0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14 Μαρτίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

 

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν υποθέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 10/3 δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την εκτίμηση των δεδομένων που έχεις για κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή η σύνοδος δημιουργεί μία παραπλανητική ατμόσφαιρα. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και τα έντονα συναισθήματα με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν μία δυσκολία στη διαχείριση καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα θα είναι έντονα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να βελτιώσουν το κλίμα μέσα σε μία σχέση που ήδη έχεις. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως «μέτρον άριστον», μιας και είναι πολύ πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις -ιδιαίτερα αν αυτές θα σου δοθούν από ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το παρελθόν σου- μιας και αυτή την βδομάδα είναι πιθανόν να ακουστούν πολλά, όμως φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν λίγα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας το οποίο θα επηρεάσει και εσένα αλλά και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία συζήτηση μπορεί να μπερδέψει ακόμα περισσότερο μία κατάσταση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις «μικρό καλάθι» σε συζητήσεις που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα και να μην πεις κάτι το οποίο θα μπορούσε να στραφεί εναντίον σου αργότερα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις δημιουργική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να διοχετεύσεις τη φαντασία σου. Η σύνοδος Ηλίου Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και πολύ πιθανόν να σημάνει και την αρχή ενός νέου χόμπι. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανόν να φέρει ένα νέο έρωτα ο οποίος με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Βέβαια λόγω της συνόδου με τον Ποσειδώνα χρειάζονται μικρές και σταθερές κινήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς οι ημέρες που διανύουμε θα είναι αρκετά ρομαντικές. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων προς το τέλος εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες από μία σχέση ή από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι ιδιαίτερα σε νέες γνωριμίες μιας και αυτές τις ημέρες τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν μπορεί να είναι έντονα, το τοπίο όμως φαίνεται πως θα είναι θολό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες όμως εσένα το μυαλό σου θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε προσωπικές υποθέσεις. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αφηρημένο, κάτι το οποίο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θέματα που χρειάζονται προσοχή καθώς τα λάθη είναι πιθανά.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται και στο προσκήνιο, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για κάποια επαγγελματικά ζητήματα, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι αποφάσεις που θα πάρεις και σχετίζονται με τη δουλειά χρειάζονται προσοχή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σου λέει να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και να μην «ξανοίγεσαι» σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα για ένα θέμα το οποίο σε ενδιαφέρει αρκετά, καθώς αυτή την εβδομάδα η τόσο στενή εμπλοκή του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τη Σελήνη δημιουργεί απάτες και αυταπάτες. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ένα αισθηματικό ειδύλλιο το οποίο είναι πρόσφατο, καθώς μπορεί να υπάρξουν «διπλά μηνύματα», από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κάτι τέτοιο θα σε μπερδέψει συναισθηματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως όλα μοιάζουν ρευστά. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και κατά συνέπεια λάθος κινήσεις καθώς η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνουν ασάφειες και παρανοήσεις. Κράτησε αποστάσεις από «πηγαδάκια» στη δουλειά και από ανθρώπους που δεν είσαι ακόμα σίγουρος για το ρόλο που παίζουν.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να νιώσεις μπερδεμένος όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Τα μηνύματα που θα παίρνεις από τους άλλους δεν θα είναι βοηθητικά και μπορεί να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα τα συζητήσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να παρασυρθεί σε μία λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης, για αυτό χρειάζεται να κρατήσεις μικρό καλάθι και σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα έχεις αυτές τις ημέρες με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να μη σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ σας, καθώς η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να θολώσει το τοπίο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα είναι να μην αφήσεις ζητήματα που δεν αφορούν εσένα και το σύντροφό σου να εισχωρήσουν μέσα στη σχέση σου, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά θέματα μεταξύ σας όπως και αρκετές αντιπαραθέσεις. Η άλλη εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα σε οτιδήποτε σου φαίνεται μπερδεμένο τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις ημέρες όμως εσύ δεν φαίνεται πως βρίσκεσαι σε τέτοιου είδους διάθεση, με αποτέλεσμα να ψάχνεις δικαιολογίες για να «ξεφορτωθείς» κάποιες επαγγελματικές αγγαρείες ή κάποιες υποχρεώσεις που σε κουράζουν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις δικαιολογίες ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος να εκτεθείς σε πρόσωπα τα οποία είναι ιεραρχικά ανώτερα σου στη δουλειά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως την ίδια στιγμή θα βρίσκονται και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως οι κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα χρειάζονται προσοχή. Την ίδια προσοχή χρειάζονται και τα έξοδα καθώς όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο «ευάλωτος» σε αγορές που δεν είναι και τόσο αναγκαίες ή τόσο χρήσιμες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 μπορεί να φέρει ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ποσειδώνα στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν ασάφειες και παρανοήσεις ακόμα και σε προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το παρελθόν, όμως οι κινήσεις του φαίνεται πως θα σε μπερδέψουν. Κράτησε μικρό καλάθι ακόμα και να ακούσεις μεγάλες υποσχέσεις καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες αυτής της εβδομάδας δεν προάγουν την ειλικρίνεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια είναι το μυστικό για να μην υπάρξουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα φαίνονται αρκετά επείγουσες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που αυτές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εμπλέκονται και με οικονομικά ζητήματα, καθώς η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις ή σε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Από την άλλη εβδομάδα το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει για αυτό αν μπορείς μετέθεσε σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες για τότε.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε συνεργασίες που ήδη έχεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως κάποιο πρόσωπο θα φανεί «κατώτερο των περιστάσεων», κάτι το οποίο θα σε στεναχωρήσει. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τον Ήλιο αλλά και η εμπλοκή που θα έχει στη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων της 13/3, δεν προάγει τη σταθερότητα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δημιουργεί ένα θολό τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σου σχέση είτε -αν είσαι ελεύθερος- μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει. Καλό θα είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για αυτές τις ημέρες μιας και φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κινήσεις οι οποίες θα σε μπερδέψουν ή είναι πολύ πιθανόν ακόμα και εσύ ο ίδιος να νιώθεις μπερδεμένος με τα συναισθήματά σου. Ιδιαίτερα αν έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, τουλάχιστον για την αρχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ και αυτή είναι μία ακόμα εβδομάδα που θα έχει αρκετές από αυτές. Παρόλα αυτά λόγω του ότι θα έχει και όψεις οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς σε αυτές τις δουλειές, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή καθώς πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να γίνει κάποιο λάθος. Αν υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία συνεργασία θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές, μιας και αυτή την εβδομάδα μπορεί να ακουστούν πράγματα τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην καθημερινότητα και σε όλες τις δουλειές και υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου καθώς καραδοκούν λάθη! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα πάνω σε ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά project αλλά και τον εργασιακό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να βάλεις τη σχέση σου στον αυτόματο πιλότο καθώς οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας μπορεί να μη σου αφήσουν το χρόνο που θα ήθελες. Παρόλα αυτά χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου καθώς είναι σίγουρο πως θα καταλάβει τη θέση σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ακόμα και εκεί που δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή σου καθημερινότητα θα είναι αρκετά έντονη αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα απαιτήσει από εσένα και το χρόνο και την ενέργειά σου. Η ενέργεια δεν θα είναι σε υψηλά επίπεδα αυτή την εβδομάδα, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να δυσανασχετήσεις σε περίπτωση που νιώσεις πως υπάρχουν project αλλά και πρόσωπα στο εργασιακό σου περιβάλλον τα οποία σε πιέζουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μιας και δεν θα οδηγήσουν πουθενά αντιθέτως μπορεί να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο κάποια ζητήματα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα συναισθήματα τα οποία αφενός θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αφετέρου ίσως σε παρασύρουν σε «ασταθή» βήματα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3, φέρνουν συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός θόλου τοπίου γύρω από τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Όσο πιο αποστασιοποιημένος καταφέρεις να είσαι τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεις αυτά που σε απασχολούν στην πραγματική τους διάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις αλλά και σε αισθηματικές εκκρεμότητες στις οποίες φαίνεται πως δεν έχεις δώσει την προσοχή που χρειάζονται. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως πρέπει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά του συντρόφου σου, καθώς θα σου δείξουν αυτά που ενδεχομένως να μην μπορεί να εκφράσει αλλιώς. Αν είσαι ελεύθερος χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε μία γνωριμία που τώρα εξελίσσεται, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια δείγματα τα οποία θα είναι «παραπλανητικά».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος αλλά και ανησυχία αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε προσπάθεια απομάκρυνσης από αυτά που σε αγχώνουν. Βέβαια αυτή ίσως να μην είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση μιας και φαίνεται πως με αυτά που δεν θα ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα θα σε περιμένουν την επόμενη! Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων μιας και είναι αυτές που μπορούν να καθορίσουν και την εξέλιξη αλλά και το κλίμα στη δουλειά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να αγνοούσες και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας, δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Καλό θα ήταν να ακούσεις και την άποψη των οικείων σου προσώπων μιας και αυτή η εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να αφορούν το σπίτι και τους οικείους σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σου περάσουν «διπλά μηνύματα» και τελικά να μπερδέψουν περισσότερο να ζήτημα παρά να το ξεκαθαρίσουν. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και με αυτά που λες αλλά και με αυτά που «μεταφράζεις», μιας και η εμπλοκή του Ποσειδώνα στα αστρολογικά δρώμενα δείχνει παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος που θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει και να κάνει εντύπωση, λέγοντας πράγματα τα οποία ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα βέβαια φαίνεται πως εσύ δεν θα είσαι σε διάθεση να τις διευθετήσεις. Προσπάθησε να μην τις αποφύγεις καθώς όσο περισσότερο εσύ θα τρέχεις μακριά τους τόσο εκείνες θα έρχονται κοντά σου! Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή κάποιες συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά, μπορεί να περάσουν λανθασμένα μηνύματα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/3 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να κρατάς «μικρό καλάθι» ιδιαίτερα απέναντι σε πληροφορίες οι οποίες φτάνουν σε εσένα και αφορούν άλλα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να εντείνει τη σύγχυση στην επικοινωνία, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στις αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες κινήσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Ενδεχομένως να μην είναι οι κατάλληλες ημέρες προκειμένου να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση γεγονότων του παρελθόντος, αλλά και την εμπλοκή τρίτων σε ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε διάφορες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένα ζητήματα, οι οποίες κρατούν το ενδιαφέρον σου. Καλό θα ήταν τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς από αυτή φαίνεται πως θα εξαρτηθούν πολλά.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς, έσοδα και έξοδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει αυτή την εβδομάδα ακατάλληλη για νέες αγορές, καθώς ίσως παρασυρθείς και αγοράσεις πράγματα τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και σε οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με το ταμείο σου, ώστε να μην υπάρξει κάποιο έλλειμμα σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα παρόλα αυτά όμως -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποιες συζητήσεις που θα υπάρξουν σε αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος η εμπλοκή του Ποσειδώνα στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας ίσως δημιουργήσει παρανοήσεις ή ασάφειες ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η επόμενη εβδομάδα είναι περισσότερο ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές συμφωνίες και οι συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών συμφωνιών είναι ένα σενάριο που θα υπάρξει για αυτή την εβδομάδα. Οι συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τη δουλειά χρειάζονται προσοχή ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις το ρίσκο και να προτιμήσεις τις «συντηρητικές» κινήσεις στα επαγγελματικά ζητήματα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα σε φέρνουν στο προσκήνιο και δείχνουν πως θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές χρειάζονται ειλικρίνεια προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν και να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι «απατηλές» και θα πρέπει να το έχεις κατά νου, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει μπερδεμένα συναισθήματα και μπερδεμένες σκέψεις. Η συναισθηματική υπερχείλιση είναι ένα σενάριο αυτών των ημερών αλλά αν προσπαθήσεις είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να την κατευνάσεις. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες αλλά και σε πράγματα που θα ειπωθούν σε συζητήσεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς μερικά από αυτά που φαίνεται πως θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το κλίμα είναι πιθανόν να σχετίζεται με κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Μη διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε περίπτωση που νιώσεις πως υπάρχουν «θολά σημεία» σε συγκεκριμένα ζητήματα. Απόφυγε να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να φέρεις εις πέρας, καθώς αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο αυτής της εβδομάδας.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE