0

   Ένα promo βίντεο, που παρόμοιό του πολύ δύσκολα θα βρει κανείς, της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου, προβάλλεται και διαφημίζει με τρόπο ευφάνταστο, χιουμοριστικό και έντονα μεταδοτικό την υπέροχη και μοναδική Κρήτη.

Το βίντεο έχει πρωταγωνιστή έναν τρελό ομογενή επιστήμονα ο οποίος βρήκε στη ρακή το αντίδοτο για τον… κορωναϊό! Αμέσως καταστρώνει ένα μεγαλεπήβολο βάσει του οποίου έπρεπε μέσα σε 24 ώρες να ψεκαστεί ολάκερη η Κρήτη! Αποστολή-ευκολάκι για τους RAKIBUSTERS, τρεις αποφασισμένους Κρητικούς καζανάρηδες δηλαδή,  οι οποίοι φορτώθηκαν τα τσιμπράγκαλά τους και σάρωσαν το νησί, ψεκάζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Τα θετικά νέα από την καταπολέμηση του ιού, ταξιδεύουν στα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου, με τα πλάνα να εναλλάσσονται σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία και… Κίνα, ενώ η κανονικότητα ξανακάνει την εμφάνισή της στη μεγαλόνησο, μέσα από εικόνες που όχι απλά σε μεταφέρουν στην πανέμορφη Κρήτη, αλλά σου μεταδίδουν την… ντόπα αισιοδοξίας την οποία εξ αρχής ήθελαν να περάσουν οι συντελεστές της εκπομπής.

You may also like

Comments

Leave a reply