0
  • Η εβδομάδα αρχίζει έντονα καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί την ανάγκη για μία προσωπική επανάσταση που θα μας βγάλει από τις στασιμότητα. Ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να μείνουν στο περιθώριο καθώς ανατρέπονται ηθική κώδικες και η ανάγκη να κατοχυρωθούμε μέσα από την ύλη.

Παράλληλα στις 13/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες θεμελιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέσεις και συνεργασίες οικονομικής φύσεως. Σταθερός βηματισμός και σοβαρότητα αποδίδουν τα μέγιστα και δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε είτε οικονομικά είτε με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Στις 15/5 ο Ερμής μετακινείται στον Ταύρο αλλάζοντας την διάθεση που επικοινωνούμε. Ο εκνευρισμός μειώνεται καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι ήρθε η στιγμή να λειτουργήσουμε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σε ευνοούνται καθώς αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Οφείλουμε όμως να αφήσουμε στο περιθώριο πείσμα και αδιαλλαξία που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα προκαλέσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνομιλούμε.

Στις 18/5 ο Ήλιος συναντά τον Δία στον Ταύρο αναδεικνύοντας σημαντικές ευκαιρίες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση βοηθούν να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα σε επιλογές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τον προϋπολογισμό και την προσωπικότητά μας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο βάζοντας φωτιά στην προσωπική μας ζωή. Κεραυνοβόλες καταστάσεις λειτουργούν ανανεωτικά και δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας αιφνιδιαστικά πρόσωπα που θα αλλάξουν άρδην τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πιθανό είναι ακόμα να πάρουμε αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε ρήξεις καθώς νιώθουμε ότι το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας δεν ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μας.

Η εβδομάδα κλείνει στις 19/5 με τον Ήλιο από τον Ταύρο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Φαντασία και δημιουργικότητα λειτουργούν ευεργετικά σε προσωπικές σχέσεις και οικονομικές επιλογές. Λειτουργούμε με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση για τους γύρω μας και κυρίως για το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας και αυτό είναι αρκετό για να αναζωογονήσει την σχέση και να βγάλει τα καλύτερα της συστατικά στην επιφάνεια.

 

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ