0
  • Ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους στην αρχή της εβδομάδας αλλάζοντας την ενέργεια καθώς η ανάγκη της επικοινωνίας κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Οι επαφές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μας δίνουν σημαντικά οφέλη.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 23/5 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να κλείσουμε καταστάσεις και να ολοκληρώσουμε σχέσεις που θεωρούμε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στις απαιτήσεις μας.

Με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα αναγνωρίζουμε τη δυναμική μας και ξεφεύγουμε από πρόσωπα και σχέσεις που χαρακτηρίζονται από τοξικότητα. Νέες γνωριμίες έρχονται με δυναμική στη ζωή μας εκτοξεύοντας το πάθος και την ανάγκη να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους ενισχύοντας την διάθεση για διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή. Έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε καθώς αξιοποιούμε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέα πρόσωπα μας ιντριγκάρουν συναισθηματικά καθώς τα παιχνίδια μυαλού μας ενθουσιάζουν και δεν μας αφήνουν αδιάφορους.

Στις 25/5 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα προκαλώντας μοναδικές συγκινήσεις σε προσωπικές σχέσεις. Τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε στην απόλυτη συγχώνευση με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους στις 26/5, το ζώδιο της αδυναμίας του. Για τον επόμενο ένα χρόνο περίπου στρέφουμε την προσοχή μας στην επικοινωνία και την γνώση καθώς είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Οι σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον βελτιώνονται καθώς ξεπερνάμε δυσκολίες του παρελθόντος.

Επαγγελματικά το εμπόριο και η επικοινωνία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες που θα αναδείξουν τις ικανότητες και τα προσόντα μας.

Τα ταξίδια και η διασκέδαση μπαίνουν στη ζωή μας καθώς μέσα από κάθε καινούργια δράση παίρνουμε καινούργιες εμπειρίες που βοηθούν να εξελιχθούμε και να ανοίξουμε τα φτερά μας.

 

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ