0
Η Λαογραφική Στέγη Κορίνθου έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:30, στην ιστορική πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια) στην πόλη της Κορίνθου. Το φεστιβάλ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε την πλούσια ελληνική παράδοση μέσα από την τέχνη του χορού. Φέτος, η εκδήλωση θα φιλοξενήσει χορευτικούς συλλόγους και ομάδες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ένα θέαμα γεμάτο ζωντάνια, χρώμα και μουσική.

Συμμετέχοντες Σύλλογοι:

Αρκάδων Δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Φιχτιών «Σάμινθος» ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Περιφερειακό Τμήμα Χορού ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αθικίων Επιπλέον, θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα και το παιδικό τμήμα της Λαογραφικής Στέγης Κορίνθου.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά:

Γιάννης Παυλόπουλος – Βιολί/Τραγούδι Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – Κλαρίνο Ιορδάνης Κουζηνόπουλος – Λαούτο Γιάννης Γευγελής – Κρουστά Χαράλαμπος Μουρούζης – Λύρα Πόντου Πετρούλα Γιόβα – Τραγούδι Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίου (ΚΕ.Π.Α.Π), με μεγάλο υποστηρικτή την εταιρεία HELM HELLAS SA – NIKO. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σε αυτή τη γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για εμάς και θα συμβάλλει στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη παράδοση, χορό και πολιτισμό. Η Λαογραφική Στέγη Κορίνθου είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προώθηση της ελληνικής λαογραφίας και πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA