0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17 Οκτωβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για τη διευθέτηση αισθηματικών και οικονομικών υποθέσεων, καθώς και για κάποια θέματα τα οποία αφορούν συλλογικότητες, ομάδες ανθρώπων και τα «κοινά» σε γενικότερο πλαίσιο. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα ευνοήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τα παραπάνω. Αν έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ατόμων δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι «ευθύνες» σου σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή να σου δοθεί και ένας νέος ρόλος που σου ταιριάζει καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 13/10 δείχνει πως μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα σε μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος θα εξελιχθεί πάρα πολύ καλά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου δεν θα σας φέρουν μόνο κοντά στην καθημερινότητα αλλά θα σας φέρουν και ουσιαστικά κοντά, για αυτό προσπάθησε να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Οι ευνοϊκές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες δείχνουν πως θα κερδίσεις νέους συμμάχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να γίνουν «κάτω από το τραπέζι», καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17/10 μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν όχι μόνο κάποιες δουλειές που έχεις σε εκκρεμότητα αλλά και αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο του Ηλίου που βρίσκεται το ζώδιο του ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 όμως η εύνοια του θα είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καθημερινότητα σε γενικότερο πλαίσιο και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό θα γίνει με ακρίβεια στις 13/10. Αυτή η όψη φαίνεται πως θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο πιθανό να βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή να το γνωρίσεις σε έναν επαγγελματικό χώρο. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, αρκεί να του αφιερώσεις λίγο χρόνο, κάτι το οποίο ίσως να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Η ευνοϊκή όψη του Ήλιου με το Δία συνηγορεί στο παραπάνω σενάριο και δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα ευκαιρία, μία επαγγελματική πρόταση ή ένα οικονομικό μπόνους. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως μην τα αφήσεις να πάρουν την προσοχή σου από τις ευκαιρίες που φαίνεται πως θα υπάρξουν.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και μπορεί να φέρει από μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό μέχρι και ένα ταξίδι ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Αυτή η βδομάδα θα είναι σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν το κομμάτι κοινωνικών επαφών, συναντήσεων, γνωριμιών αλλά και τον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως μία γνωριμία που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα θα κάνει αισθητή την παρουσία της, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα τη βοηθήσει να αποκτήσει γερές βάσεις που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη της. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα ή κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα βρεις ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα δε φαίνεται πως θα βρίσκονται στις προτεραιότητες του αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχουν άλλα ζητήματα τα οποία θα σε κρατούν απασχολημένο. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία θα δημιουργήσει ευκαιρίες για κοινωνικές/επαγγελματικές επαφές, οι οποίες θα παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη θεμάτων που αφορούν τη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν δημιουργήσει άγχος και ύστερα να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και αυτή η ευνοϊκή όψη θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν την οικογένεια, το σπίτι αλλά και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει σε εσένα και ένα «δώρο» μέσα από μία καλή οικονομική συμφωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης εξάγωνου τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 13/10. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον και να ανακαλύψεις πως εκτός από τις κοινές εργασιακές υποχρεώσεις έχετε και αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η προσέγγιση ζητημάτων τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό με λογική και υπομονή, θα βοηθήσει στην αποφυγή παρεξηγήσεων με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει καλά νέα για εσένα όσον αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα καθώς και κάποιες δουλειές που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Ακόμα δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συζητήσεις για θέματα του οικονομικού τομέα, οι οποίες θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Την Κυριακή 17/01 θα πραγματοποιηθεί μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, η οποία μπορεί να σε βάλει σε παιχνίδια επίδειξης δύναμης και ισχύος. Κράτησε απόσταση από αυτά και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή στην εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εσένα ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από την αρμονική όψη Ήλιου/Δία αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κι άλλη μία αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο (13/10). Με την επιρροή αυτής της όψης φαίνεται πως μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσει να σοβαρεύει ή ένα φλερτ θα εξελιχθεί σε μία νέα και σταθερή σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτές οι ημέρες θα δώσουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα όμως δεν φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς οι συγκυρίες θα είναι τέτοιες που θα οδηγήσουν στη διευθέτηση τους χωρίς ιδιαίτερα ζητήματα. Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βοηθήσει στο να διευθετηθούν ουσιαστικά τα θέματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καθημερινότητά σου και έπειτα κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη μιας συμφωνίας ή μιας οικονομικής διευθέτησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (13/10). Αυτή η όψη συνηγορεί στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα καθώς ενδεχομένως να φέρει κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή και θα διευθετήσουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να είχαν δημιουργήσει απόσταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποια θέματα που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα όχι μόνο δεν θα σας απομακρύνουν, αλλά θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Ήλιου και του Δία αλλά και της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνηγορούν σε μία ευνοϊκή εβδομάδα και στον επαγγελματικό τομέα. Οι οικονομικές υποθέσεις φαίνεται πως θα έχουν «την τιμητική τους» και ίσως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις τις οποίες θα διαπραγματευτείς πολύ καλά και θα βγεις κερδισμένος. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι να αποφύγεις την παρόρμηση, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα τα οποία δεν ισχύουν.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και αποτελεί το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη φέρνει εύνοια ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα, καθώς και κάποιες προσωπικές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην πήγαιναν έτσι όπως ακριβώς ήθελες το τελευταίο διάστημα. Οι συγκυρίες που θα προκύψουν -ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα- θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσένα και θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις αλλά και να πάρεις τη σωστή απόφαση για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από την ευνοϊκή όψη Ήλιου/Δία θα πραγματοποιηθεί άλλη μία μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 13/10. Έτσι λοιπόν αυτή η εβδομάδα συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση, μία νέα γνωριμία, ένα φλερτ ή ακόμα και μία έκπληξη στον αισθηματικό τομέα. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, να μοιραστείτε κοινούς στόχους, να κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον, αρκεί να μην αφήσεις προς το τέλος εβδομάδας κάποιες εγωιστικές συμπεριφορές να ρίξουν «σκιά» στα σχέδια σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς ακόμα και αν προκύψουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις και κάποια ζητήματα τα οποία θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου, θα έχεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς!

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι κάποια οικονομικά ζητήματα και κάποιες υποθέσεις, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ταμείο σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία οικογενειακή υπόθεση ή θα συμβάλει στη διευθέτηση μιας υποχρέωσης η οποία σε απασχολεί αρκετά. Αυτή την εβδομάδα όπως και τις προηγούμενες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου, μιας και φαίνεται πως οι ανάγκες σου θα αρχίσουν να αυξάνονται και ίσως να προχωρήσεις σε κάποιες παρορμητικές αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο (13/10) δείχνει πως ίσως υπάρξει είτε μία συνάντηση είτε μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και τις προθέσεις αυτού του ατόμου αλλά και αν και κατά πόσο καλύπτει τις δικές σου αισθηματικές ανάγκες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο σε κοινές δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου αρκεί να μην περιλαμβάνουν βόλτες στα μαγαζιά, μιας και φαίνεται πως αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έξοδα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να παρατηρήσεις πως κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά δεν κινούνται με το ρυθμό που θα ήθελες, κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην αφήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα να επηρεάσουν τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και εμπιστεύσου τη ροή των γεγονότων.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου μία εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα -όπως φαίνεται πως είναι και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος- καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να εστιάζεις στη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων, κάτι το οποίο θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και φαίνεται πως θα είναι «υπεύθυνο» για κάποιες νέες γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αυτές οι γνωριμίες δεν θα είναι μόνο αισθηματικού χαρακτήρα καθώς φαίνεται πως μπορεί να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα με τα οποία θα γίνεται είτε καλοί φίλοι είτε συνεργάτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 13/10 φέρνει στο προσκήνιο ένα αισθηματικό σου ζήτημα, το οποίο φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά, όμως θα έχεις τον τρόπο να το διευθετήσεις αρκεί να το προσεγγίσεις με υπομονή. Ένα φλερτ το οποίο υπήρχε το προηγούμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή μία γνωριμία να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ βοηθητικές καθώς η επικοινωνιακή διάθεση αλλά και η ανάγκη σας να αλλάξετε παραστάσεις, θα σας βάλουν στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε πράγματα για εσάς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο κι αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα είναι ικανά να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και τη διπλωματία σου, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως η απρόσκοπτη εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων θα περάσει μέσα από την επικοινωνία.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου μία νέα και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν αρκετές αστρολογικές συγκυρίες οι οποίες θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και μπορεί να φέρει μία λύση, η οποία θα έρθει σαν «Μάννα εξ Ουρανού» σε ένα ζήτημα το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό για εσένα. Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως με αυτή την όψη φαίνεται πως θα μπορέσουν να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, τα οποία σου είχαν δημιουργήσει πίεση και άγχος τις προηγούμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 13/10 και θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, τα οποία μπορεί να υπήρξαν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και αφορούν περισσότερο ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως και κάποιες παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάτι το οποίο θα προσθέσει πόντους στην αυτοπεποίθησή σου, όμως προσπάθησε να μην πάρεις μία παρορμητική απόφαση σχετικά με την εξέλιξη του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά -όχι απαραίτητα το αντικείμενο της δουλειάς όσο κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον- θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τα οποία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται πως θα εξελιχθεί προς όφελος σου.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 15/10, προσφέρει απλόχερα εύνοια! Τα πρώτα δείγματα αυτής της εύνοιας θα έρθουν στα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται πως θα αρχίσουν να διευθετούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μάλιστα ακόμα και ζητήματα τα οποία είναι αρκετά απαιτητικά φαίνεται πως μπορούν να επιλυθούν με την παρέμβαση προσώπων που θα λειτουργήσουν σαν «από μηχανής Θεοί». Κάποιο ευχάριστο νέο που αφορά μία σχέση ή μία συνεργασία είναι πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από το τρίγωνο Ήλιου/Δία άλλη μία ευνοϊκή όψη για εσένα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 13/10. Αυτή η όψη θα βοηθήσει στη θετική εξέλιξη μιας γνωριμίας η οποία μπορεί να μην είχε δώσει δείγματα σταθερότητας μέχρι στιγμής. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η καλή σου διάθεση θα αποτελέσει πόλο έλξης για το ταίρι σου και θα σας «ξεσηκώσει» για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως μέσα στο μυαλό σου τις έχεις ήδη διευθετήσει και τις έχεις ήδη τακτοποιήσει. Ο τρόπος που θα τις προσεγγίσεις θα δείξει και την εξέλιξή τους και φαίνεται πως η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση τους. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις και ένα καλό νέο όσον αφορά μία συνεργασία ή ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους οι οποίοι σου δημιουργούν άγχος και από πηγές αρνητικών συναισθημάτων και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και θα βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος, το οποίο σε έχει κουράσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η αισιοδοξία θα επανέλθει!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη μία θέση από την οποία μπορεί να σου δημιουργεί εσωστρέφεια, όμως το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 13/10 θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ρεαλιστικά μία αισθηματική σου υπόθεση και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ για να κάνεις τις επιλογές σου και να πάρεις αποφάσεις σου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται πως θα κάνει ξανά την εμφάνιση του, όμως η παρόρμηση δεν θα είναι καλός σύμβουλος για οποιαδήποτε απόφαση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό ζήτημα. Το τρίγωνο του ήλιου με το Δία και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνηγορούν σε θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα, αρκεί να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Προσέγγισε οτιδήποτε σε απασχολεί με ψυχραιμία και ρεαλισμό και είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να το διευθετήσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in LIFE