…μην είναι μόνα τα καημένα τα φασόλια
Υλικά:
1 πράσο κομμένο κομματάκια
1 πιάτο περίπου σπανάκι ψιλοκομμένο
λίγα αντίδια βρασμένα
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι τριμμένο στο ρεντέ
1/3 ματσάκι άνηθο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι αλεύρι κοσκινισμένο
1 μικρή μπύρα 250 γρμ
πιπέρι αρκετό
Όλα μαζί σε μία λεκανίτσα να δέσουν τα υλικά και να γίνουν μία πυκνόρευστη μάζα. Καυτό λάδι στη φριτέζα, βουτάτε το κουτάλι σε νερό παγωμένο και ρίχνουμε μία μία κουταλιά . Με την τρυπητή κουτάλα γυρίζω συνέχεια τα κεφτεδάκια και τα τοποθετώ μόλις γίνουν σε απορροφητικό χαρτί. Πεντανόστιμα φίλοι μου ακόμα και για τα παιδία που θα τα τρων σαν ..κεφτεδάκια.
Πηγή : Αγιορείτικη Μαγειρική Κληρονομιά
Comments