0

Ο Α.Ο. Λουτράκι στέφθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κορινθίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις σεζόν.

Η φετινή διαδρομή μόνο εύκολη δεν ήταν. Στο φινάλε της χρονιάς, η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με δυσκολίες. Ωστόσο, απέδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα και συνοχή, καταφέρνοντας να παραμείνει ενωμένη χάρη στις αρχές της Διοίκησης, που ξέρει να κρατάει γερά το τιμόνι και τη διαρκή στήριξη του κόσμου της.

Ο τελικός ξεκίνησε με την αγωνία να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του ΑΟΛ ήταν συγκλονιστική! Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά τους να φτάσουν στη νίκη, δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες, με δύο δοκάρια και διαδοχικά τετ-α-τετ που κράτησαν το κοινό με κομμένη την ανάσα.

Η λύτρωση ήρθε στην παράταση, όταν ο Νίκος Γκούμας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα το πολυπόθητο τρόπαιο. Ένα γκολ που δικαίωσε τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς και προκάλεσε ξέσπασμα χαράς στην κερκίδα.

Η Διοίκηση και η ομάδα συγχαίρουν όλες τις ομάδες της Κορινθίας για την προσπάθεια και το αγωνιστικό τους πνεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Α.Ο. Λουτράκι συνεχίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια ενότητα και τη στήριξη του κόσμου του, κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία.

You may also like

Comments

Leave a reply