0
  • Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση καθώς στις 11/6 ο Άρης από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προκαλώντας έντονες καταστάσεις σε οικονομικές και προσωπικές σχέσεις.

Η επιθυμία να επιβάλουμε την άποψή μας και να ελέγξουμε πρόσωπα και συμπεριφορές είναι πιθανό να πυροδοτήσει την έντονη αντίδραση των προσώπων με τα οποία συνομιλούμε και να υπάρξουν σφοδρές κόντρες και αντιδικίες.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αφήσουμε στο περιθώριο ανασφάλειες και φόβους που μας οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις.

Παράλληλα καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις γιατί είναι εύκολο να οδηγηθούν σε αδιέξοδο λόγω των εντάσεων και των σφοδρών αντιπαραθέσεων που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 12/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες οδηγώντας σε σκληρά λόγια και συζητήσεις που κυρίως θα πραγματοποιηθούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Καλό είναι να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας με αδέρφια ξαδέρφια και κολλητούς φίλους από λεγόμενα που αργότερα θα μετανιώσουμε γιατί είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί απέναντι τους.

Στις 14/6 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε και εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες που θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην επαγγελματική μας ζωή. Σπουδαίες ιδέες και προτάσεις για συνεργασίες θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προσπαθήσουμε για καινούργια πράγματα που μας εμπνέουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο τέλος της εβδομάδας καθώς στις 16/6 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες προκαλώντας αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές.

Είναι επιβεβλημένο να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την φλερτίζουσα διάθεση μας σε επιλογές στην προσωπική μας ζωή που θα τραυματίσουν την σχέση μας.

Παράλληλες καταστάσεις θα μας δώσουν προσωρινά ικανοποίηση όμως αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι στον σύντροφό μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε καινούργιους έρωτες καθώς είναι εύκολο λόγω αυταπατών να παρασυρθούμε σε επιλογές που αργότερα θα κατανοήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλες για εμάς.

 

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ