0

Άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο το απόγευμα η έκθεση σκαφών στο Ναύπλιο μετά τα εγκαίνια που συνοδεύτηκαν με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και προωθητικές δράσεις μέσω της έκθεσης τοπικών προϊόντων. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο λιμάνι που είναι γεμάτο από πολυτελή γιοτ και ο κόσμος ξεχύθηκε για να απολαύσει τη βόλτα του δίπλα στη θάλασσα. Αυτό που μαγνήτισε ντόπιους και επισκέπτες εκτός από τα εντυπωσιακά πλεούμενα, ήταν τα άψογα εκτελεσμένα χορευτικά στην Πλατεία Φιλελλήνων, τα οποία απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.

Το 7ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει έως τις 4 Μαΐου και αφορά κατά κύριο λόγο εξειδικευμένους ship brokers που ενδιαφέρονται να ναυλώσουν σκάφη για τους πλούσιους πελάτες τους.

Το MEDYS διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Οι brokers μπορούν να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Αυτή τη στιγμή πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη αν το λιμάνι του Ναυπλίου χωρούσε περισσότερα σκάφη, καθώς 20 από αυτά που αιτήθηκαν συμμετοχής έμειναν εκτός.

Η Αργολική πρωτεύουσα για λίγες ακόμα μέρες θα είναι το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

πηγή: anagnostis

You may also like

Comments

Leave a reply