0
  • Μεγάλη εβδομάδα και από την έναρξή της αντιλαμβανόμαστε ότι οι ενέργειες αλλάζουν.

Στις 29/4 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο ενισχύοντας την ανάγκη να περάσουμε μοναδικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο καθώς επιθυμούμε με ισορροπήσουμε και να βελτιώσουμε τη συνθήκες της ζωής μας.

Οικονομικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων που θα φέρουν ικανοποίηση. Αισθηματικά, το πάθος κυριαρχεί και απογειώνει τις αισθήσεις στην σχέση.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση που θα εκτονωθεί με λανθάνοντα τρόπο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα.

Καλό είναι να αποφύγουμε κινήσεις ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Στις 30/4 ο Άρης περνάει στον Κριό βγάζοντάς μας από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν διστάζουμε να περάσουμε στη δράση και να προχωρήσουμε παίρνοντας αποφάσεις για την επίτευξη των στόχων μας.

Καλό είναι βέβαια να μετριάσουμε τον εκνευρισμό και την απερισκεψία που θα μας οδηγήσει σε κόντρες με τους γύρω μας και εσφαλμένες επιλογές.

Καλό είναι να χαλιναγωγήσουμε το πάθος και τον αυθορμητισμό για να μην οδηγηθούμε σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο στις 1/5 βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την προσωπική μας ζωή.

Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε τους φόβους και την καχυποψία προστατεύοντας τον εαυτό μας και το ταίρι μας από συμπεριφορές και σφοδρές συγκρούσεις που θα τραυματίσουν τις σχέσεις.

Στις 3/5 το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα αναδεικνύει την πίστη και την δυναμική μας.

Αποφάσεις και επιλογές μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά από τα όνειρά μας καθώς δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα όπου κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο.

Πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο μπορούν να αποδώσουν σπουδαία οικονομικά οφέλη αρκεί να το επιδιώξουμε.

 

πηγή

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ