0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 ως 04 Απριλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να έχει «θολά σημεία» καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δεν θα σε αφήσει να βγάλεις σαφή και ασφαλή συμπεράσματα, για υποθέσεις και ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι -σε επικοινωνιακό επίπεδο τουλάχιστον- κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας και να αποφύγεις να «επενδύσεις» σε μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Ίσως σε ένα ζήτημα το οποίο είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει παρασκήνιο. Στις 4/4 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει εξαιρετικά την επικοινωνία αλλά θα ενισχύσει και την επικοινωνιακή παρόρμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα αλλά και για να βγάλεις συμπεράσματα σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μία πλάνη ή και ασυνεννοησία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά την Τετάρτη θα είναι πιο εύκολο να έρθεις σε επικοινωνία με το σύντροφό σου και να νιώσεις πως πραγματικά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο και μετά οι επικοινωνιακές προσεγγίσεις δεν θα έχουν το βαθμό δυσκολίας που είχαν μέχρι στιγμής και τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα -ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της- μιας και φαίνεται πως θα υπάρχει μία θολή κατάσταση σε επαγγελματικά ζητήματα και κάποιες παρανοήσεις που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να νιώσεις πως βρήκες την επικοινωνιακή σου διάθεση όμως αυτό χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικές υποσχέσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια μπερδέματα με φιλικά σου πρόσωπα. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως άλλα θα λες εσύ και αλλά θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή με οποιονδήποτε και αν επικοινωνήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και η νέα του θέση θα ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Εκτός αυτού φαίνεται πως θα ενισχύσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που κρατάς μόνο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν εντάξεις σε συζητήσεις μεταξύ σας και θέματα που δεν αφορούν εσάς άλλα πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μπερδέματα και διαφωνίες ανάμεσά σας για αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι παραπλανητική όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση, η οποία φαίνεται πως θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά το Σαββατοκύριακο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι αυτών. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις είτε από εσένα είτε προς εσένα στον επαγγελματικό τομέα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας κάποιες καταστάσεις φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν και ίσως υπάρξουν νέα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο είχε μείνει στάσιμο.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν κάποιες φήμες σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα ή να επικρατήσει ασυνεννοησία για θέματα της δουλειάς. Όσο περνούν οι ημέρες αυτή η κατάσταση θα βελτιώνεται, οπότε αν έχει σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διευθέτηση τους. Στις 4/4 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και σε παρακινεί να αρχίσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα για αυτό θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε αυτή ώστε να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έτσι να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού την Κυριακή 4/4, το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά και οτιδήποτε αφορά επαγγελματικές υποθέσεις και υποχρεώσεις χρειάζονται τη μέριμνα και την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα ξεκαθαρίσει μία κατάσταση και μπορεί να θολώσει το τοπίο σε επαγγελματικές υποθέσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις το ρίσκο στη δουλειά αυτές τις ημέρες και να προτιμήσεις να επικεντρωθείς σε αυτά που είναι σταθερά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 τα ενισχύει. Η συναισθηματική υπερχείλιση είναι μία πιθανή «παρενέργεια» αυτής της όψης, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς θα υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων λόγω αυξημένης ευθιξίας. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο, δημιουργώντας ευκαιρίες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα δημιουργεί μία τάση για παρανοήσεις και κατ’ επέκταση παρεξηγήσεις. Όσο περνούν οι ημέρες εβδομάδας αυτή η τάση μειώνεται δημιουργώντας καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις μπορεί να μη βρίσκονται στη λίστα προτεραιοτήτων σου από την αρχή της εβδομάδας όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο περισσότερο θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα που σχετίζονται με τη δουλειά σου θα παίξει κομβικό ρόλο στη διευθέτηση των επαγγελματικών θεμάτων. Από τις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ξεκινά ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα όσον αφορά τη δουλειά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου οι αστρολογικές εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση και υποκειμενισμό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και να είσαι προσεκτικός με συμφωνίες, υπογραφές και οικονομικές εκτιμήσεις. Στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση εγκαινιάζει ένα εξωστρεφές διάστημα πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία με ανθρώπους που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες όσον αφορά την επικοινωνία με το σύντροφό σου, καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως θα υπάρχει τάση παρεξηγήσεων ιδιαίτερα με αφορμή θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει από το Σαββατοκύριακο και μετά καθώς η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, δημιουργεί εξωστρέφεια και καλή διάθεση η οποία με τη σειρά της μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τις αισθηματικές προσεγγίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με συμφωνίες που θα κάνεις και κυρίως με το οικονομικό σκέλος αυτών των συμφωνιών, καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο. Από το τέλος της εβδομάδας ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις μέρος σε ένα σεμινάριο ή μία πιστοποίηση, η οποία θα σου προσφέρει νέες γνώσεις στο αντικείμενο της δουλειάς σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 εγκαινιάζει σε αστρολογικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα και δείχνει πως θα πρέπει να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου». Αυτές η σύνοδος μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις για αυτό και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο στις 4/4 περνώντας στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση σε καλεί να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες σε αυτόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς φαίνεται πως η επικοινωνία φέρνει παρανοήσεις και λάθος εκτιμήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπάρχουν σημαντικά θέματα προς διευθέτηση με το ταίρι σου προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο η αναθέρμανση ενός παλαιότερου ειδυλλίου αποτελεί πιθανό σενάριο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συμφωνίες και οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Καλό θα είναι να εκτιμήσεις οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη δουλειά μόνο αν έχεις εξακριβώσει τα δεδομένα που το συνοδεύουν, μιας και οι λάθος πληροφορίες είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να βελτιωθούν όσο περνούν οι ημέρες.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα ειδικά αν ξέρεις εκ των προτέρων πως έχεις το πρόγραμμά σου αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως τα λάθη καραδοκούν κατά τη διάρκεια καθημερινών εργασιών, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αυτή η όψη δημιουργεί ή ενισχύει την αφηρημάδα και αποτελεί ένα εκρηκτικό συνδυασμό με την υποτονική διάθεση. Στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα αρχίσουν να διαφαίνονται κάποιες ευκαιρίες που θα αφορούν τη διευθέτηση θεμάτων που έχουν προκύψει σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε αναλάβει από κοινού θέματα της καθημερινότητας. Λόγω του ότι αυτά τα θέματα φαίνεται πως θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες -ιδιαίτερα αν υπάρχει ελλιπής συνεννόηση- είναι σημαντικό να τα δεις προσεκτικά και να μην τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος σε επικοινωνιακό επίπεδο, το οποίο θα βοηθήσει πολύ την εξέλιξη νέων ή υπαρχουσών γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα χωρίζεται σε δύο μέρη όσον αφορά τη διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων με το δεύτερο μισό της -δηλαδή μετά την Τετάρτη- να είναι καλύτερο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις που αφορούν τη δουλειά το πρώτο μισό της εβδομάδας, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα δεδομένα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, καθώς κάποια από αυτά ενδεχομένως να σε παρασύρουν σε μία λάθος απόφαση.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη συνάντηση Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 και φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αυτή η όψη χρειάζεται προσοχή καθώς δεν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Ο υποκειμενισμός μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις αποφάσεις που θα πάρεις σε γενικότερο πλαίσιο αυτή την εβδομάδα. Από την Κυριακή η διάθεση θα αλλάξει και θα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, μιας και ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού βοηθώντας σημαντικά τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα σε μπερδέψουν ή ίσως η στάση του συντρόφου σου απέναντι σε αυτά να μην σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα. Ο διάλογος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μεταξύ σας υποθέσεις και θα βοηθήσει να διευθετηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από μεγάλες υποσχέσεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι δεν είναι αποτέλεσμα παρόρμησης και ενθουσιασμού!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς φαίνεται πως θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα με την έννοια πως δεν θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τις πρώτες ημέρες της. Σε περίπτωση που έχεις κάποια σημαντική υποχρέωση μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διευθέτηση της, καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως καραδοκούν λάθη. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα φαίνεται να αλλάζει και να σε προετοιμάζει για κάποιες ημέρες, οι οποίες θα έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να έχουν μία νωχελική διάθεση καθώς η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την κόπωση. Είναι εξίσου πιθανόν να υπάρξουν και κάποια ζητήματα που σου δημιουργούν κούραση και μόνο που τα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι καθώς αυτά φαίνεται πως θα έχουν προτεραιότητα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δημιουργεί αισιοδοξία, καλή διάθεση και έμπνευση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να κυλήσει υποτονικά όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες υποσχέσεις οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κάποια λόγια τα οποία χρειάζονται προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε προτεραιότητα στα συναισθήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στο τέλος εβδομάδας, εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα που θα έχει πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία και φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να σε κουράσουν και μόνο που θα τις σκεφτείς. Αν έχει σημαντικά επαγγελματικά θέματα προς διευθέτηση κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός μιας και η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία αλλά και στη συνεννόηση σου με τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα η οποία θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 30/3 και ενδεχομένως να φέρει σε εσένα κάποιες πληροφορίες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αγωνία για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων. Μέσα σε αυτές τις πληροφορίες ίσως υπάρξουν και ορισμένες που θα σε μπερδέψουν ή που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην παρασυρθείς από κάτι που μπορεί να ειπωθεί αλλά δεν θα ισχύει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 φέρνει στο στόχαστρο θέματα που αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα θα επηρεάσει το κλίμα στην επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρανοήσεις κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου, ιδιαίτερα αν προκύψει μία συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στις πράξεις που υπάρχουν και όχι τόσο στα λόγια, μιας και αυτά ενδεχομένως να δημιουργήσουν παρανοήσεις. Από το τέλος της εβδομάδας ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου σε περίπτωση που θέλετε να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία εβδομάδα αναμονής σε επαγγελματικά θέματα που σε ενδιαφέρουν, καθώς φαίνεται πως το τοπίο δεν θα ξεκαθαρίσει τόσο εύκολα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που θα βγάλεις ιδιαίτερα αν πολλά από αυτά βγουν λόγω υποθέσεων και όχι λόγω υπαρκτών δεδομένων. Κράτησε μικρό καλάθι σε πληροφορίες και φήμες που μπορεί να κυκλοφορούν στο επαγγελματικό ή εργασιακό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα αν προκύπτουν συζητήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αλλάζει το επικοινωνιακό κλίμα και σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως μέχρι τώρα υπήρξε επικοινωνιακή απόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σκέψεις και τις αντιδράσεις που θα έχεις απέναντι σε οποιαδήποτε αισθηματική σου υπόθεση αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα τα φέρνει στο προσκήνιο. Ενδεχομένως παίξουν παραπλανητικό ρόλο σε κάποιες υποθέσεις μιας και φαίνεται πως μπορεί να είναι έντονα, όμως κάποια από αυτά θα είναι και παρορμητικά. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις την αισθηματική παρόρμηση να κυριαρχήσει σε μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως προκύψουν κάποια θέματα τα οποία αφορούν το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης και είναι αυτά στα οποία θα χρειαστεί να δώσεις την προσοχή σου. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση καθώς πολλά πράγματα που θα ειπωθούν δεν θα γίνουν και κάποια άλλα που δεν θα ειπωθούν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους στην πορεία.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 30/3 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες λάθος εντυπώσεις. Η επικοινωνιακή εγκράτεια είναι απαραίτητη προκειμένου να μην υποσχεθείς πράγματα τα οποία θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού ή θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αλλάζει εντελώς το κλίμα από το τέλος της εβδομάδας, καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και ένα βαθμό ρίσκου αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να οδηγήσουν και τους δύο σε συμπεράσματα τα οποία δεν ισχύουν. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας αλλά και στις υποσχέσεις που θα ακουστούν εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς είναι πιθανό να μη σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το μυαλό σου μπορεί να μη βρίσκεται στη δουλειά αυτές τις ημέρες όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες να πάει κάτι «στραβά» όσον αφορά μία επαγγελματική σου υπόθεση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μέχρι και την Πέμπτη καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 30/3, μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρανοήσεις. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις καθώς φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε αυτές.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE