευρισμό να χρωματίσει τη διάθεσή σου. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με όνειρα που φαίνεται πως θα κάνεις μαζί με το σύντροφό σου τα οποία θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη διάθεσή σας, καθώς θα δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Μέσα σε αυτά τα όνειρα ίσως να βρίσκεται και ένα ταξίδι το οποίο θέλετε να κάνετε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει. Δεν αποκλείεται να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινά μία νέα περίοδος η οποία είναι ιδανική για να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Η προσοχή που θα δώσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις και η προσπάθεια που θα κάνεις για αυτές, φαίνεται πως θα έχουν το ανάλογο αντίκρισμα. Η βελτίωση μιας κατάστασης στη δουλειά είναι ένα πιθανό σενάριο όπως και η θετική εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε χαλαρώνεις από τους γρήγορους ρυθμούς που σε εξάντλησαν και το θετικό νέο είναι ότι θα έχεις μία πολύ καλή επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη. Αυτό ακριβώς σου επιφυλάσσει το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία. Την προσοχή σου ωστόσο θέλω την Παρασκευή όπου με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε κάποιο λάθος ή να φανείς ασυνεπής στην διεκπεραίωση μίας προσωπικής ή και επαγγελματικής υπόθεσης. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, βοηθά στην συγκρότηση και στον προγραμματισμό των μετέπειτα σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Το τοπίο είναι ομιχλώδες και νιώθεις κουρασμένος να προσπαθείς για μία σχέση που φαίνεται ότι δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα το θελες. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου κρίνονται θετικές για να προχωρήσεις ζητήματα επαγγελματικά, σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές των ανθρώπων που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου οι μέρες είναι εξαιρετικά θετικές.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4, η οποία φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Άρη και το Δία θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία ή ένα πρόσφατο ειδύλλιο. Τα ξεκαθαρίσματα φαίνεται πως θα είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Στις 15/4 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργική σου διάθεση και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα της προσωπικής σου ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει κινητικότητα σε ζητήματα τα οποία αφορούν μία προσωπική σου σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει και θέλεις να εξελιχθεί. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση θα πρέπει να έχουν κλείσει τα παλαιότερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν πάθος ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μέσα από αυτή την επικοινωνία δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα σχετικά με τη δουλειά. Το κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διευθέτηση και την εξέλιξη επαγγελματικών υποθέσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Μία πρόταση για μία νέα συνεργασία ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή της.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς και κάποιες εργασιακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει δουλειές και υποχρεώσεις στο προσκήνιο μα την ίδια στιγμή ενισχύει την ενέργειά σου και τη θέληση σου προκειμένου να καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 δείχνει πως ένα οικείο σου πρόσωπο θα συμβάλλει σημαντικά στη διευθέτηση όλων των παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα ενισχύσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα βελτιώσει το κλίμα σε αυτές. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ευκαιρίες για να ανανεώσεις αυτή τη σχέση με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά και να βάλετε κοινούς στόχους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα σχέση μαζί του. Φαίνεται πως οι σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για όλο το επόμενο διάστημα είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις βρει το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχουν αρκετές δουλειές τις οποίες πρέπει να φέρεις εις πέρας, με αποτέλεσμα να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου σχεδόν μηχανικά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος ακόμα και σε υποθέσεις που για εσένα ανήκουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στον έρωτα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματά σου και στρέφει την προσοχή σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν! Αν επικεντρωθείς στα παραπάνω η εβδομάδα προμηνύεται πολύ όμορφη για εσένα καθώς τα θετικά συναισθήματα η έμπνευση και η δημιουργία θα δώσουν δυναμικό παρόν. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή σχετίζεται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον φαίνεται πως θα υπάρξει αυτήν την εβδομάδα και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί. Το φλερτ και οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους και θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στη διάθεσή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ξεκινά ένα διάστημα που θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου, ώστε να δεις αν χρειάζεται κάποιες βελτιωτικές ενέργειες προκειμένου να είναι περισσότερο φιλική για εσάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν αυτή την εβδομάδα και μάλιστα κατά τα μέσα της ίσως αρχίσουν να αυξάνονται. Προσπάθησε να μην αφήνεις πράγματα για «τελευταία στιγμή», καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στο άγχος σου. Κάποιες προσωπικές υποθέσεις και η επαφή με πρόσωπα που σου φτιάχνει τη διάθεση θα αποτελέσουν τον αντίποδα όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων για αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που αφορούν το σπίτι και τους οικείους σου. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έχεις ιδέες σχετικά με μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και με μία μετακόμιση. Προσπάθησε να μην πάρεις καμιά παρορμητική απόφαση καθώς αυτά τα ζητήματα χρειάζονται λεπτομερή προγραμματισμό πριν υλοποιηθούν. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 15/4 θα βοηθήσει σημαντικά την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με εσωστρέφεια για εσένα όμως όσο περνούν οι ημέρες αυτή η εσωστρέφεια θα δίνει τη θέση της σε χαρούμενα συναισθήματα και στην επικοινωνιακή διάθεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αισθηματικές σου υποθέσεις το επόμενο διάστημα, καθώς από τη νέα της θέση φαίνεται πως σε ευνοεί ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε έναν νέο έρωτα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες και η ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η έμπνευση και η δημιουργική σου διάθεση θα συμβάλουν στην καλύτερη διευθέτηση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αυτή την εβδομάδα. Να θυμάσαι πως ο τρόπος που θα τις προσεγγίσεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη αυτών αλλά και στη δική σου διάθεση. Προς το τέλος εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξει ένα νέο επαγγελματικό project το οποίο χρειάζεται έμπνευση και φαντασία!

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά και στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί όρεξη για κουβέντα, συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν θετικές και ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία φέρνει εύνοια στις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση! Ο συνδυασμός της επικοινωνιακής σου άνεσης αλλά και κάποιες κινήσεις που θα κάνεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία συγκατοίκηση με το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δύναμη της επικοινωνίας θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα συμβάλλουν θετικά στις εξελίξεις θεμάτων που αφορούν τη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό, όμως δείχνει πως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς και να βγεις αλώβητος από αυτά.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και κάποια ζητήματα τα οποία είχες αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις μία οικονομική συμφωνία ή να «βάλεις σε μία τάξη» τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα αλλάξει το κλίμα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως θα δημιουργήσει περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση για να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο! Τα social media φαίνεται πως «θα πάρουν φωτιά» το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινούς γνωστούς και φίλους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου και τα θέματα που θα υπάρχουν προς συζήτηση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στα συναισθήματά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσει αρκετά το οικονομικό σκέλος μία δουλειάς ή μίας επαγγελματική υπόθεσης και φαίνεται πως σε αυτό θα επικεντρωθείς. Με τις ανάλογες κινήσεις εκ μέρους σου αλλά και με την επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα «κλειδιά» σε αυτό, φαίνεται πως θα μπορέσει να το διευθετήσεις προς όφελός σου και να βγεις κερδισμένος. Μην αφήσεις κάποιες σκέψεις σχετικά με υποθετικά δεδομένα να σου δημιουργήσουν άγχος.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE