0

Όλοι γνωρίζουμε τους κλασικούς χαρακτήρες, που αναδείχθηκαν μέσα από τις διάσημες ταινίες κινουμένων σχεδίων Disney. Πολλοί καλλιτέχνες παίρνουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες από τις αγαπημένες ταινίες και τους τοποθετούν σε κάθε είδους καταστάσεις και σκηνικά, αναδημιουργούν τις αφίσες των ταινιών και άλλα πολλά, δίνοντάς τους νέα, πιο σύγχρονη πνοή.

Ο καλλιτέχνης, γνωστός ως Onefairyfail στο Instagram δημιούργησε μία σειρά από χιουμοριστικές φωτογραφίες, υπό τον τίτλο «Phone Fairy Fails», οι οποίες απεικονίζουν πώς θα ήταν εάν γνωστοί χαρακτήρες της Disney είχαν κινητά, ή άλλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανέφερε σε συνέντευξή του πως απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά σκηνικά για τα οποία εμπνέεται από την καθημερινή ζωή, αναζητώντας «έξυπνους» τρόπους να συσχετίσει τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων με την πραγματική ζωή.

Την ιδέα για τη σειρά «Phone Fairy Fails» την εμπνεύστηκε χαζεύοντας φωτογραφίες στα social media, με όλη αυτή τη χρήση φίλτρων και photoshop για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα προφίλ των διαφόρων χρηστών. Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε πως θα είχε ενδιαφέρον ο ίδιος να χρησιμοποιούσε το photoshop για περισσότερη πλάκα, αποτυπώνοντας το πώς θα έμοιαζαν δημοφιλείς χαρακτήρες των ταινιών της Disney αν χρησιμοποιούσαν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα της εποχής μας!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

πηγή: monopoli

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE