0
  • Το 3ο Athens Cocktail Festival ανοίγει τις πόρτες του στις 7 και 8 Ιουνίου στην πιο φαντασμαγορική βεράντα με την ομορφότερη θέα σε όλη την Αθήνα.

Εκεί θα απολαύσουμε κορυφαία brand μέσα σε εκπληκτικά cocktail, αλλά και live DJ Sets, από τους γνωστούς παραγωγούς του Best 92.6, Άννα Αναστασίου και Πάνο Λάκατζη, δίνοντας το vibe και ανεβάζοντας την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη.

Οι επιλογές σε cocktail θα ξεπερνούν τις 45 και θα σερβίρονται, σε party ατμόσφαιρα με φανταστικές μουσικές, πολλά happenings, αναμνηστικές φωτογραφίες στο photo booth και μία σειρά ακόμα από εκπλήξεις, σε 21 διαφορετικά bar που θα υπάρχουν στον χώρο.

Το μεγάλο opening party για πρώτη φορά στην Κυψέλη
Εν τω μεταξύ, αυτό το Σάββατο, 1η Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και στο πλαίσιο του This is Athens City Festival, το πολυαναμενόμενο opening party.

Θα είναι ένα φαντασμαγορικό party με δεκάδες διαφορετικά κοκτέιλ από κορυφαία αποστάγματα και μουσικές της Άννας Αναστασίου από τον Best 92,6, κατά τη διάρκεια του οποίοι θα μπορούμε να περιηγηθούμε ανάμεσα σε 17 cocktail bars τα οποία και θα προτείνουν πάνω από 30 διαφορετικές επιλογές σε δημιουργικά και fun cocktails.

Το vibe της Αθηναïκής μπαρ σκηνής στο Athens Cocktail Week

Καθώς ήδη διανύουμε την Athens Cocktail Week (από 25 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου), το vibe του φεστιβάλ δεν θα μπορούσε παρά να μεταφερθεί και στα μπαρ της πόλης. Επιλέγουμε, λοιπόν, ανάμεσα σε 39 μπαρ της Αθήνας για να δοκιμάσουμε signature cocktails σε προνομιακή τιμή, ενώ στις ευχάριστες εκπλήξεις του Athens Cocktail Week προστίθενται και αρκετά guest shifts με καλεσμένους σπουδαία bar από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, events, parties, γευσιγνωσίες αλλά και μια σειρά από ενδιαφέροντα dj set. Αναφορικά με τα συμμετέχοντα μπαρ ενημερωνόμαστε εδώ.

info
Athens Cocktail Festival, Φάρος ΚΠΣΙΝ, 7 & 8 Ιουνίου, Είσοδος: 22 ευρώ (περιλαμβάνει 3 cocktails)
Πληροφορίες και εισιτήρια στο www.athenscocktailfestival.com

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ