0
  • Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από τις όψεις του Ερμή από τον Ταύρο που δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Αρχικά στις 28/5 το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύει σημαντικές ευκαιρίες ώστε να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μας ταλαιπωρούν. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και χρέη προχωρώντας σε διακανονισμούς που μας ευνοούν και αυτό θα είναι αρκετό για να ηρεμήσουμε και να αποβάλλουμε το άγχος και την ανασφάλεια.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να μας επιστραφούν χρήματα που έχουμε δανείσει κλείνοντας ένα κύκλο συναλλαγών με πρόσωπα που μπορεί να μας είχε προβληματίσει έντονα.gg

Στην προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν σε βαθύτερο επίπεδο.

Αφήνουμε στην άκρη το πείσμα και την αδιαλλαξία και δείχνουμε στον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας τα πραγματικά μας συναισθήματα αλλά και όσα μας φοβίζουν και μπορεί να επηρεάζουν την σχέση μας.

Στις 31/5 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθώντας μας να πάρουμε πρωτοβουλίες μέσω ξαφνικών ευκαιριών που έρχονται στη ζωή μας.

Ο Ουρανός απαιτεί ρίσκο και δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Καλό είναι να εμπιστευτούμε την διορατικότητα και την ευρηματικότητά μας γιατί είναι βέβαιο ότι θα μας κατευθύνουν προς την καλύτερη δυνατή επιλογή για εμάς.

Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους.

Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε στον εκνευρισμό και την αλαζονεία που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

Στην προσωπική μας ζωή η έκφραση των συναισθημάτων μας μπορεί να αιφνιδιάσει τους γύρω μας καθώς δείχνουμε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό ότι νιώθουμε.

Προσοχή όμως σε ξεσπάσματα και άδικες επιθέσεις προς τον άνθρωπό μας που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ