0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11 Απριλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα και η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα-κλειδιά στους παραπάνω τομείς θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας και το εξάγωνο της με τον Δία στον Υδροχόο στο τέλος της εβδομάδας, φέρνει εύνοια σε αυτά που θα επικεντρωθείς. Στα ενδιάμεσα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός καθώς στις 9/4 θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό το τετράγωνο δείχνει ότι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου για θέματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη θα βοηθήσει πολύ να ανακτήσεις ξανά την επικοινωνία με το σύντροφό σου σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και οι προηγούμενες ημέρες σας είχαν «παγώσει». Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ ξεχωριστό καθώς η συνάντηση της Αφροδίτης -εκτός από τον Άρη- και με το Δία, θα συμβάλλει θετικά στο κλίμα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και αυτό το κλίμα θα παίξει το δικό του ρόλο στην εξέλιξη του ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει αρκετές συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτές για να μην υπάρξουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Λόγω του ότι το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε ορισμένα ζητήματα που σε αφορούν, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι για ορισμένες υποθέσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος πως γνωρίζεις τις λεπτομέρειες τους. Είναι γεγονός πως η επικοινωνιακή άνεση θα προσφέρει εξαιρετική βοήθεια στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ανησυχία και δεύτερες σκέψεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Διαφύλαξε τον οικονομικό τομέα προσέχοντας τα έξοδά σου ώστε να μην υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες» λόγω ανώφελων αγορών. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις και να κινηθείς με βάση το συμφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σχηματίζει ευνοϊκές όψεις και με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων στις 6/4 αλλά και με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/4. Αυτές οι δύο όψεις δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αναθερμανθεί ένα παλαιότερο ειδύλλιο ή να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που είχες απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα για θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και στη διαχείριση επαγγελματικών ζητημάτων που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 μπορεί να δημιουργήσει κάποια μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές. Καλό θα ήταν πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να ελέγξεις προσεκτικά τι θα σου «κοστίσει» και τι θα κερδίσεις προκειμένου να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 6/4 δείχνει ενέργεια και όρεξη για δράση! Έτσι λοιπόν θα έχεις διάθεση για να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα που μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως οι κινήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην προκύψουν μπερδέματα στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία αυτή την εβδομάδα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα και για τις υποθέσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα αποτελέσεις έμπνευση για το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έρθετε ακόμα πιο κοντά κάνοντας σχέδια για το κοντινό μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες είναι αρκετά βοηθητικές καθώς θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά, αλλά σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 9/4 δείχνει πως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με κινήσεις που θα κάνεις και θα αφορούν τη δουλειά. Αυτό το τετράγωνο ενδεχομένως να σε μπερδέψει και να σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες ή οι κινήσεις σου να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχεις ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά πριν προβείς σε οποιαδήποτε απόφαση αφορά τη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα αυτή την εβδομάδα και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 6/4 θα δημιουργήσει μία ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά και έρχεται από το παρελθόν. Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε πληροφορίες που θα φτάνουν σε εσένα ακόμα και από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις γεγονότων και καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί ευκαιρίες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για τη σχέση με το ταίρι σου. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι να μην παρασυρθείς από απόψεις και γνώμες τρίτων για δικά σου προσωπικά ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά και ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο θα πρωταγωνιστούν στις ημέρες αυτής της εβδομάδας. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διαπραγματευτείς και τελικά να κερδίσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις αυτή την εβδομάδα είναι τα «πηγαδάκια» στη δουλειά, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετά ζητήματα και παρανοήσεις μεταξύ των ανθρώπων του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου ξεκινά μία επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις από θέματα της καθημερινότητας μέχρι προσωπικές υποθέσεις καθώς και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 6/4 φέρνει θετικές ειδήσεις και ευχάριστα νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι επόμενες ημέρες χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή καθώς στις 9/4 θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό το τετράγωνο δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα ώστε να μην παρασυρθείς σε μία λάθος ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα (εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους αλλά και εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο) δημιουργούν μία καλή διάθεση στις αισθηματικές σου υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Έτσι λοιπόν είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξει ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με αυτόν που σε ενδιαφέρει, να μοιραστείτε κοινές ιδέες και απόψεις και να ενδυναμώσετε αυτό που υπάρχει μεταξύ σας! Ένα φλερτ είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας δεν φαίνεται πως θα ανήκει στις προτεραιότητες σου τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα όμως θα υπάρξουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα γίνεται να πάρουν αναβολή. Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα δεν θα είναι τόσο βοηθητικό για να πάρεις αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές οι αποφάσεις αφορούν και άλλα πρόσωπα. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά ώστε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος με κάποιες καταστάσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους κάτι το οποίο δείχνει πως μία κίνηση μπορεί να σου αποφέρει κέρδος στον οικονομικό ή τον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στα μέσα της εβδομάδας που μπορεί να μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις και δείχνει πως για να έχεις κέρδος θα πρέπει να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα σου σε οποιοδήποτε θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα έχει μία θετική συνάντηση με τον Άρη από τους Διδύμους κάτι που δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα υπάρξει αρμονία σε μία σχέση που έχεις. Το μυστικό για να επιτευχθεί αυτή, είναι η ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου καθώς θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και μέσω αυτής θα μπορέσεις να διευθετήσεις και την καχυποψία που μπορεί να υπάρχει σε ορισμένα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης όχι μόνο με τον Άρη αλλά και με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανόν να φέρουν μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και ιδιαίτερα οι συζητήσεις σχετικά με αυτά χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο σε μία επαγγελματική σχέση ή σε μία κατάσταση στη δουλειά. Λόγω του ότι θα υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα σε μπερδέψουν ίσως χρειαστεί να κρατήσεις αποστάσεις, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να δεις τα πράγματα περισσότερο ξεκάθαρα και ύστερα να δεις τις ενέργειες που είναι απαραίτητο να κάνεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η συνάντηση μιλά για την εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης ή μιας γνωριμίας που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ξεχασμένα εργασιακά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες -ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητα σου- καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο απαιτητικές θα γίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αισθηματικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα οι οποίες φαίνεται πως θα αποκτήσουν βαρύνουσα σημασία για εσένα. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Άρη και το Δία, κάτι που φέρνει ευκαιρίες και ευκολία στην εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του κάποιος που θα σου κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και φαίνεται πως τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παγίδες όσον αφορά την διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων ιδιαίτερα κατά τα μέσα της, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα (9/4). Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει αφηρημάδα κάτι που δεν θα σε βοηθήσει στη δουλειά. Φτιάξε ένα πλάνο με αυτά που έχεις να κάνεις για αυτές τις ημέρες προκειμένου να μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό και ιεράρχησε σωστά τις υποχρεώσεις σου, καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να τις φέρεις εις πέρας έγκαιρα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η καθημερινότητα θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτή την εβδομάδα καθώς όλο και κάποιες νέες δουλειές ή αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 6/4 δείχνει πως ο μόνος τρόπος για να μη σε ανησυχούν θέματα της καθημερινότητας είναι να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Στις 9/4 το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να περάσει κάποια λανθασμένα μηνύματα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να μην υπάρχει ο χρόνος που θα ήθελες προκειμένου να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου υποθέσεις, όμως ακόμα και ο ελάχιστος χρόνος που θα αφιερώσεις στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να επιταχύνει τις εξελίξεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος στις 9/4 το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μία λάθος εκτίμηση όσον αφορά αυτόν που σε ενδιαφέρει, για αυτό χρειάζεται να δώσεις προσοχή στις κινήσεις του, καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πολλά περισσότερα από ότι τα λόγια του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικό παρόν αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σκέψεις σχετικά με την διευθέτηση τους αλλά και με το αποτέλεσμα που θα έχουν. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε αγχώσουν καθώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πως είναι στο χέρι σου να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις «ανεξέλεγκτες». Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, καθώς πολλά από αυτά που θα ακουστούν θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που θα επικοινωνήσεις κάτι το οποίο θα φέρει θετικές εξελίξεις σε προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και στο τέλος της εβδομάδας άλλο ένα εξάγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο. Αυτές οι δύο θετικές όψεις θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση και θα φέρουν ευχάριστα νέα σε αισθηματικές υποθέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως είναι πιθανό να παρασυρθείς από τη γνώμη άλλων και τελικά να μην κινηθείς προς όφελός σου σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το κλίμα που θα υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα είναι πολύ καλό είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σε ευνοεί απροκάλυπτα! Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχύσει τη δημιουργική σου διάθεση και πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως αυτό το πρόσωπο αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα βοηθήσουν εξαιρετικά τη διάθεσή σας και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν αφορμή για να ξεκινήσετε ένα νέο κοινό χόμπι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε προσωπικές υποθέσεις με αποτέλεσμα τα επαγγελματικά θέματα να μείνουν σε δεύτερη μοίρα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα δώσουν το έναυσμα για να διευθετήσεις με φαντασία κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος από αυτή τη διευθέτηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς σε μία απόφαση επηρεασμένος από τη συζήτηση που μπορεί να έχεις με άλλους, άκουσε τη διαίσθησή σου και θα βγεις κερδισμένος.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες δουλειές που μπορεί να έχει ένα οικείο σου πρόσωπο και με κάποιο τρόπο εμπλέκεσαι και εσύ σε αυτές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους αποτελεί μία πολύ βοηθητική όψη για να διεκπεραιώσεις τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα πρέπει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να μην θεωρήσεις πως έχεις άπλετο χρόνο για συγκεκριμένα ζητήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι μία πλάνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει θετικές όψεις και με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας αλλά και με το Δία στον Υδροχόο στο τέλος της εβδομάδας. Αυτές οι όψεις θα βοηθήσουν σημαντικά στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων που αφορούν μία αισθηματική υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως δεν θα πάρουν ρεπό! Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση οποιασδήποτε επαγγελματικής υποχρέωσης, καθώς και σε κάποια ραντεβού επαγγελματικής φύσεως από τα οποία μπορείς να βγεις κερδισμένος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις ημέρες στα μέσα της εβδομάδας, καθώς άλλα θα σου πουν και άλλα θα γίνουν πάνω σε θέματα της δουλειάς.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων που σε απασχολούν και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις αρχές της εβδομάδας, ενισχύει την επικοινωνία και το καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων. Στα μέσα της εβδομάδας στο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα έξοδά σου, καθώς φαίνεται πως θα πάρουν την ανιούσα χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα πρωταγωνιστήσουν στη σκέψη σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και το Δία δημιουργούν ένα όμορφο επικοινωνιακό κλίμα που με τη σειρά του θα φέρει άνεση μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου δώσε προσοχή σε αυτό, καθώς μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να δημιουργηθούν διαφωνίες μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως το επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων θα βάλει το λιθαράκι του προκειμένου να διευθετηθούν. Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων, μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μηνύματα τα οποία θα σε μπερδέψουν και μπορεί να σε παρασύρουν σε μία λάθος κίνηση. Απόφυγε το ρίσκο καθώς αυτή την εβδομάδα δεν ευνοούνται τέτοιες κινήσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα βρίσκεται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και μαζί του θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς και να διαχειριστείς προς όφελός σου ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας και άλλη μία με το Δία στον Υδροχόο στο τέλος της εβδομάδας. Αυτό δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο όχι μόνο να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά με κάποιο τρόπο να βγεις κερδισμένος από μία διευθέτηση που θα αφορά μία οικονομική συμφωνία. Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία λάθος εκτίμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επαφή με το σύντροφό σου θα λειτουργήσει πολύ θετικά για τη διάθεση και τη ψυχολογία σου αυτές τις ημέρες για αυτό μην αμελήσεις την επικοινωνία μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και το Δία φέρνουν εξελίξεις σε ένα φλερτ το οποίο έχει ξεκινήσει πρόσφατα. Πιθανό στα μέσα της εβδομάδας να υπάρξουν κάποια διλήμματα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την απόφαση που θα πάρεις, καθώς το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος εκτίμηση και κατά συνέπεια σε μία λάθος κίνηση στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα κάποια ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν μπερδεμένα μηνύματα για μία δουλειά την οποία πρέπει να φέρεις εις πέρας για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις τα «μπερδέματα», δες πολύ προσεκτικά τις λεπτομέρειες αυτής πριν ξεκινήσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE