0
  • Η έκθεση DENTAL 2024 φιλοξενεί για πρώτη χρονιά μια σειρά από εκπαιδευτικές και καινοτόμες ομιλίες που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Με ένα πρόγραμμα γεμάτο πλούσια θέματα γενικού ενδιαφέροντος, η DENTAL 2024 είναι ο τέλειος προορισμός για επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις γνώσεις τους.
**Νευροδιαφορετικότητα, Νευροπλαστικότητα και Οδοντιατρική Φροντίδα για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες**
Η πρώτη ομιλία της ημέρας θα εστιάσει στην ανάγκη για εξειδικευμένες προσεγγίσεις στην οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η κατανόηση της νευροδιαφορετικότητας και της νευροπλαστικότητας ανοίγει νέες πόρτες στην προσαρμογή των θεραπευτικών μεθόδων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους. Η Δρ. Ελένη Ν.Σκουτέλη Παιδονευρολόγος, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ θα εξηγήσει πως η νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν αλλά και τι χρειάζεται να προσέχει ένας οδοντίατρος στη διαχείριση των ατόμων αυτών.
**Ιατρική Ευθύνη οδοντιάτρου**
O Νομικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Βασιλείου θα αναλύσει το θέμα της ιατρικής ευθύνης στην οδοντιατρική πράξη. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες νομικές προεκτάσεις και τις καλύτερες πρακτικές προστασίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους αλλά και των δικαιωμάτων των ασθενών.
**Παρουσίαση μελέτης για την πορεία των επαγγελματικών μισθώσεων**

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής- Αθήνας, Λευτέρης Ποταμιάνος, η οποία θα δώσει φως στα ευρήματα πρόσφατης μελέτης σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών μισθώσεων στον κλάδο.
**Η στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης**
Ο Δρ. Ιωάννης Καλογήρου, Γυναικολόγος, Χειρουργός – Μαιευτήρας θα αναδείξει τη σημασία της στοματικής υγιεινής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τη διατήρηση της οδοντιατρικής υγείας, κρίσιμες τόσο για την έγκυο όσο και για το αναπτυσσόμενο έμβρυο.
**Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς της οδοντιατρικής και οδοντοτεχνικής**
Το πρόγραμμα θα κλείσει ο Γενικός Διευθυντής του ΙIEK ΣΒΙΕ, Νικόλαος Καστρινάκης μιλώντας για την σημασία της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Εστιάζοντας στις τεχνικές και τις καινοτομίες στην οδοντιατρική και οδοντοτεχνική πράξη, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση των τρόπων με τους οποίους η συνεχής μάθηση και εξέλιξη μπορεί να ενισχύσει την επαγγελματική τους προοπτική και την παροχή ποιοτικότερης φροντίδας.
Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών εδώ
Κάντε την εγγραφή σας και λάβετε την πρόσκληση σας για την Dental 2024

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ