0
  • Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου “Run Greece” στο Ναύπλιο, την Κυριακή 21 Απριλίου.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, παρεβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Βασίλης Σιδέρης, ο οποίος στάθηκε στην έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το αίτημα του ΣΕΓΑΣ για διοργάνωση του αγώνα στο Ναύπλιο. Η Περιφέρεια έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Σκοπός η διάδοση της ολυμπιακής ιδέας. Το Ναύπλιο είναι ιστορική πόλη και θέλουμε αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός. Χαιρόμαστε για την άνθιση του δρομικού κινήματος και ελπίζω πως στις 21 Απριλίου θα σας εκπλήξουμε με το επίπεδο της διοργάνωσης και τις συμμετοχές, επιβεβαιώνοντας την αξία του τρεξίματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πάνελ συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου, Θανάσης Πανουσόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κώστας Βινατσέλας, οι οποίοι και σχολίασαν τη διοργάνωση που θα βγάλει στους δρόμους δρομείς όλων των ηλικιών.

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA