0

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του δημαρχιακού οχήματος 4Χ4 στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας. Το αυτοκίνητο παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας-Ταξίαρχου Χαράλαμπου Τετράδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Α.Τ Βέλου Βόχας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, της επιτροπής παραλαβής καθώς επίσης και Αστυνομικών Ν. Κορινθίας.

(video korinthia.net.gr)

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι “η Αστυνομία έχει τεράστιες ανάγκες και γι αυτό σκεφτήκαμε πριν από έναν χρόνο να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση ώστε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο της”. Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Τετράδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την χορηγία του οχήματος και τόνισε ότι “η πράξη αυτή δείχνει αναγνώριση του έργου της Αστυνομίας και πως παραμένει ισχυρή η εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας, Δημοτών και Δημοτικής Αρχής”.

Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την βοήθειά του ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς φρόντισε να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στο Α.Τ Βραχατίου και στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας και τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι αρωγοί και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΒΟΧΑ