0

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, συζητάμε με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Σικυωνίων με την παράταξη «Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιστεύο, κ. Τάσο Μαγκιρίδη. 

Σε μία συζήτηση όπου ο κ. Μαγκιρίδης ανέπτυξε τις απόψεις του για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Σικυωνίων, απάντησε στο γιατί θέτει υποψηφιότητα με τον Δημήτρη Πιστεύο για Δήμαρχο, κυρίως όμως μίλησε για την επόμενη μέρα του Δήμου, έχοντας με μια νέα Δημοτική Αρχή.

Ήταν αρκετά καυστικός με τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Σταματόπουλο, καθώς τον κατηγόρησε για το μείγμα προχειρότητας έργων και “τσαπατσουλιάς”, ότι το αποτέλεσμα διοίκησης του επί 17 χρόνια στον Φενεό και 13 στην ενοποιημένο Δήμο Σικυωνίων, χαρακτηρίζεται από χαμένες ευκαιρίες διότι τα παραδοτέα έργα είναι τα ελάχιστα σχετικά με τα χρόνια, η δε συντήρηση αυτών σχεδόν ανύπαρκτη.  Στάθηκε στο γεγονός ότι από άκρη σε άκρη του Δήμου, η “φροντίδα” που έχει δείξει στη νέα γενιά (σχολεία, χώροι άθλησης – πολιτισμού, επαγγελματικές  ευκαιρίες, κτλ) είναι τόσο απογοητευτική που την απομακρύνει από τον τόπο της!

Μίλησε όμως και για την επόμενη μέρα του Δήμου, με Δήμαρχο τον Δημήτρη Πιστεύο. Έκανε λόγο για μία ομάδα υποψήφιων συμβούλων μέσα από την κοινωνία και όχι υποψήφιων συμβούλων “ψηφοφόρων” μέσα από μηχανισμούς. Κατέληξε με την προτροπή προς τους Δημότες, να κρίνουν τα τόσα χρόνια διοίκησης του απερχόμενου Δημάρχου και τα αποτελέσματα της και να συγκρίνουν με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της «Επόμενης Μέρας».

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA