0
Ένα από τα πιο γνωστά διατηρητέα νεοκλασικά κτίρια στο κέντρο της Πάτρας, μετατράπηκε σε boutique Ξενοδοχείο 5 Αστέρων*. Μία νέα υψηλής αισθητικής πρόταση για εγγυημένη διαμονή.

  • Ιδανική εξόρμηση σε προορισμούς πόλης
Είτε προγραμματίζετε να επισκεφθείτε την πόλη της Πάτρας για τουρισμό είτε βρεθείτε για επαγγελματικούς λόγους, το The Bold Type Hotel είναι μία αξιόλογη πρόταση για την διαμονή σας και το φαγητό σας, ενώ η τοποθεσία στο οποίο βρίσκεται το διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, σας προτρέπει να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως το κάστρο και το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο.
  • Υψηλών προδιαγραφών διαμονή και υπηρεσίες
Η κατασκευή και συνεχή συντήρηση του διατηρητέου κτιρίου τοποθετείται από τα τέλη του 1800 έως τις αρχές του 1910.
Σήμερα, με την αναστήλωση και αναπροσαρμογή των χώρων, το ξενοδοχείο σε συνεργασία με έμπειρους αρχιτέκτονες, δημιούργησαν 10 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, εξοπλίζοντάς τα με επώνυμα συστήματα ύπνου coco-mat και άλλα, ιδίων προδιαγραφών, προϊόντα και υπηρεσίες. Σεβόμενοι τον χαρακτήρα του κτιρίου, κατά την διάρκεια της μελέτης και των εργασιών, έγινε αποκατάσταση και όχι αντικατάσταση των στοιχείων αρχιτεκτονικής των περασμένων αιώνων, διατηρώντας το κτήριο ως ένα έργο τέχνης για την αρχιτεκτονική ιστορία της Πάτρας. Επίσης, ο μαγευτικός κήπος στο πίσω μέρος του κτιρίου μετατράπηκε σε ένα fine dining εστιατόριο το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για το διάλειμμά σας μέσα στην μέρα, για το πρωινό σας ή και το μεσημεριανό σας γεύμα.
  • Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον χώρο του ξενοδοχείου
Όσοι από εσάς το επισκεφθούν τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θερινό σινεμά στον κήπο του, προβάλλοντας αριστουργηματικές ταινίες σε συνεργασία με τον «Κινητό Κινηματογράφο Πατρών», αλλά και άλλες σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου όπως και όλο το προσωπικό εγγυούνται να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη εξυπηρέτηση με σεβασμό, ήθος και ευγένεια, όπως αυτή αρμόζει σε έναν τέτοιου χαρακτήρα, χώρο.

You may also like

Comments

Leave a reply