0

Ελάτε σε μια εικονική περιήγηση στη Νοτιοδυτική Ισλανδία! Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ισλανδία; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

14 Μαρ στις 12 π.μ. UTC+02 – 14 Μαρ στις 3 π.μ. UTC+02
Τιμή: Δωρεάν · Διάρκεια: 3 ώρες
Ξεκινήστε το ταξίδι σας εδώ!

Ημέρα 1: Άφιξη στο Ρέικιαβικ

Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας και η πτήση σας τελείωσε. Βγαίνετε από το αεροδρόμιο στον καθαρό αέρα και το σεληνιακό τοπίο της χερσονήσου του Ρέικιαν. Στη συνέχεια θα ταξιδέψετε στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ.

Ημέρα 2: Ο Χρυσός Κύκλος

Σήμερα το πρωί, ξεκινάτε το οδικό σας ταξίδι. Φανταστείτε τον εαυτό σας να τρέχει μέσα από το σαρωτικό τοπίο, με την αγαπημένη σας μουσική να παίζει. Θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία! Το πρώτο μέρος της διαδρομής είναι ο περίφημος Χρυσός Κύκλος. Αυτή η ημικυκλική διαδρομή βρίσκεται μεταξύ της πρωτεύουσας και της νότιας ακτής και φιλοξενεί πολλά δημοφιλή αξιοθέατα.

Ημέρα 3: Καταρράκτες και παραλίες

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα με εντυπωσιακά αξιοθέατα κατά μήκος της νότιας ακτής της Ισλανδίας.

Ημέρα 4: Τα κυριότερα σημεία της Νότιας Ακτής

Εξερευνήστε το νότιο τμήμα του απέραντου Εθνικού Πάρκου Vatnajökull. Το Skaftafell είναι μια προστατευόμενη περιοχή εδώ, η οποία είναι διάσημη στους πεζοπόρους.

Ημέρα 5: Από τα Eastfjords στη Βόρεια Ισλανδία

Και φτάσατε Είστε ήδη στον προορισμό σας, την άλλο-κοσμική λίμνη Mývatn. Υπάρχουν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες για επίσκεψη σε αυτήν την περιοχή. Έχετε σήμερα και αύριο να εξερευνήσετε όπως θέλετε.

Ημέρα 6: Λίμνη Mývatn

Εξερευνήστε περισσότερο αυτήν την ενδιαφέρουσα περιοχή ή κάντε διασκεδαστικές εκδρομές. Σε κοντινή απόσταση, από το χωριό Χούσαβικ, μπορείτε να πάρετε ένα από τα πλοία ώστε να πάτε για ανίχνευση φαλαινών! Είναι γνωστή ως η «πρωτεύουσα παρακολούθησης φαλαινών της Ισλανδίας»!

Ημέρα 7: Εξερεύνηση της Βόρειας Ισλανδίας

Για σήμερα, δεν πρέπει να χάσετε μια επίσκεψη στο Goðafoss ή στο «The Waterfall of the Gods».

Ημέρα 8: Ταξίδι στη χερσόνησο Snæfellsnes

Η τελευταία διαδρομή του ταξιδιού σας είναι στην όμορφη χερσόνησο Snæfellsnes.

Ημέρα 9: Εθνικό Πάρκο Snæfellsjökull

Ενώ ταξιδεύετε κατά μήκος της δυτικής χερσονήσου, πρέπει να ζήσετε την εμπειρία του Εθνικού Πάρκου Snæfellsjökull. Περιέχει καταπράσινες κοιλάδες και πεδία λάβας και είναι γνωστή για τα πολλά είδη πτηνών που κατοικούν εκεί.

Ημέρα 10: Αναχώρηση

Σήμερα είναι η ημέρα που φεύγετε από την Ισλανδία και επιστρέφετε στην πατρίδα σας. Εάν η πτήση σας είναι αργότερα, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το Ρέικιαβικ για τελευταία φορά και να αγοράσετε μερικά αναμνηστικά.

πηγή: facebook

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE