0

Άλλη μία διοργάνωση με την επωνυμία 39α Θώδεια πέρασε στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού στο Λουτράκι την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμέτοχη σωματείων από όλη την Ελλάδα. Συμμετείχαν 80 σωματεία με 600 αθλητές και αθλήτριες.

Τα Θώδεια χωρίστηκαν όπως κάθε χρόνο σε δύο ενότητες. Το πρωί έγιναν τα αγωνίσματα της σφυροβολίας και δισκοβολίας στην Τρίπολη (λόγω μη ύπαρξης κλωβού στο Λουτράκι) ενώ το απόγευμα έγιναν τα υπόλοιπα αγωνίσματα στο Λουτράκι.

Σημειώθηκαν καλές επιδόσεις και αρκετοί αθλητές μπόρεσαν να πιάσουν τα όρια, που τους δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Παραβρέθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ ο Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, η Ειδική Γραμματέας Βούλα Παχατουρίδου, το μέλος του ΔΣ Γιάννης Μπόλλας και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος στην ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη. Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος Κώστας Βινατσέλας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιώργος Ψυχογιός.

Από τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Τάσος Σακελλάρίου, Σωτήρης Πέρρας και Θεώνη Μαυροματίδου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Πρωτόπαπα, Παναγιώτης Πέτρου, Αργύρης Μέξιας, Άλκης Δρίτσας και Γιώργος Δρούγκας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με την οικονομική στήριξη του οποίου, έγιναν οι αγώνες.

Επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την χορηγία της.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της διοργάνωσης γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνονται οι αγώνες.

Στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη. Στην Σχολή Μηχανικού και το 747 ΕΤΜΧ για το υλικό που μας παρείχαν.
Ραντεβού το 2025 για τα επετειακά 40α Θώδεια.

You may also like

Comments

Leave a reply