0
  • Ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην Attica Green Expo, το μεγαλύτερο Eco Meet της Χώρας, η οποία είναι η 2η ετήσια συνάντηση Δημοσίων & Ιδιωτικών Φορέων παρουσιάζοντας τα έργα, τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία τους, τα οποία αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παράλληλα διοργανώνεται το ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:

“Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, και το Φορέα Διοργάνωσης Θεματικών Εκθέσεων Attica Green Expo.

Το 4ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί από την Παρασκευή 26 έως το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι Προσυνεδριακές Εκδηλώσεις του συνεδρίου προγραμματίζονται να υλοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 24-25 Μαΐου 2023, στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Το Συνέδριο αποτελεί, παράλληλα, την 4η Ετήσια Συνάντηση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών, των 332 Δήμων της χώρας, που συμμετέχουν στο «Εθνικό Δίκτυο Τεχνογνωσίας & Επικοινωνίας Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ – Δίκτυο Ξενοφών».

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΒΟΧΑ