0
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός η εκδήλωση που αφορούσε το θέμα “Βία μεταξύ των ανηλίκων στο χώρο του σχολείου, στους δρόμους και στις πλατείες”.

Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 1ου 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ομιλητής  στην εκδήλωση αυτή ήταν ο Ψυχίατρος Παιδιών – Εφήβων Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής Ενηλίκων, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης εξαρτήσεων ΑΡΓΩ-ΟΚΑΝΑ κ. Χάρης Καραμπέτσος.

Η δημοτική αρχή εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα θα είναι πάντα αρωγός πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την πρόληψη, αλλά και τους τρόπους διαχείρισης και αποτροπής τέτοιων φαινομένων μέσα από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.

Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε τα παιδιά μας και μαζί να βρούμε τον τρόπο να τα κατανοήσουμε  και να αφουγκραστούμε τους κινδύνους.

 

You may also like

Comments

Leave a reply