0

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι έντονη καθώς υπάρχουν πολλές αστρολογικές όψεις και μετακινήσεις πλανητών που θα μας απασχολήσουν.

Αρχικά στις 3/6 το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα τον Υδροχόο μπορεί να χαρίσει σημαντικά κέρδη αλλά και καθοριστικές ευκαιρίες που θα αλλάξουν καταλυτικά την προσωπική μας πορεία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους, το ζώδιο της κυβέρνησης του.

Μας ωθεί να επικοινωνήσουμε με ευκολία και να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα απογειώσουν την επαγγελματική μας πορεία.

Η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον είναι καθοριστικός παράγοντας ώστε να εξομαλυνθούν σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στις 4/6 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να προχωρήσουμε σε επικερδείς συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία.

Παράλληλα, διεισδυτικότητα και αισιοδοξία δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών μας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους αναδεικνύοντας την ανάγκη για έντονη ερωτική ζωή που θα μας ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε υποκειμενικές συμπεριφορές που δεν θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ανάγκες των αγαπημένων μας.

Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Απογοήτευση και κατήφεια δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά και δεν αποκλείεται να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε επαγγελματικές συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια στο παρασκήνιο που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε όπως επιθυμούμε.

Στις 9/6 ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο, ζώδιο που παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία. Οι ρυθμοί πέφτουν καθώς αφοσιωνόμαστε σε οικονομικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις.

Επιβεβλημένο είναι να μην εγκλωβιστούμε πεισματικά στις επιθυμίες μας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολικός συντηρητισμός σε επίπεδο εξόδων που θα ξενίσει αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

 

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ