0

Τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή του Επιμελητηριού Κορινθίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ήταν το θέμα συνέντευξης τύπου που έδωσαν τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου. Εδώ καλό είναι να κάνουμε σαφές ότι η συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε από τα μέλη, χωρίς την συμμετοχή του προέδρου δηλαδή. Κάτι που στους ανθρώπους του Επιμελητηρίου μπορεί να φαντάζει απολύτως σωστό (μετά των τελευταίων εξελίξεων), όμως στα επιμελητηριακά γεγονότα, θεωρούμε, θα γραφτεί με μελανά γράμματα, όχι μόνο αυτή καθεαυτή η συνέντευξη παρωδία, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί και ως εκτός θέματος, αλλά ολόκληρη η περίοδος που διανύσαμε και διανύουμε μέχρι να φτάσουμε (επιτέλους) στις επόμενες εκλογές. Ο απολογισμός αποτελεσμάτων της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στη Δ.Ε.Θ έχουμε την εντύπωση πως μετατράπηκε σε  ιδιότυπη “απολογία” και μάλιστα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.

Στο άχαρο αυτό περιβάλλον λοιπόν (πριν η αυταρχική διοίκηση της μειοψηφίας για κάποιους και τώρα η διοίκηση της τροπολογίας για άλλους) θα πρέπει οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες να γίνουν θεατές παράδοξων γεγονότων. Όπως για παράδειγμα αυτή η συνέντευξη τύπου που ναι μεν είχε ένταση (λαμπρή εξαίρεση ο κ. Τάκης Λουζιώτης), αντεγκλήσεις μέχρι και μεταξύ δημοσιογράφων (!), καταγγελία για τον Οικονομικό Επόπτη κ. Απόστολο Καϋλάνη, πολύ μικρή αναφορά στο θέμα της συνέντευξης, καχυποψία, αλλά δεν είχε αρχή, μέση αλλά ευτυχώς είχε τέλος, και τι τέλος! Οι ίδιοι οι οποίοι εγκαλούν τον πρόεδρο  κ. Παναγιώτη Πιτσάκη για την συμπεριφορά του, να λογοκρίνουν (αν είναι δυνατόν) δημοσιογράφο για την ερώτηση που τους απεύθυνε, λέγοντας του ότι η ερώτηση του ήταν «φαιδρή»!!! Εντύπωση μεγάλη μας προκάλεσε ότι ενώ ο κ. Κουκουλάκης Σωτήρης λογόκρινε τον κ. Σπύρο Μασούρη λέγοντάς του ότι η ερώτηση του είναι «φαιδρή», κανείς από τα παρευρισκόμενα μέλη της διοικητικής επιτροπής δεν έδειξε τα αντανακλαστικά που θα περιμέναμε, αντιθέτως θα λέγαμε περιορίστηκαν στο γεγονός της επεξήγησης ότι δεν χαρακτήρισε τον κ. Μασούρη «φαιδρό» αλλά την ερώτηση που έκανε!  

Η δική μας άποψη για την συνέντευξη τύπου φιλοξενήθηκε και στο My Radio 89.6 στην εκπομπή του κ. Θύμιου Τσαρμπού που σας παραθέτουμε παρακάτω, όπως σας παραθέτουμε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου της Διοικητικής Επιτροπής, αμοντάριστη, έτσι ώστε ο καθένας να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

 

 

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ON-TIME NEWS